CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Beste lezers en kijkers van CommonSenseTV

Nu we van YouTube zijn afgeknikkerd vanwege het zware delict een speech van David Icke in Londen te plaatsen met Nederlandse ondertiteling, is er wat meer tijd voor andere zaken en een beetje rust. Dat doet goed.

We hebben er nogal wat onbeantwoorde emails in de rij staan en mails met interessante inzendingen die we nog tot een goed artikel moeten vormen. Sommigen staan er al, anderen nemen tijd in beslag. Artikelen over de PCR-test, Pedofilie in o.a. de politiek als wellicht onderdeel van de richtlijnen van de WHO moeten goed en onderbouwd worden geplaatst. Met losse flodders schieten is zinloos en onverantwoordelijk. Ook vanuit Spanje komt er spannend nieuws aan.

Artikelen die kant en klaar, foutloos worden ingeleverd, kunnen er op rekenen dat ze binnen 1 a 2 dagen online staan. Mensen die wat materiaal en een idee aandragen moeten begrip hebben dat het maken van een artikel daarover veel tijd in beslag neemt en dat we daar niet altijd aan toe komen. Heb je overigens zelf nieuws dat je wilt publiceren? Ga naar ons Forum en plaats daar de video´s, afbeeldingen en/of jouw artikel. Dat gaat sneller dan per mail en we kijken iedere dag of er iets interessants tussen staat om uit te lichten. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor wat er op het forum gepost wordt. We moderaten het forum wel.)

Één persoon behandelt de emails. Dit om de privacy van diegenen die dat wensen te garanderen.

Hier is het forum: https://commonsensetv.nl/forum-cstv/

Je kunt het forum ook vinden op de Homepage van CSTV bovenaan in de categorieënbalk.

Ook gaan we nogmaals proberen de bekendere platforms te benaderen die, helaas, niet altijd even soepel communiceren of niet communiceren, en de boot afhouden. Iets in mijn ogen onbegrijpelijk is gezien de situatie. Het is ook spijtig dat je bij geen gehoor ook geen uitleg krijgt waarom niet. Andere platforms die dit ook proberen ervaren hetzelfde.

Ik vermoed vanwege angst voor hun naam die wellicht met ons of anderen verbonden zal worden in hun ogen. Een onderschatting van de wakkere achterban in mijn ogen, die prima in staat is te onderscheiden wat ze lezen, van wie het is en hoe de informatie tot zich te nemen. Als ik een goed stuk zie van NineforNews, wat kan mij het schelen dat ze ook artikelen schrijven waar ik het niet mee eens ben? Wanneer ze dat over het algemeen wel doen…

Dat kun je vergelijken met de kortzichtige opmerkingen over David Icke. Die comments: “Moeten we David Icke gaan geloven??” en dan met een link eronder waar je al niet eens meer op hoeft te klikken. Je weet dat het over de reptielenuitspraak gaat.

“Wat vond je van de inhoud?”, vraag ik dan altijd. Je krijgt nooit antwoord.

Ik denk dat we dat we toch echt wel in een tijdperk leven waar zelfs gemiddelde Nederlanders ineens over een schat van kennis kunnen beschikken vanwege dit informatietijdperk en daar wel gebruik van maken en vaak beter op de hoogte zijn dan ruim 140 Kamerleden.

Wat we allemaal willen die mediacensuur doorbreken en de achterbannen bij elkaar brengen. Irrelevant of het nou Weltschmerz, CSTV, Jensen, Burgerfront, Een Oorlog Reeds Verloren of kijkers zijn van andere platforms.

Als wij allemaal zo overtuigd zijn van de urgentie van deze zaak dan had het al een standaard mechanisme moeten zijn, naar mijn mening, dat we dat maanden geleden al hadden moeten opzetten. Iedereen begrijpt dan als Jensen een Tweet van Burgerfront retweet of benoemd, dit kanaal direct nieuwe lezers en kijkers heeft. Op die manier doorbreek je die censuur en ben je allemaal veel toegankelijker voor het publiek. Het volk, waar ook wij tussen zitten, doet de rest. En allemaal profiteren we in subscribers en traffic en dat komt weer zeer ten goede aan het informeren van de burgers. De voorbeelden zijn willekeurig en we zeggen niet dat exact deze platforms niet bereid zijn. Maar ze zijn er.

Misschien heeft het met financiën te maken? Dat kan een verschil zijn. Wij werken vooral vanuit activisme en verzet. We moeten geld binnenharken om door te blijven gaan en te kunnen eten en slapen. Maar er zit nou niet bepaald een plan achter dan alleen de drang om te verbeteren en uit te breiden.

Misschien zijn wij op dat gebied wel de idioten en hadden we veel sneller kunnen groeien en professionaliseren.

Die absolute onafhankelijkheid. Daar gaat het ons om en gaan we nooit opgeven.

Voor niemand. En ook niet voor “sponsors” die duizenden euro´s willen “sponsoren” met de voorwaarde dat…Is meerdere malen aangeboden. Gaat niet gebeuren hier! Dit is voor burgers.

Die belofte staat voor altijd. Tenzij ze met een miljoen komen. Maar dan kondigen we het aan en gaan we samen iets HEEL groots opzetten.

Maar we gaan ervan uit dat dat bij een ieder zo is die een eerlijke strijd levert tegen deze totale gekte.

We zullen vragen om de reden bij onze volgende pogingen. Wie weet valt er wat af te spreken.

WEBSITE VERBETEREN

Regelmatig hebben wij emails en comments gelezen waarin werd gesuggereerd dat we dan wel een prachtige website hebben maar het nogal onoverzichtelijk is als een soort dumpsite. Diegenen met kritiek hierover hebben zeker gelijk.

We gaan dit veranderen. De opzet van de website zo aanpassen dat men makkelijk per categorie, schrijver en het exacte onderwerp terug kan vinden zonder de half werkende zoekfunctie. We weten wat ons te doen staat om het interessant te maken over bepaalde onderwerpen alles in één oogopslag voor je te hebben.

En het platform van CSTV zal op nog veel meer manieren verbeterd en aangepast worden. De staat zal niet blij met ons zijn!

Hartelijk dank allemaal voor uw steun waar we altijd op konden rekenen. Blijf dat alsjeblieft doen! Je zult er geen spijt van krijgen ons groot te maken.

CommonSenseTV – Door burgers, voor burgers!
Doneren:
https://getfunded.nl/doPayment/7302-commonsensetv-wij-gaan-nederland-wakker-schudden
Original Gezond Verstand Shop!
https://shop.spreadshirt.nl/CSTV-Store/all
Patreon:
https://www.patreon.com/commonsensetv
Facebook:
https://www.facebook.com/realCommonSenseTV
Twitter:
https://twitter.com/CommonSense_TV

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven