CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

BETOGING van ILLEGALEN tegen LOCKDOWN escaleert

WIJ ILLEGALEN WILLEN COMPENSATIE VOOR ONS MISGELOPEN ZWARTGELD

Maandag liep een betoging in Brussel van een groep ILLEGALEN volledig uit de hand. Ze gingen de confrontatie aan met de politie en er werden rake klappen uitgedeeld.

De illegalen zijn boos omdat ze door de coronacrisis niet meer zwart kunnen werken en eisen nu financiële compensatie en een verblijfsvergunning.

De grote groep van mensen zonder papieren had van te voren aangekondigd actie te voeren voor het kantoor van minister voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) omdat ze zich naar eigen zeggen vergeten voelen tijdens de coronacrisis en door de lockdown.

Vóór de crisis konden de illegalen nog aan het werk op de zwarte markt, zo beargumenteren ze, maar dat kan nu niet meer.

“Plotseling hebben wij geen inkomen meer en geen hulp om in onze basisbehoeften te voorzien. We hebben geen toegang tot gezondheidszorg, we kunnen geen voedsel meer kopen of onze huur betalen!”, klonk het onder meer.

Ze eisen nu een onmiddellijk generaal pardon voor illegalen.

Wat aangekondigd werd als een zogenaamde stille betoging van enkele minuten waarbij de regels omtrent social distancing gerespecteerd zouden worden, liep al snel uit op een volledige escalatie.

Enkele actievoerders zochten de confrontatie op met de aanwezige politie en de agenten raakten uiteindelijk slaags met de groep illegale uitgeprocedeerde migranten.

Van social distancing was uiteraard ook geen sprake meer.

Bron: Sceptr

Lees verder:
https://sceptr.net/2020/04/illegalen-betogen-in-brussel-en-raken-slaags-met-politie-eisen-regularisatie/

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven