CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

CommonSenseTV wordt verwijderd van YouTube (een kleine update)

Beste kijkers en lezers,

Misschien is het u al opgevallen dat we de laatste dagen minder posten dan normaal.

Buiten wat o.a. gezondheidsomstandigheden (niets ernstigs), is dit vooral omdat ons YouTube kanaal dat op het spel staat.

We openbaren vrijwel alles. Dus dit ook.

15 oktober zal ons YouTube-kanaal voorgoed worden opgeheven.

Je weet wanneer je kritiek levert en aan de mainstream media en de gevestigde orde komt dat ze het je moeilijk gaan maken. Daarbij moet je ook niet piepen als het even tegenzit. Maar balen is het wel dat je zo keihard gecensureerd wordt en getreiterd wordt. Er is zoveel tijd, liefde en energie gestoken in dat kanaal. We hielden ook al onze kijkers via de YouTube community van alles op de hoogte. Een hele grote achterban las ons nieuws daar. Omdat we dankzij hen groot zijn geworden zijn we nooit gestopt met posten in onze community.

https://www.youtube.com/c/CommonSenseTV/community

Helaas kunnen we hier nu ook niet meer posten.

We gaan proberen onszelf zo goed mogelijk in te laten lichten en wie weet kunnen we het nog voorkomen.

We balen allemaal van YouTube. Je zit op het platform van de vijand en het liefst zou je niets met ze te maken willen hebben.

De meeste mensen die wij willen bereiken zitten nou eenmaal vooral daar en in deze tijden van totale losgeslagen gekte is het heel belangrijk zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Je wilt wel meer maar er bestaat helaas een grens aan wat we aankunnen. Het liefst posten we natuurlijk al onze content simultaan op 8 verschillende videoplatforms en 10 social media platforms.

Uiteraard is er een plan B. En dat is de hierboven omschreven richting op gaan.

Op meerdere platforms tegelijk posten. Hopelijk nog even met, en anders maar zonder YouTube. Je zit toch al met dubbele gevoelens op dat YouTube. De 566, jaja 66, complotdenkers, kan er ook niets aan doen, video´s zijn opgeslagen. Slechts een paar zijn verloren gegaan.

We gaan door, dat staat buiten twijfel.

Dit CommonSenseTV begon als anderhalf jaar geleden vanaf 0. Voor het initiatief is veel opgeofferd. Wat je nu ziet is ontstaan is ontstaan en door burgers zelf vormgegeven. Een platform waar we gebruik maken van onze vrijheid van meningsuiting en de andere kant van het verhaal te laten zien. Dat het lijkt op een mediaplatform is puur toeval. Dat er ooit een website, een groot YouTube-kanaal en actieve social media accounts van CommonSenseTV zouden komen, daar konden we vorig jaar alleen maar van dromen.

Hoe dit ontstaat is om ons vooral zo min mogelijk te bemoeien met elkaars schrijven. Het liefst helemaal niet. Een platform is ons gegeven om onze meningen te geven zoveel mogelijk geaseerd op feiten. Dit im deze losgeslagen gekte te bestrijden die we al aan zagen komen.

Dit zijn de 3 auteursrechten claims:

Dit staat los van 2 overtredingen die we uit hebben staan vanwege het “schenden van de richtlijnen van de WHO” in onze video´s waarin we een andere visie op het coronavirus vertolkten dan die van de WHO, maar dat hebben we wel onder controle.

Zo haalt YouTube andere meningen over corona weg:

Een speech van David Icke vertalen is volgens YouTube dus Spam, scam en misleidend.

Als we één claim van onderstaande copyrightclaims kunnen wegwerken dan is het kanaal (voorlopig) gered.

We zullen dan wat slimmer te werk gaan. Geen YouTube overtredingen uitlokken en verwijzen waar het eventuele echte nieuws te vinden is via de video´s.

Er zijn dus copyright claims en overtredingen van richtlijnen bij YouTube. Dat zijn twee losstaande zaken.

Overigens willen we erbij vermelden dat we met mediakanalen nooit problemen hebben gehad wanneer we hun content overnamen om te ondertitelen of onze boodschap kracht bij te zetten. Op het moment van het plaatsen van bijvoorbeeld een video van FOX News, wordt er automatisch een “claim” gegenereerd maar die heeft verder geen gevolgen voor je kanaal. Er kunnen alleen reclamestukken inzitten waarvan de opbrengst naar de omroep, in dit geval FOX, gaat. Dit gebeurt overigens lang niet altijd.

De claims komen echt wanneer je iemand tegen het verkeerde been aanschopt. Handmatig. Hoe komt ineens iemand van Sony 3 maanden later op het idee CommonSenseTV te claimen met een kinderliedje.

Dit zijn de claims:

CLAIM 1 – Tonky & Jack – Anderhalve Meter

Zoals u ziet is de eerste claim van een video van SchoolTV. Deze video plaatsten wij op 30 juli 2020.

In de video is te zien op wat voor een manier kinderen op school ronduit geïndoctrineerd worden, naar onze mening, door SchoolTV en we brachten dat onder de aandacht.

Eergisteren ontvingen wij een claim. Niet van SchoolTV of de Staatsomroep maar van Sony. Daar kom je achter wanneer je op de contactgegevens klikt:

De video is ook in de MSM in opspraak geraakt.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5174641/schooltv-video-afstand-anderhalve-meter-ggz-zorgen

Toch krijgen we een claim. Van SONY.

Dit is het origineel:

Bijna 3 maanden na het plaatsen krijgen we dus een claim van Sony. Eergisteren om precies te zijn.

CLAIM 2 – FERRY DE KOK over foto´s GRAPPERHAUS

De tweede claim komt van Ferry de Kok.

Dit was ongeveer een maand geleden. Het gaat over de foto´s van Grapperhaus die voorkwamen in onze video: “Nederlanders, jullie zijn aso´s!” waarin we Grapperhaus de beruchte woorden horen zeggen en de foto´s te zien zijn van het feestje van Grapperhaus.

We kregen ook een claim van ruim €9.000 vanwege onderstaand artikel. Aan wie die claim eigenlijk gericht is, weet ik niet. Aan mij dan? Dit is een website waar we met z´n allen wat schrijven en laten zien. Ieder doet zo zijn dingetje hier. Alles gaat online. Ook de contacten. De foto´s zijn overigens screenshots uit NLZiet, waar we een abonnement op hebben om hier in het buitenland toch Nederlandse TV programma´s terug te kunnen kijken voor eventueel nieuws.

https://commonsensetv.nl/nieuwe-fotos-handenschuddende-en-knuffelende-grapperhaus/

We zullen Ferry persoonlijk aanschrijven. Toen de foto´s tevoorschijn kwamen waren onze eerste gedachtes hier: “Wat een held! Na de claim: Wat een l*l!”

Dat onze video verwijderd was, kwamen we eigenlijk later pas achter. Wie weet ziet hij in dat we ergens voor staan. Op 1 artikel na heb ik expres niets verder over hem gelezen om zonder vooroordelen een mail naar hem te kunnen verzenden. Kom op, Ferry. Één druk op de knop en je doet zoveel mensen een groot plezier en je krijgt van ons wat mooie kleding.

CLAIM 3 – CNEWS VIDEO Ondertiteld

De 3e claim kregen wij al eerder (eigenlijk dus de eerste claim) van een Franse particulier die een aantal beelden van CNEWS achter elkaar heeft geplakt met een muziekje eronder. Die korte videootjes zijn ideaal om onderling uit te wisselen door ze te ondertitelen zodat de boodschap wordt verspreid.

Normaal gesproken verwijs je naar de bron met een aanbeveling naar de bron. Zo help je elkaar. Als er contactgegevens in de “Over” pagina staat, dan vraag je het eerst netjes even. Die stond en niet en deze Fransman claimde dat de video verwijderd werd. We hebben vergeten door te verwijzen. Dit doen we standaard wel, dat is juist zeer belangrijk. Maar we denken niet dat dat de reden is. De man antwoord niet. Zodra je een claim krijgt, geeft YouTube je het emailadres van het kanaal. Geen reactie. In alle talen op Aarde gemaild. Geen respons.

CNEWS is een Franse media zender en het was voor het eerst dat er openlijk getwijfeld werd in de Franse MSM aan de covid maatregelen. Zulke “snackjes” laten wij graag zien door het te vertalen en ondertitelen.

We hebben dit ondertiteld, onderbouwd en geplaatst. Claim!

(Kleine update. Het verweer tegen het Franse kanaal is afgewezen. Volgens YouTube is het verweer dat de beelden die bezit zijn van CNEWS alleen geclaimd kunnen worden door CNEWS zelf niet valide. Wel staat het open een nieuw verweer in te dienen.)

Als je in verweer gaat, moet je heel zeker zijn van je zaak. Het wordt een juridische zaak en YouTube waarschuwt daar uitdrukkelijk over. We hebben het eerder gehad met NU.nl. Toen gingen we wel direct in verweer omdat we zeker wisten dat we het gelijk aan onze zijde hadden.

https://commonsensetv.nl/nu-nl-bedreigt-commonsensetv-maar-heeft-verloren/

We gebruikten hun eigen materiaal op de juiste wijze om hun eigen framing en leugens aan te tonen.

Dit Franse YouTube-kanaal staat in principe voor dezelfde zaak. We dachten: Deze claim laten we maar verlopen. Alle claims verlopen na 6 maanden. Maar we kregen er dus nog 2 om de oren. Sony voor een manipulerend kinderliedje. hoe verzin je het…

Zo staat het er dus op dit moment voor.

Groetjes en bedankt voor al jullie steun die we hebben mogen ontvangen. Fantastisch en onwerkelijk. We doen er goede dingen mee en er zit hier niemand om rijk te worden. Dat zien we allemaal wel als het “écht” wordt, voorlopig is het overleven. Eerst deze waanzinnige boevenbende (figuurlijk uiteraard) uit Den Haag sleuren. Alles doen om mee te helpen om uit deze volslagen waanzinnige situatie te komen.
Danny en team CSTV.

4.8 32 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
22 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
22
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven