CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Big Tech lanceert massale gecoördineerde aanval op de mensheid

De Big Techs hebben een ongekende gecoördineerde cyberaanval gelanceerd op president Donald Trump en zijn 74.000.000 kiezers.

Zoveel onrecht… Het raakt heel veel mensen heel diep en we weten exact hoe dat voelt.

Maar waar is hij eigenlijk schuldig aan volgens hen? Nog nooit heeft de man opgeroepen tot geweld. Nog nooit een racistische opmerking. Hoe je er ook in staat. Donald Trump en zijn aanhang staan voor een geweldloze samenleving. Het is het gewone volk maar de swamp maakt er een omgekeerde wereld van en alle remmen gaan los.

Het lijkt alsof ze doodsbang zijn voor Donald Trump. Ze willen hem nu al weg hebben. Ze willen hem opsluiten. De meest dwaze dingen krijgen we te zien wanneer het over Donald Trump gaat. Is het omdat hij iets weet waarmee hij op de proppen gaat komen wat tijdens zijn Presidentschap niet kon? Feiten over Biden die het daglicht niet kunnen verdragen bijvoorbeeld?

 

Of om de laptop van Pelosi die weggenomen is door de speciale troepen in het Capitool?

https://twitter.com/lyne_ian/status/1347829726941888514

Het is gissen maar feit is wel dat de social media en de MSM een digitale Blitzkrieg uitvoeren samen met de Democraten. En dat is opmerkelijk omdat het er wel heel dik bovenop ligt.

Ze lijken misschien alles mee te hebben. Geld, macht, de media, onwetende burgers… Maar wat ze niet mee hebben zijn de feiten en de waarheden. En alleen in Amerika al doorzien 80 miljoen kiezers dat.

Ze gaan er vanuit dat het grootste deel van de wereldbevolking nog schapen zijn die alles klakkeloos aannemen. Dat ze allemaal trappen in het “extreem rechts” verhaal en niet door deze hypocrisie heen prikken. Maar men ziet ook dat er steeds meer en meer mensen wakker worden. Het lijkt nu of nooit voor ze.

Censuur

Twitter heeft honderden, zo niet duizenden, Trump-aanhangers en prominente bondgenoten permanent verbannen – voordat hij de president zelf verbood. Bijna elk account dat hielp om de Stop the Steal-rally’s te promoten of de verkiezingsresultaten aan te vechten, werd verboden, inclusief Ali Alexander, Michael Coudrey, generaal Mike Flynn, Sidney Powell en Lin Wood. Talloze kleinere accounts die de president steunden, werden ook in een schijnbaar constant tempo opgeschort.

Hetzelfde is gebeurd op Facebook en Instagram.

Tegelijkertijd werd Parler door zowel de Apple- als de Google-winkels gewaarschuwd dat als ze niet binnen 24 uur matiging zouden opleggen aan hun platform voor vrije meningsuiting, ze volledig zouden worden verboden. Parler is inmiddels uit de Playstore gehaald.

Apple “waarschuwde” Parler op deze arrogante manier:

“We hebben talloze klachten ontvangen over aanstootgevende inhoud in uw Parler-service, beschuldigingen dat de Parler-app werd gebruikt voor het plannen, coördineren en faciliteren van de illegale activiteiten in het Capitool op 6 januari.”

Parler Chief Executive John Matze reageerde op de dreiging door te posten:

“Blijkbaar geloven ze dat Parler verantwoordelijk is voor ALLE door gebruikers gegenereerde inhoud op Parler. Volgens dezelfde logica moet Apple verantwoordelijk zijn voor ALLE acties die door hun telefoons worden ondernomen. Elke autobom, elk illegaal gsm-gesprek, elke illegale misdaad begaan op een iPhone, daar moet Apple ook verantwoordelijk voor zijn.”

Om 19.00 uur EST werd gemeld dat president Trump officieel lid was geworden van Parler. Het is momenteel onduidelijk of grote technologie de trekker vroeg heeft overgehaald, of de site is gecrasht door de drukte van nieuwe gebruikers in de hoop van de president te horen, of dat het iets sinisters was.

Om 19:46 uur werd Parler verbannen uit de Google Play Store.

Je hebt nog steeds toegang tot Parler vanaf je computer of browser.

Bron:
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/__trashed-15/

BLM en Antifa

De video´s die online rondgaan, waarin te zien is dat de deuren van het, normaal gesproken hyper-beveiligde, Capitool wagenwijd open werden gezet worden genegeerd.

Het is allemaal de schuld van Donald Trump. Punt.

Alleen dít gegeven al zou de hele mensheid wakker moeten schudden. Dit stinkt aan alle kanten. Denken dat dit alles spontaan gebeurt is naïef.

https://twitter.com/GonzoVeritas/status/1346934142752202752

Vanaf dag één is bekend dat er ook extreem linkse Antifa- en BlackLivesMatter-figuren in het Capitool aanwezig waren (bron) en dat zij naar alle waarschijnlijkheid de aanjagers zijn geweest van dit georganiseerde drama. (bron) (bron) De schuld naar één kant schuiven is alles behalve rechtvaardig. De mensen die het doen zijn verantwoordelijk. Niemand meer of minder en daar zou men zich op moeten concentreren.

Maar ook dit wordt door de media genegeerd, al weten ze het dondersgoed. Alles wat niet van pas komt wordt genegeerd.

Dit is John Earle Sullivan. Een BLM aanhanger die in het Capitool aanwezig was.  (bron)

John Sullivan, de anti-Trump-oprichter van de in Utah gevestigde Insurgence USA, zei dat hij woensdag samen met een menigte pro-Trump-demonstranten het Capitool binnenging, maar hij zei dat hij er gewoon was om te ‘documenteren’. (bron)

Over negeren gesproken… de media houdt al ruim 2 jaar hun kaken stijf op elkaar terwijl deze terroristische organisaties al ruim 2 jaar lang dood en verderf zaaien in de grote steden van de Democratische Staten in Amerika waar zij met geweld autonome gebieden opzetten waar Antifa-figuren gewapend de grens van het gebied bewaakten. Politie is niet welkom en wordt aangevallen. Alle winkels worden leeggeroofd. Huizen en zelfs politiebureaus worden in de brand gestoken. Heb je een andere visie? Dan ben je je leven niet meer zeker.

Men wil de politie defunden. Oftewel: Afschaffen. Vervangen door een organisatie die hun regels moeten handhaven. De regels van een socialistische wereld waar geen plaats is voor andere meningen.

Iedereen zweeg als het graf terwijl politie en burgers onderdrukt, gewond en gedood werden.(bron) (bron) (bron)

De wereld is zo zwart-wit gepolariseerd dat het makkelijk kiezen is. Het is geen links/rechts verhaal. Het is geen progressief of conservatief. Dit is Goed tegen Kwaad.

Wie echt wil kijken zal het zien. En als men het eenmaal doorheeft dan is er geen weg meer terug en prik je overal dwars doorheen. Het is zo overduidelijk.

Maar tussen het Goed en het Kwaad staan massa´s onwetende burgers die door de media worden gehersenspoeld en de neiging hebben mee te gaan in deze bizarre leugens en dat soms ook nog eens met hand en tand staan te verdedigen. Ze keuren het vaak zelfs goed en lijken geen minuut verder na te denken over wat deze situatie ook voor hun toekomst betekent. Zij worden misbruikt en opgejut en vormen zo onderdeel van het probleem.

Slim gedaan. Chaos creëren. Frustrerend wanneer je weet dat het grootste gedeelte zich zou aansluiten bij “the good guys” zouden ze goed geïnformeerd zijn. Maar ze gaan het niet redden.

Deze aanval is niet alleen op Donald Trump en zijn kiezers gericht. Het is een aanval op de mensheid. Een aanval die wordt doorzien door mensen die wél verder kunnen en durven te kijken dan wat ons voorgeschoteld wordt door de media en politici. En die groep blijft groeien en kan niet krimpen. Zoals gezegd: Eenmaal wakker en je slaapt nooit meer.

Voordeel: we kijken Het Kwaad nu in ieder geval recht in de ogen. De verraders krijgen steeds meer een gezicht. We kennen hun koppen. We weten hoe ze heten. Van Kaag tot Biden en van Soros tot Zuckerberg. Maar we gaan dit winnen. #WeThePeople.

 

Toen we dit gisterenavond hoorden, stond de cursor in Twitter al op “Sluit Account”. We willen het liefst geen minuut meer op dit soort platforms blijven. Toch wordt er, om goede redenen, aangeraden door lezers om nog even te blijven. We zullen niet té snel handelen maar we moeten uiteindelijk weg van dit soort platforms.

Ook Mozilla Firefox steunt de aanval op de vrijheid van meningsuiting met bizarre ideeën over hoe het internet er volgens hen uit zou moeten zien. (bron)

Mozilla’s CEO Mitchell Baker

ZIE OOK:

Moord in het anti-politie paradijs

Rassenoorlog in Minneapolis en Seattle. Wereldnieuws maar de media zwijgt!

Antifa-enclave in Portland gevallen

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven