NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Bijeenkomst FVD stilgelegd vanwege dreiging voor Hiddema en Baudet – UPDATE: Bijeenkomst is hervat

UPDATE:

Inmiddels zijn Baudet en Hiddema weer terug. “We namen het zekere voor het onzekere!”

 

Een bijeenkomst van het Forum voor Democratie in Arnhem werd stilgelegd. De exacte reden is nog niet bekend. Partijleider Thierry Baudet en Tweede Kamerlid Theo Hiddema werden veilig afgevoerd en zijn nog niet terug in de zaal.

Volgens een woordvoerder is er informatie beschikbaar over een situatie die bedreigend kon zijn voor Thierry Baudet en Theo Hiddema.

De bijeenkomst was net een half uur aan de gang toen hij werd onderbroken tijdens een toespraak van Jan Cees Vogelaar over de stikstofproblematiek.

Een medewerker meldde in kalmte dat er een “klein veiligheidsissue” was, waarna een pauze werd ingelast.

Dit zijn beelden van de NOS waarin de medewerker meldt over het veiligheidsissue.

 

Maar ondanks de kalmerende woorden van de medewerker is Thierry Baudet inmiddels vertrokken van de bijeenkomst.

Theo Hiddema, die met Thierry Baudet vertrok, kwam na enige tijd terug en zei dat het publiek binnen moest blijven. Daarna werd hij opnieuw weggeleid.

Volgens Theo Hiddema zijn er serieuze bedreigingen van meerdere mensen binnengekomen.

SBS6 VERSLAGGEVER “HELE GEKKE SITUATIE”

Verslaggever Gerwin Peelen zit voor Omroep Gelderland in de zaal bij de bijeenkomst. Hij spreekt tegen Hart van Nederland van een “hele gekke situatie”. “De beveiliging oogde onrustig. Hiddema kwam nog even terug, maar Baudet niet meer. (Bron)

Tweet van de Politie:

 

Op Facebook wordt er door Dion Mebius geszegd dat Thierry Baudet letterlijk wegrende uit de zaal en dat de beveiliging de hele avond al “nerveus overkwam”.

KIJK NU LIVE:

Dit is de livestream van de bijeenkomst. Rond 1 uur en 4 minuten werd de bijeenkomst onderbroken door een pauze.

 

HIDDEMA: “DAT IS KUT!”

Theo Hiddema over speech Baudet in de Tweede Kamer over het referendum waarin Thierry zoveel duidelijke voorbeelden gaf hoe absurd het is dat het referendum is afgeschaft en men er nog steeds niet aan wil.

De media spreekt met GEEN WOORD over die bijdrage en het referendum. Het hart van de democratie.

“En dat is kut!”, zegt Theo Hiddema.

Hier de volledige inbreng van Baudet over het referendum:

Bron FVD

LEES OOK!!

Het échte verhaal over de corona!

4.6 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
corpluym

Ook zo benieuwd naar de schijn verontwaardiging van de politiek en media?
 

Last edited 21 dagen geleden by corpluym
Jan Janssen

Het hele voorval, is doorgestoken kaart, om FvD te saboteren.

Van te voren weten van een dreigende situatie, de bewaking al de hele avond gespannen, een helikopter, het Politie-bericht, geen verdachten.
Geen reacties partij-kartel.
Doorgestoken kaart.

ND

En geen woord hierover in de TK. Wel als Omzigt `m vraag op straat wordt gesteld, dan is heel Den Haag in rep en roer.

Dani

Zullen we vernemen wat de oorzaak was ? Weet wel dat ik afgelopen Maart mijn lidmaatschap heb opgezegd. 19 maart j.l. al om opheldering gevraagd over de keuzes en waarom het FvD zo gek met VVD’ers is.. Werd niet serieus genomen, en mijn ervaring en mening is dus dat ze gewoon de grootste collaterol damage partij van de 21e eeuw zijn. Maar dat mag je natuurlijk weer niet zeggen. Er is kennelijk niets meer in deze wereld wat staat voor zijn/haar principes.. Het FvD gooit ze ook zonder moeite overboord,en heeft haar achterban net zo misbruikt om lekker op het… Lees verder »

Nauta

Jij bent vrij om te vinden wat je wil (nog wel), maar ik ben het totaal met je oneens, en gelukkig vele met mij. Jou stelling dat FvD wegloopt met VVD’ers heb ik met mijn analytisch opmerkingsgave nog niet de revue zien passeren. Maar misschien zijn sommige VVD’ers het linkse beleid van Rutte beu. Maar zien in de FvD een partij die meer na hun hart staat. VVD was ooit een Rechts aanleunende partij, maar zijn ze Marxistische en links radicaal.
Maar laat aub jou stem niet voorbij gaan, als je leven en vrijheden je lief zijn.
Groet.

Dani

Wat moet ik daar opzeggen,dus JIJ vind dat geen probleem dat VVd-ers de boel lopen te verzieken, en vervolgens in een hieuwe partij weer verder te mogen gaan. Er zijn trouwens voorbeelden te over, en ik raad je aan om je analytische opmerkingsgave maar even te gaan kalibreren.

Nauta

Wel mijn beste Dani, dat zal ik zeker doen..Alles is aan verandering onderhevig zo ook de mens. Maar een persoon vastpinnen om waar hij vandaan komt en hem daar tot einde der tijden aan te herinneren, betekent in mijn optiek stilstand bij die gene die elke verandering door de bril van het verleden aanschouwd. Dus als wij beide blijven werken aan onze opmerkingsgave, dan zien wij elkaar ergens in het midden.
Wens je nog een fijne dag toe.
Groet.

Dani

Mijn beste Nauta, Even resumeren wat je als laatst hebt geschreven, Tot einde der tijden ? Lol Dus als een kinder verkrachter,na jaaaaaren weer niet van kinderen af kan blijven, dan bent u zeker ook de vergevende persoon.., goeie.. Ook vertegenwoordigers moeten zich aan hun eigen regels houden, en laat dit nu net een puntje voor al onze landverraders zijn, die doen dat niet. Veranderingen onderhevig,dat klopt helemaal en vooral net nadat er een hele grote groep hard werkende Nederlanders zijn ontslagen en moeten accepteren dat die nu met alles duurder wordend maar van een appel en ei mogen rondkomen.… Lees verder »

Nauta

Beste Dani, bedankt voor je response. Eerst, slapen doe ik s’nachts. Ik ben het helemaal niet eens met het huidige systeem. Want in laatste decennia, of zelf eeuwen, is gebleken dat dit systeem alleen maar ongelijkheid brengt en met geweld/onderdrukking in stand word gehouden. Dus met de huidige crisis in ogenschouw genomen, is dit de mogenlijkheid om onszelf los te weken uit deze consumptie maatschappij waar wij met zijn allen zo aan vastklampen. Zijn wij bereid om rigoureuse maatregelen, lees:veranderingen, te bewerkstelligen? Om ons niet meer afhankelijk te maken van/aan materie. Want waar de Elite de afgelopen eeuwen is in… Lees verder »

Dani

goed morgen beste Nauta, Dan zijn we het toch niet helemaal met elkaar oneens. De 1e reactie was een persoonlijk ervaring,en natuurlijk hoef je het daar niet mee eens te zijn. Dat met het losweken zou mooi zijn, en ik ben er ook van overtuigd dat dit spelletje zich al een aantal eeuwen afspeelt. Of dit de tijd is voor verandering, I hope so.. Een systeem die voor allen beter uitpakt. Ben zelf van mening dat de perikelen in de V,S. misschien voor het grootste tribunaal van het millennium gaan zorgen. Althans zo ziet het er naar uit.., en of… Lees verder »

Nauta

Hi Dani, Excuses zijn absoluut niet nodig. Het is nu eenmaal kiezen tussen twee kwaden, en de afweging is niet gemakkelijk. Een rechtvaardige discussie kan je op andere gedachten brengen, ten goede en ten kwade. Het ideaal zou zijn als wij een systeem hadden zoals de oeroude volkeren hadden (waarvan sommige nog steeds bestaan), de stamhoofden en/of oudsten gaven advies. Bij grote aangelegenheden namen zij in ogenschouw hoe hun beslissingen Nu de volgende generaties beinvloeden. Maar….. Dit is meer een onderwerp om te bespreken in een luie stoel, face to face met een goed glas wijn…. proost Maar wat kunnen… Lees verder »

Last edited 19 dagen geleden by Nauta
Dani

Hey Nauta, Volgens mij kunnen we wel een potje breken..,en perhaps…. we meet sometime En nog even terugkomend op het zelfde punt “uitkomen”, het is triest om te zien dat er nog zoveel slapen, ook ik heb trammelant ervaren onder vrienden en familie. En eigenlijk zie en heb ik niet veel mensen in mijn regio die wakker zijn. Ik vind het onvoorstelbaar. Het zou toch los moeten komen zou je zeggen, maar alles behalve dat. Mijn ouders kijken elke dag tv, en hoe of wat ik ook vertel… een dag later spreken ze weer gewoon de buis na… zucht… Ik… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x