HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

BETOGING van ILLEGALEN tegen LOCKDOWN escaleert

WIJ ILLEGALEN WILLEN COMPENSATIE VOOR ONS MISGELOPEN ZWARTGELD

Maandag liep een betoging in Brussel van een groep ILLEGALEN volledig uit de hand. Ze gingen de confrontatie aan met de politie en er werden rake klappen uitgedeeld.

De illegalen zijn boos omdat ze door de coronacrisis niet meer zwart kunnen werken en eisen nu financiële compensatie en een verblijfsvergunning.

De grote groep van mensen zonder papieren had van te voren aangekondigd actie te voeren voor het kantoor van minister voor Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) omdat ze zich naar eigen zeggen vergeten voelen tijdens de coronacrisis en door de lockdown.

Vóór de crisis konden de illegalen nog aan het werk op de zwarte markt, zo beargumenteren ze, maar dat kan nu niet meer.

“Plotseling hebben wij geen inkomen meer en geen hulp om in onze basisbehoeften te voorzien. We hebben geen toegang tot gezondheidszorg, we kunnen geen voedsel meer kopen of onze huur betalen!”, klonk het onder meer.

Ze eisen nu een onmiddellijk generaal pardon voor illegalen.

Wat aangekondigd werd als een zogenaamde stille betoging van enkele minuten waarbij de regels omtrent social distancing gerespecteerd zouden worden, liep al snel uit op een volledige escalatie.

Enkele actievoerders zochten de confrontatie op met de aanwezige politie en de agenten raakten uiteindelijk slaags met de groep illegale uitgeprocedeerde migranten.

Van social distancing was uiteraard ook geen sprake meer.

Bron: Sceptr

Lees verder:
https://sceptr.net/2020/04/illegalen-betogen-in-brussel-en-raken-slaags-met-politie-eisen-regularisatie/

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Paul picavet
Paul picavet
3 maanden geleden

Zij zijn illegaal, werken illegaal, zij huren illegaal en wensen nu ook nog voor hun illegamiteit beloond te worden door ons legaal, zwaar belast geld en wij al afdragen via GNO’S, ONTWKKKELKNGSHULP, steun VIA europa, kwijtschelding van schulden, gratis advocaten, dokters, tandartsen, verpleging enz. enz. Moeten wij mischien binnenkort ook nog hun meiden en.knechten gaan betalen of hun tanden gaan poetsen. Waar gaat het naartoe. Reeds lang hadden de mensen terug naar hun land moeten gestuurt wordën, weer op ons kosten. Maar juist zoals de corona aanpak schiet de block hier ook weer tekort. Kunnen zij en haar dienst dan… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x