Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

‘Dit is ouderen misbruik’: GOP Rep luidt alarmbel over de geestelijke gezondheid van Biden nadat video viraal gaat

‘Dit is ouderen misbruik’: GOP Rep luidt alarmbel over de geestelijke gezondheid van Biden nadat video viraal gaat

Een vooraanstaande Republikeinse wetgever luidt de alarmbel over de mentale capaciteit van president Joe Biden.

Tijdens een interview met de Larry O’Connor’s Examining Politics-podcast van Washington Examiner zei de Californische vertegenwoordiger Mike dat Biden struikelde over opmerkingen tijdens een ceremonie waarin hij twee vrouwelijke officieren nomineerde tot de rang van viersterrengeneraal, hierdoor zijn opnieuw zorgen ontstaan over zijn competentie als President.

Garcia, een voormalige marinepiloot die twee keer een herverkiezing heeft gewonnen, suggereerde zelfs dat Biden het slachtoffer is van ‘ouderenmishandeling’.

“Ik maak me hier al vanaf de eerste dag zorgen over”, vertelde hij de Larry O’Connor’s Examining Politics-podcast van de Washington Examiner.

“Dit, voor mij, naar mijn mening, en ik bedoel dit zo gracieus en tactvol als ik kan, ik denk dat we nationaal gezien een van de meest pijnlijke voorbeelden van ouderenmishandeling in ons land zien,” vertelde Garcia aan O’Connor.

‘Deze president is niet geschikt voor een ambt. Ik geloof niet echt dat hij begrijpt wat hij doet, en hij heeft een politieke machine achter zich die hem overeind houdt, en het maakt mensen zoals ik die onze nationale veiligheid op prijs stellen enorm bang, ”voegde hij eraan toe.

De 78-jarige Biden zei tegen de twee generaals, luchtmachtgeneraal. Jacqueline Van Ovost en legerluitenant-generaal Laura Richardson, en minister van Defensie Lloyd Austin: “Ik wil jullie beiden bedanken. En ik wil Sec bedanken … de voormalige generaal. Ik blijf hem ‘generaal’ noemen. Mijn … de man die die handel daar runt. Ik wil er zeker de secretaris bedanken voor alles wat hij heeft gedaan om te implementeren waar we zojuist over gesproken hebben en voor het aanbevelen van deze twee vrouwen voor promotie. ”

O’Connor leek verrast door Garcia’s botheid en zei: “Garcia is niet echt iemand met krachtige woorden. En ik heb nog nooit een congreslid het zo expliciet horen uitleggen. Je vraagt ​​je af wat er wordt gezegd als de microfoons niet zijn ingeschakeld. ”

Garcia reageerde op het klaarblijkelijke verzuim van Biden om de naam van zijn minister van Defensie en het Pentagon te herinneren aan het einde van zijn nominatieceremonie die was georganiseerd om zijn erkenning van Internationale Vrouwendag te tonen.

Biden maakte woensdag een zeldzame verschijning tijdens een gezamenlijke aankondiging met vaccinproducenten.

En nadat hij het evenement dagenlang had gepromoot, beantwoordde hij maar één vraag.

Toen Biden zich omdraaide om de gezamenlijke aankondiging te verlaten, begonnen verslaggevers vragen naar de president te schreeuwen, wanhopig op zoek naar antwoorden op veel problemen waarmee het Amerikaanse volk te maken heeft.

Biden draaide zich om om een ​​van de vragen te selecteren en negeerde er een over wanneer hij een persconferentie zal houden. Het ging over wat hij van plan was te doen met overtollige vaccins.

Biden eindigde met het beantwoorden van de enige vraag van de verslaggever aan het einde van zijn gezamenlijke aankondiging op woensdag.

“We gaan er dus voor zorgen dat er eerst voor Amerikanen wordt gezorgd”, vervolgde Biden. “Maar we gaan dan proberen de rest van de wereld te helpen.”

“Is er een crisis aan de grens?” schreeuwde een andere verslaggever toen Biden zich omdraaide om weg te lopen.

 

Biden toont Iran dat hij ook kan bombarderen

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x