HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

BillGates dwong WHO om Corona-uitbraak uit te roepen tot PANDEMIE

Nu de Amerikaanse president Donald Trump de financiering van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft stopgezet, is miljardair Bill Gates de grootste donateur van de WHO geworden.

Van iedere 10 dollar die de organisatie ontvangt, is er één afkomstig van de op één na rijkste man op aarde.

“Moeten we ons zorgen maken over de invloed van één man op een organisatie die gevoelig is voor corruptie?”, vraagt Laura Ingraham zich af in The Ingraham Angle op Fox News.

Ongekozen

Redacteur Cheryl Chumley van de Washington Times stelt dat Gates een enorme invloed uitoefent op de Wereldgezondheidsorganisatie.

Als Gates iets wil, dan luisteren de bureaucraten van de WHO naar hem, aldus Chumley.

Waar we ons volgens haar ook zorgen over moeten maken, is het feit dat Gates ongekozen is en dus niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor zijn daden.

Zijn Gates Foundation doneerde al meer dan 3,6 miljard dollar aan de WHO. Hij heeft inmiddels ook honderden miljoenen gestoken in de bestrijding van het coronavirus. Daarnaast doneerde hij bijna 300 miljoen dollar aan het IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation), dat verantwoordelijk is voor de modellen waar veel landen hun coronamaatregelen op gebaseerd hebben.

Overal een vinger in de pap
Tot slot stopte hij miljoenen in de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Het is bekend dat hij via zijn stichting ook geld heeft gegeven aan het RIVM.

“Mensen denken dat dit onafhankelijke overheidsagentschappen zijn, maar zij krijgen geld van de Gates Foundation,” merkte Ingraham op.

“Het lijkt erop dat Gates – als het gaat om de pandemie – vrijwel overal een vinger in de pap heeft.”

Chumley wees erop dat de miljardair al heel lang wilde dat de WHO het coronavirus zou uitroepen tot pandemie.

Lees verder…

<script type=”text/javascript” src=”https://video.foxnews.com/v/embed.js?id=6150008604001&w=466&h=263″></script><noscript>Watch the latest video at <a href=”https://www.foxnews.com”>foxnews.com</a></noscript>

5 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

In dit kader is het ook goed te weten dat niet al te lang geleden de definitie van pandemie is gewijzigd. Het was niet langer nodig om in de definitie opgenomen te hebben dat er veel doden moesten vallen. Er zijn legio links over deze definitiewijziging te vinden online.

[…] er niet ene Bill Gates, die iets met de WHO had en ook met vaccineren? Hier staat het zwart op wit: BillGates dwong WHO om Corona-uitbraak uit te roepen tot PANDEMIE. Het is als bij de mazelen, verzucht ze. Wat te doen tegen deze waanzin? Een kort geding tegen de […]

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x