Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Biden gooit grenzen open: 861 criminelen opgepakt waaronder 92 zedendelinquenten

Joe Biden stort Amerika in immigratie crisis

Dat was ook zijn verkiezingsdreigement dus het is geen verrassing.

Een afdelingshoofd van de Border Patrol meldde dat er sinds het begin van het fiscale jaar meer dan 861 criminelen zijn aangetroffen aan de grens, waaronder 92 zedendelinquenten en 63 bendeleden. 

“Binnen de grote hoeveelheid groepen die worden aangetroffen in” de Rio Grande Valley-sector in Texas, werd “een Salvadoraanse man met een eerdere veroordeling wegens moord ontdekt”. schreef hoofdpatrouille-agent Brian Hastings zaterdag op Twitter.

 

Hastings schreef dat agenten onlangs vijf grote groepen illegale immigrantengezinnen, niet-begeleide minderjarigen en enkele volwassenen tegenkwamen – in totaal 539.

In de groepen zaten ongeveer 93 niet-begeleide kinderen, zei Hastings, eraan toevoegend dat tot nu toe in 2021 meer dan 18.000 van dergelijke kinderen zijn tegengekomen door agenten.

President Joe Biden zei vorige week dat hij zich niet zou verontschuldigen voor het terugdraaien van de grenspolitiek van Donald Trump.

Zelfs enkele democratische wetgevers de president hebben opgeroepen om een ​​deel van het immigratiebeleid van Trump te herstellen. (bron)

Maar Joe Biden weet van geen wijken:

“Ik denk dat ik gevleid zou moeten zijn,” zei Biden, en vervolgde: “De waarheid is dat er niets is veranderd … het gebeurt elk jaar.” (bron)

Joe Biden

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x