Biden: “100 dagen mondmaskers op”

Het worden mooie tijden voor de Democraten.

Velen zullen zichzelf voor hun kop slaan dat ze op dit figuur en vooral de figuren om deze oude man heen, hebben gestemd. En dan gaat het niet alleen maar om de mondkapjes.

Hij vroeg het publiek om terug te gaan naar de basis van het vermijden van bijeenkomsten binnenshuis, sociale afstand nemen en regelmatig handen wassen.

“Draag een masker! Als het niet voor jezelf was, voor je dierbaren, voor je land”, ‘zei Biden. “Dit zijn echte zaken van leven en dood.”

‘Slechts 100 dagen om te maskeren. Niet voor altijd – 100 dagen,’ zei Biden. 

Dat horen we al 300 dagen.

“De dingen zullen erger worden voordat ze beter worden” zei Biden. Anticiperend op het griepseizoen dat begint.

Hij vroeg het publiek om terug te gaan naar de basis van het vermijden van bijeenkomsten binnenshuis, sociale afstand nemen en regelmatig handen wassen.

Dit  virus versla je niet. Het is een griepvirus die de influenza-griep heeft overgenomen.

Beste remedie: Gezond leven. Snapte iedereen dat maar zoals ze het vroeger ook snapten.

President Donald Trump was terughoudend om in het openbaar een gezichtsbedekking te dragen – hoewel hij er één in verplichte situaties heeft gedragen – en tijdens zijn campagnebijeenkomsten waren duizenden mensen vrij van gezichtsbedekking. Zijn team voerde aan dat het dragen van een gezichtsmasker een persoonlijke keuze is.

Het is één groot theater. Hoeveel mensen waren er in Washington om de gestolen verkiezingen tegen te houden? Een kwart miljoen hutje mutje op elkaar? En al die rally´s en alle andere bijeenkomsten wereldwijd? Het heeft geen enkel effect op het aantal doden en besmettingen tellen is een farce. Het is een soort Big Brother met de griep in de hoofdrol. Kunnen ze elk jaar doen. De beelden zullen hetzelfde zijn.

De gemeenste trucjes zijn wanneer de media schermt met koppen als: “Lijken in Londen worden bewaard in tenten.”, en “crematoria kunnen lijken niet snel genoeg verbranden.” Je moet wel ver zoeken want de NOS zoekt crematoria in Tsjechië op om zo´n walgelijk stuk te kunnen schrijven. Wie als journalist doet dat nou? Dan ben je toch door en door slecht?

[the_ad id=”40490″]

Het zijn snotneuzen die het met hetzelfde internet moeten doen als u en ik maar dan met belangen. Zij zoeken voor hun bazen zoveel mogelijk griepellende op om te publiceren. Als het maar angst aanjaagt. Geen snars afweten van wat er zich in de wereld afspeelt maken deze snotneuzen u als volwassen persoon bang. U die al van alles heeft meegemaakt in dit leven wordt in doodsangsten gezet door snotneuzen met een pen en een baas met een politieke agenda.

Maar je ziet alleen een anonieme naam en de bekende “vertrouwde” krant. En dat doorzien velen nog steeds niet.

Een willekeurig artikel uit januari 2018.

The Guardian 2018 – Bron: https://www.theguardian.com/society/2018/jan/25/three-times-more-people-dying-from-flu-in-uk-than-last-winter

 

Zoek je even verder dan zie je dat alles business as usual is.. Het is rond deze tijd altijd druk. Altijd extra afgesloten tenten voor lijken vanwege de beperkte IC-capaciteiten door bezuinigingen. Alleen nu met een camera erop met de hyena´s van de pers er op en mensen die graag in de aandacht willen staan en bedoeld zijn om de angst door te geven aan hun medemens. En juist die mensen lijken er niet doorheen te kunnen prikken.

[the_ad id=”37567″]

Anthony Fauci

Biden heeft dr. Anthony Fauci, een van de leidende experts en stemmen in de pandemie, gevraagd om zijn rol in de administratie voort te zetten als een van de beste specialisten op het gebied van infectieziekten in het land. Althans, volgens hem en CNN.

“Als Dr. Fauci zegt dat we een vaccin hebben dat veilig is, dat is het moment waarop ik voor het publiek zal staan ​​en dat zal zeggen”, zei Biden in het CNN-interview. Voormalige presidenten Barack Obama, Bill Clinton en George W. Bush hebben ook beloofd het vaccin publiekelijk toe te dienen om het vaccin te ondersteunen en steun te betuigen aan het feit dat het publiek het krijgt.

Anthony Fauci

Het CDC laat zien dat de overlevingskans van het CCP-virus 99,98% is. (bron) Beter nog.. onder de 70 jaar zelfs 99,99%. En dan willen ze kinderen boven de 2 jaar oud mondkapjes opzetten. Die gezichtjes gaan er mooi uit zien als er maandenlang geen daglicht op schijnt.

Je zou ze toch allemaal…

[the_ad id=”40491″]

LEES OOK:

Rutte gehaat en uitgejoeld bij Binnenhof: Rutte rot op!

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x