CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Betsy DeVos: Socialisten willen hoger onderwijs overnemen

Doodsbang voor overname socialisten hoger onderwijs

Het plan om openbare hogescholen en universiteiten te maken die schoolgeld-vrij zijn is een “socialistische overname van het hoger onderwijs”, zei onderwijssecretaris Betsy DeVos dinsdag.

Tijdens de virtuele 2020 Federal Student Aid (FSA) Trainingsconferentie van dinsdag belichtte DeVos de prestaties van haar afdeling van de afgelopen vier jaar en sprak ze zich uit tegen voorstellen van zeer progressieve politici, waaronder de kwijtschelding van studieleningen en gratis college.

Betsy DeVos

“Beleid mag studenten nooit tot grotere schulden verleiden. Ook mogen ze het geld van de belastingbetaler niet meer in gevaar brengen, ”zei DeVos. 

Er zijn tegenwoordig te veel politici die een beleid steunen dat “beide” doet, het verraderlijke idee van het geven van geschenken door de overheid bevorderen aan bepaalde groepen..

“We hebben schrille oproepen gehoord om te ‘annuleren’, te ‘vergeven’, ‘het allemaal gratis te maken’,” voegde ze eraan toe. “Ik kan niet voor me houden wat het simpelweg is: Dit is fout!”

DeVos veroordeelde verder het idee om studenten zonder collegegeld aan openbare hogescholen en universiteiten te laten deelnemen, en waarschuwde dat het alleen mogelijk is met een sterk gereguleerd systeem waarbij de overheid beslist tot welke instelling men wordt toegelaten en hoeveel plekken er beschikbaar zijn in elk professioneel programma .

“De campagne voor ‘gratis college’ is een kwestie van totale overheidscontrole.

Vergis je niet:

Het is een socialistische overname van het hoger onderwijs. “Niemand van jullie zou de manier waarop het werkt leuk vinden. Je zult het niet leuk vinden om studenten te vertellen dat ze niet in aanmerking komen voor jouw school, of dat ze niet de opleiding mogen kiezen die ze willen, of dat je quota voor ‘gratis college’-studenten vol is en dat nu de volle prijs betalen. “

We hopen dat mensen de vergelijkingen zien met wat er hier gebeurt op een soortgelijke manier. Het zijn dezelfde globalisten. Dezelfde figuren overal. Ze rollen een plan uit maar ze zijn gesnapt. Waar dit toe gaat leiden…?

Bron:
https://www.theepochtimes.com/betsy-devos-on-free-college-a-socialist-takeover-of-higher-education_3600724.html

[poll id=”2″]

QWie is Betsy DeVos?

De Vos werd geboren als Elisabeth Prince op 8 januari 1958. Ze groeide op in Holland, Michigan , de oudste van vier kinderen van Elsa (Zwiep) Prince (later Broekhuizen) en Edgar Prince , een miljardair industrieel van Nederlandse afkomst.  

Edgar was de oprichter van Prince Corporation, een leverancier van auto-onderdelen in Holland, Michigan. Meer op Wikipedia

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x