CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Verkiezingsfraude in Amerika: “3 miljoen doden hebben tóch gestemd”

Laten we het niet over de reacties en werkwijze van de mainstream media en de Democraten hebben in dit artikel. Het is te pathetisch voor woorden waar zij mee bezig zijn. Alles zijn volgens hen valse claims. Ze jagen letterlijk op de getuigen. Alle grenzen worden overschreden.

De remmen gaan los en ieder doel heiligt de middelen. Ook als mensenlevens in gevaar komen. Het laat ze koud. Ze beschuldigen je en je bent voor je leven getekend. De bewijzen en de inhoud worden volledig genegeerd. Een voorbeeld hoe gevaarlijk de media is. Ook hier in Nederland. Zij zullen net zo ver gaan als het er op aan komt. En het komt er op aan.

HOORZITTING PENNSYLVANIA

Afgelopen woensdag 25 november was de eerste publieke hoorzitting voor de State Legislatures (Staatswetgevers) in Pennsylvania.

Verschillende getuigen werden onder ede verhoord. Ook was de huisadvocaat van Donald Trump aanwezig: de voormalige burgemeester van New York en de man die de maffia achter de tralies zette: Rudy Guiliani.

Wat de getuigen onder ede verklaren is schokkend. De hele hoorzitting is onderaan dit artikel te zien.

Donald Trump belde persoonlijk in tijdens de verhoren om de mensen die getuigen (wat niet kan zonder bedreigd en geïntimideerd te worden door de media en de Democraten) een hart onder de riem te steken.

Ook gaf hij aan Rudy Guiliani het mooiste compliment wat iemand maar kan krijgen (laatste 3 minuten van de video):

“Rudy is de beste man die er is en daar is een reden voor. Hij heeft ongelooflijk veel moed en het maakt hem allemaal niets uit. Hij wil het goede doen.”

“Wat jij in New York als burgemeester hebt gedaan is fantastisch maar wat je nu doet is veel belangrijker. Veel belangrijker dan een geweldige burgemeester te zijn.”

Donald Trump vervolgde: “Dit zal de kroon op al je werk worden. Want je redt ons land.”

 

Bron NewsMax:
https://www.newsmax.com/

Tijdens de verhoren waren de getuigenissen van de pollwatchers duidelijk en schokkend.

Pollwatchers werden op grote afstand gehouden of niet toegelaten.

Er kwamen batches met honderdduizenden stemmen binnen die tóch werden geteld, ondanks het volledig ontbreken van pollwatchers. In totaal 600.000 stemmen kwamen er binnen in 2 pieken in een tijdsbestek van anderhalf uur. Slechts rond de 3.200 waren er voor Donald Trump. Donald Trump stond ruim voor in Pennsylvania maar toen gebeurde het…

Die enorme pieken laten zien dat de Democraten nooit verwacht hadden dat Donald Trump een record aantal aan stemmen zou winnen. Men had verwacht het met enkele tienduizenden stemmen te kunnen “fixen”.

Zie hier een fragment van de verhoren::

BRON: JENSEN.NL

Soortgelijke verhoren zullen ook plaatsvinden in andere keystates. Aankomende maandag 30 november is het verhoor in Arizona. Dan op dinsdag 1 december in Michigan.

De “verliezen” waar de media over spreken zijn in principe formaliteiten die allang zijn ingecalculeerd door het team van Donald Trump. Je weet dat Democratische rechters in Pennsylvania niet in het voordeel van Donald Trump gaan beslissen maar je moet daar eerst doorheen om de weg open te zetten naar The Supreme Court.

Ook moeten de State Legislators per staat beslissen of een verkiezing uiteindelijk geldig is. Daarom zijn deze publieke verhoren zo belangrijk. Voor nu en om mee te nemen naar The Supreme Court.

Statistisch onmogelijk

Een detail dat eigenlijk alles al zegt: In de Senaat en op lokaal niveau: overal verloren de Democraten en wonnen de Republikeinen. In de realiteit zou dit dus betekenen dat er landelijk miljoenen stemmers wel op de Republikeinse kandidaten hebben gestemd maar niet op Donald Trump maar op Joe Biden als President. Onmogelijk. En al helemaal nu de polarisatie zo groot is.

Tel daar dit gegeven bij op:

Donald Trump heeft meer stemmen gewonnen dan welke zittende President dan ook. Maar Joe Biden, de man in de kelder, overstijgt Donald Trump (en Barack Obama.)

Wat denkt u?

Sidney Powell: “Dit wordt Bijbels!”

De advocate Sidney Powell is geen onderdeel van het juridische team van Donald Trump. Ze is strafrechtadvocaat en is er, naar eigen zeggen, op uit om eindelijk een einde te maken aan deze frauduleuze DeepState en koppen te laten rollen.

Vlak voor het weekend gaf ze nog een interview aan Howie Carr van NewsMax.

Als het waar is wat Powell hier en in eerdere interviews zegt, en ze kan het voldoende bewijzen, dan hebben we de grootste zaak ooit voor ons liggen.

Volgens haar hebben er landelijk zo´n 3 miljoen overleden mensen gestemd. Ook is de software volledig onbetrouwbaar en is het hele systeem rigged. “Dit wordt Bijbels!”, aldus Powell zelf.

Ze komt zeer zelfverzekerd over. We gaan het meemaken.

Sidney Powell in gesprek met Howie Carr. Nederlands ondertiteld:

Alles over de verkiezingsfraude volgen via betrouwbare media?

NewsMaxTV en OAN. Verfrissend nieuws. Oprecht nieuws. Nieuws zoals het zou moeten zijn.

Mensen die Engelstalig nieuws goed kunnen volgen, zet deze in uw favorieten.

Wij zijn op geen enkele manier verbonden met deze nieuwszenders maar we willen graag dat mensen de andere kant van het verhaal meekrijgen. Dat vindt je alleen hier.

NewsMax: 
https://www.youtube.com/user/NewsmaxTV
https://www.newsmax.com/

En OAN (One American News Network). 
https://www.youtube.com/user/1americanews
https://www.oann.com/

Volledige stream publieke hoorzitting voor de State Legislatures Pennsylvania.

 

LEES OOK:

Verkiezingsfraude in Amerika zoals we nog nooit eerder hebben gezien

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x