CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Bill Gates – Een schatrijke psychopaat

Bill Gates – Een schatrijke psychopaat

De wereldwijde lockdowns die Bill Gates hielp orkestreren en cheerleadden, hebben alleen al in de VS meer dan 100.000 bedrijven failliet gemaakt en een miljard mensen in armoede en dodelijke voedselonzekerheid gedompeld die, naast andere verwoestende schade, maandelijks 10.000 Afrikaanse kinderen doden – terwijl het vermogen van Gates steeg met nog eens $ 20 miljard.

Gates gebruikt dat nieuwe geld om zijn macht over de wereldbevolking uit te breiden door gedevalueerde activa te kopen tegen vuurverkoopprijzen en te manoeuvreren voor monopoliecontrole over de volksgezondheid , door gevangenissen , online onderwijs en wereldwijde communicatie te privatiseren en tegelijkertijd digitale valuta , high-tech bewaking , data oogstsystemen en kunstmatige intelligentie .

Zijn vermogen van $ 133 miljard maakt hem tot de vierde rijkste man ter wereld. 

‘Het verbijstert me hoe zoveel van mijn vrienden in de milieubeweging de dystopische plannen van Gates voor de mensheid hebben ingeslikt’ – Robert F. Kennedy Jr.

Advocaat Robert F. Kennedy Jr., zoon van Robert F. Kennedy en de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy, heeft een uitgebreid verslag geschreven van Bill Gates zijn poging om de wereldwijde voedselproductie te monopoliseren en te domineren, en noemde het “een donkere vorm van filantrocapitalisme op basis van biopiraterij en bedrijfsbiopiraterij.”

Kennedy waarschuwt dat Bill Gates zijn retoriek van duurzaamheid, biodiversiteit, goed rentmeesterschap en klimaat dienen om zijn dystopische plannen voor de mensheid in goedaardige bedoelingen te verhullen.

Kennedy is de voorzitter van Children’s Health Defense (voorheen het World Mercury Project), een belangenbehartigingsgroep die beweert dat een groot deel van de Amerikaanse kinderen lijdt aan aandoeningen als autisme, ADHD, voedselallergieën, kanker en auto-immuunziekten, die naar verluidt veroorzaakt worden door blootstelling aan een verscheidenheid aan chemicaliën

Kennedy vervolgt: “Deze oorzaken zijn allemaal grimmige realiteiten die een existentiële bedreiging vormen voor onze kinderen en die dringend aandacht vereisen. Gates staat van dienst onthult echter zijn welwillende bedoelingen als vermommingen voor zijn agenda dienen om persoonlijke winst en controle te maximaliseren. “

Robert F. Kennedy Jr.

In een schrijven voor zijn Childrens Health Defense-groep merkt Kennedy op: “Het verbijstert me hoe veel van mijn vrienden in de milieubeweging het BEDROG van Gates hebben ingeslikt.”

In het hele essay legt Kennedy uit hoe Gates:

 

Bron: https://childrenshealthdefense.org/

Kennedy merkt op dat, net als bij de vaccinatieprogramma’s van Gates in Afrika, “er geen interne evaluatie was, noch publieke verantwoording afgelegd”.

Machtsgreep en chemische oorlogsvoering tegen mensheid

Kennedy merkt ook op dat de machtsgreep van Gates niet eindigt bij de voedselproductie. Hij heeft geprobeerd te domineren op het gebied van  volksgezondheid,  privatisering van gevangenissen, online onderwijs en wereldwijde communicatie, terwijl  hij digitale valuta,  hightech surveillance,  systemen voor het verzamelen van gegevens  en  kunstmatige intelligentie promootte.

Het stuk is een buitengewone vernietiging van Gates, van wie Kennedy beschuldigt dat hij “heeft geleerd zichzelf vet te mesten tijdens wereldwijde crises, of het nu gaat om pandemieën, klimaat, hongersnood of massa-uitsterving.”

Door samen te werken met bedrijven als Monsanto en GGO’s te stimuleren, beschuldigt Kennedy Bill Gates ervan dat hij zich bezighoudt met “Chemische oorlogsvoering tegen de menselijke gezondheid”.

“Gates heeft een Napoleonistisch zelfbeeld, een eetlust die voortkomt uit macht en onvervalst succes, zonder harde rijzende ervaring, geen tegenslagen.” – Rechter Thomas Penfield Jackson, voorzitter van de Gates / Microsoft antitrustfraudezaak (bron)

Het stuk laat ook zien hoe Gates wereldwijde overheidsinstanties heeft gepusht, die hij zelf heeft opgericht, om zijn duivelse chemische, medische en voedselbereidingen, waaronder insecteneiwitten, te pushen.

“In navolging van Gates voorbeeld is GAVI optimistisch dat insecten binnenkort een belangrijk voedingssupplement zullen worden voor verarmde en ondervoede kinderen”, schrijft Kennedy.

GAVI is hety bedrijf waar mark rutte namens Nederland 325.000.000 heen schuift. GAVI werkt ook samen met Gates en Mastercard aan de Trust Stamp. (bron)

Kennedy omschrijft ook zijn elitaire drang naar: “The Great Reset om autoritaire controles, doordringend toezicht, onderdrukkende nieuwe economische modellen en een wereldregering op te leggen aan een belegerde, doodsbange en meegaande mensheid.”

Het artikel is een must om te lezen om te begrijpen hoe diep de tentakels van Bill Gates zijn ingebed in de machtsstructuren van de wereld en hoe elk beleid en programma dat hij voert fundamenteel anti-menselijk is.

Robert F. Kennedy Jr. heeft deze anti-menselijke, anti-aarde agenda al enige tijd blootgelegd, en daarom wordt hij meedogenloos aangevallen en besmeurd door elite ‘denktanks’ en globalistische organisaties.

Alsof de wereld uit slechts kleuters bestaat wordt hij door de elite weggezet als “antivaxxer”. Wetende dat dit woord door slecht geïnformeerde burgers zomaar wordt overgenomen wanneer je kritisch bent op een persoon of op een vaccin.

De censuur en oproepen om Kennedy te de mond te snoeren zullen zeker toenemen na dit laatste belangrijke salvo tegen Gates en zijn volgelingen.

Kennedy en vele anderen noemen Bill Gates een Neo-feodalist.

Neo-feodalisme of nieuw feodalisme is een getheoretiseerde hedendaagse wedergeboorte van beleid van bestuur, economie en openbaar leven die doet denken aan die van veel feodale samenlevingen, zoals ongelijke rechten en wettelijke bescherming voor gewone mensen en voor adel. (bron) (bron)

Ja, en er zijn nog steeds mensen die denken dat het zo´n lieve man is die de wereld wil helpen.

LEES OOK:

Bill Gates, Mastercard en GAVI lanceren AI-gedreven “TRUST STAMP’”

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.2 5 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven