NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

CommonSenseTV wordt verwijderd van YouTube (een kleine update)

Beste kijkers en lezers,

Misschien is het u al opgevallen dat we de laatste dagen minder posten dan normaal.

Buiten wat o.a. gezondheidsomstandigheden (niets ernstigs), is dit vooral omdat ons YouTube kanaal dat op het spel staat.

We openbaren vrijwel alles. Dus dit ook.

15 oktober zal ons YouTube-kanaal voorgoed worden opgeheven.

Je weet wanneer je kritiek levert en aan de mainstream media en de gevestigde orde komt dat ze het je moeilijk gaan maken. Daarbij moet je ook niet piepen als het even tegenzit. Maar balen is het wel dat je zo keihard gecensureerd wordt en getreiterd wordt. Er is zoveel tijd, liefde en energie gestoken in dat kanaal. We hielden ook al onze kijkers via de YouTube community van alles op de hoogte. Een hele grote achterban las ons nieuws daar. Omdat we dankzij hen groot zijn geworden zijn we nooit gestopt met posten in onze community.

https://www.youtube.com/c/CommonSenseTV/community

Helaas kunnen we hier nu ook niet meer posten.

We gaan proberen onszelf zo goed mogelijk in te laten lichten en wie weet kunnen we het nog voorkomen.

We balen allemaal van YouTube. Je zit op het platform van de vijand en het liefst zou je niets met ze te maken willen hebben.

De meeste mensen die wij willen bereiken zitten nou eenmaal vooral daar en in deze tijden van totale losgeslagen gekte is het heel belangrijk zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Je wilt wel meer maar er bestaat helaas een grens aan wat we aankunnen. Het liefst posten we natuurlijk al onze content simultaan op 8 verschillende videoplatforms en 10 social media platforms.

Uiteraard is er een plan B. En dat is de hierboven omschreven richting op gaan.

Op meerdere platforms tegelijk posten. Hopelijk nog even met, en anders maar zonder YouTube. Je zit toch al met dubbele gevoelens op dat YouTube. De 566, jaja 66, complotdenkers, kan er ook niets aan doen, video´s zijn opgeslagen. Slechts een paar zijn verloren gegaan.

We gaan door, dat staat buiten twijfel.

Dit CommonSenseTV begon als anderhalf jaar geleden vanaf 0. Voor het initiatief is veel opgeofferd. Wat je nu ziet is ontstaan is ontstaan en door burgers zelf vormgegeven. Een platform waar we gebruik maken van onze vrijheid van meningsuiting en de andere kant van het verhaal te laten zien. Dat het lijkt op een mediaplatform is puur toeval. Dat er ooit een website, een groot YouTube-kanaal en actieve social media accounts van CommonSenseTV zouden komen, daar konden we vorig jaar alleen maar van dromen.

Hoe dit ontstaat is om ons vooral zo min mogelijk te bemoeien met elkaars schrijven. Het liefst helemaal niet. Een platform is ons gegeven om onze meningen te geven zoveel mogelijk geaseerd op feiten. Dit im deze losgeslagen gekte te bestrijden die we al aan zagen komen.

Dit zijn de 3 auteursrechten claims:

Dit staat los van 2 overtredingen die we uit hebben staan vanwege het “schenden van de richtlijnen van de WHO” in onze video´s waarin we een andere visie op het coronavirus vertolkten dan die van de WHO, maar dat hebben we wel onder controle.

Zo haalt YouTube andere meningen over corona weg:

Een speech van David Icke vertalen is volgens YouTube dus Spam, scam en misleidend.

Als we één claim van onderstaande copyrightclaims kunnen wegwerken dan is het kanaal (voorlopig) gered.

We zullen dan wat slimmer te werk gaan. Geen YouTube overtredingen uitlokken en verwijzen waar het eventuele echte nieuws te vinden is via de video´s.

Er zijn dus copyright claims en overtredingen van richtlijnen bij YouTube. Dat zijn twee losstaande zaken.

Overigens willen we erbij vermelden dat we met mediakanalen nooit problemen hebben gehad wanneer we hun content overnamen om te ondertitelen of onze boodschap kracht bij te zetten. Op het moment van het plaatsen van bijvoorbeeld een video van FOX News, wordt er automatisch een “claim” gegenereerd maar die heeft verder geen gevolgen voor je kanaal. Er kunnen alleen reclamestukken inzitten waarvan de opbrengst naar de omroep, in dit geval FOX, gaat. Dit gebeurt overigens lang niet altijd.

De claims komen echt wanneer je iemand tegen het verkeerde been aanschopt. Handmatig. Hoe komt ineens iemand van Sony 3 maanden later op het idee CommonSenseTV te claimen met een kinderliedje.

Dit zijn de claims:

CLAIM 1 – Tonky & Jack – Anderhalve Meter

Zoals u ziet is de eerste claim van een video van SchoolTV. Deze video plaatsten wij op 30 juli 2020.

In de video is te zien op wat voor een manier kinderen op school ronduit geïndoctrineerd worden, naar onze mening, door SchoolTV en we brachten dat onder de aandacht.

Eergisteren ontvingen wij een claim. Niet van SchoolTV of de Staatsomroep maar van Sony. Daar kom je achter wanneer je op de contactgegevens klikt:

De video is ook in de MSM in opspraak geraakt.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5174641/schooltv-video-afstand-anderhalve-meter-ggz-zorgen

Toch krijgen we een claim. Van SONY.

Dit is het origineel:

Bijna 3 maanden na het plaatsen krijgen we dus een claim van Sony. Eergisteren om precies te zijn.

CLAIM 2 – FERRY DE KOK over foto´s GRAPPERHAUS

De tweede claim komt van Ferry de Kok.

Dit was ongeveer een maand geleden. Het gaat over de foto´s van Grapperhaus die voorkwamen in onze video: “Nederlanders, jullie zijn aso´s!” waarin we Grapperhaus de beruchte woorden horen zeggen en de foto´s te zien zijn van het feestje van Grapperhaus.

We kregen ook een claim van ruim €9.000 vanwege onderstaand artikel. Aan wie die claim eigenlijk gericht is, weet ik niet. Aan mij dan? Dit is een website waar we met z´n allen wat schrijven en laten zien. Ieder doet zo zijn dingetje hier. Alles gaat online. Ook de contacten. De foto´s zijn overigens screenshots uit NLZiet, waar we een abonnement op hebben om hier in het buitenland toch Nederlandse TV programma´s terug te kunnen kijken voor eventueel nieuws.

Nieuwe foto’s handenschuddende en knuffelende Grapperhaus

We zullen Ferry persoonlijk aanschrijven. Toen de foto´s tevoorschijn kwamen waren onze eerste gedachtes hier: “Wat een held! Na de claim: Wat een l*l!”

Dat onze video verwijderd was, kwamen we eigenlijk later pas achter. Wie weet ziet hij in dat we ergens voor staan. Op 1 artikel na heb ik expres niets verder over hem gelezen om zonder vooroordelen een mail naar hem te kunnen verzenden. Kom op, Ferry. Één druk op de knop en je doet zoveel mensen een groot plezier en je krijgt van ons wat mooie kleding.

CLAIM 3 – CNEWS VIDEO Ondertiteld

De 3e claim kregen wij al eerder (eigenlijk dus de eerste claim) van een Franse particulier die een aantal beelden van CNEWS achter elkaar heeft geplakt met een muziekje eronder. Die korte videootjes zijn ideaal om onderling uit te wisselen door ze te ondertitelen zodat de boodschap wordt verspreid.

Normaal gesproken verwijs je naar de bron met een aanbeveling naar de bron. Zo help je elkaar. Als er contactgegevens in de “Over” pagina staat, dan vraag je het eerst netjes even. Die stond en niet en deze Fransman claimde dat de video verwijderd werd. We hebben vergeten door te verwijzen. Dit doen we standaard wel, dat is juist zeer belangrijk. Maar we denken niet dat dat de reden is. De man antwoord niet. Zodra je een claim krijgt, geeft YouTube je het emailadres van het kanaal. Geen reactie. In alle talen op Aarde gemaild. Geen respons.

CNEWS is een Franse media zender en het was voor het eerst dat er openlijk getwijfeld werd in de Franse MSM aan de covid maatregelen. Zulke “snackjes” laten wij graag zien door het te vertalen en ondertitelen.

We hebben dit ondertiteld, onderbouwd en geplaatst. Claim!

(Kleine update. Het verweer tegen het Franse kanaal is afgewezen. Volgens YouTube is het verweer dat de beelden die bezit zijn van CNEWS alleen geclaimd kunnen worden door CNEWS zelf niet valide. Wel staat het open een nieuw verweer in te dienen.)

Als je in verweer gaat, moet je heel zeker zijn van je zaak. Het wordt een juridische zaak en YouTube waarschuwt daar uitdrukkelijk over. We hebben het eerder gehad met NU.nl. Toen gingen we wel direct in verweer omdat we zeker wisten dat we het gelijk aan onze zijde hadden.

https://commonsensetv.nl/nu-nl-bedreigt-commonsensetv-maar-heeft-verloren/

We gebruikten hun eigen materiaal op de juiste wijze om hun eigen framing en leugens aan te tonen.

Dit Franse YouTube-kanaal staat in principe voor dezelfde zaak. We dachten: Deze claim laten we maar verlopen. Alle claims verlopen na 6 maanden. Maar we kregen er dus nog 2 om de oren. Sony voor een manipulerend kinderliedje. hoe verzin je het…

Zo staat het er dus op dit moment voor.

Groetjes en bedankt voor al jullie steun die we hebben mogen ontvangen. Fantastisch en onwerkelijk. We doen er goede dingen mee en er zit hier niemand om rijk te worden. Dat zien we allemaal wel als het “écht” wordt, voorlopig is het overleven. Eerst deze waanzinnige boevenbende (figuurlijk uiteraard) uit Den Haag sleuren. Alles doen om mee te helpen om uit deze volslagen waanzinnige situatie te komen.
Danny en team CSTV.

4.8 31 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
22 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marcb

Wees welkom, wij bieden jullie graag onderdak! Zowel op het sociaal media gedeelte socializen.online als bij ons video kanaal, overigens beide zonder censuur! https://deeljevideos.nl

Cor Lauwerijssen

Marcb Lees nergens of er kosten aan zijn verbonden of dat er een datalimit bestaat.

Marcb

Ik weet niet of je van CommonSense bent, als dat zo is, gun mij dan even de tijd en geef mij even een emailadres, kunnen we contacten. Wil hier over nadenken, voor particulieren geldt een max van 1gb in de fase waar we nu inzitten. Voor CSTV kunnen we wellicht iets anders bedenken.

Cor Lauwerijssen

Wij zijn lid van Commonsensetv Marcb,
Ik had het al over de ruim 1500 clips en concerten die ik op YT had staan. Dat zijn behoorlijk wat Gigabytes aan ruimte. Nu heb ik er in Rusland bijna een derde terug opgezet. Dus Marcb, 1 Gb is voor de mensen die een flink kanaal hadden op YT te verwaarlozen. Als je een kanaal levendig wil houden met video’s dan heb je gewoon veel meer ruimte nodig. M.a.w. is de ruimte onvoldoende voor mensen zoals ik. Bedankt voor je antwoord in elk geval.

metavdmeer

Wens jullie heel veel succes . Ik zal duimen dat jullie je kanaal mogen behouden. Keep up the good work. Volg jullie ook op telegram.

Marian

Mijn kanaal is een paar maanden geleden definitief verwijderd. Ook ik baalde daar enorm van. Juist omdat ook ik daar ontzettend veel tijd en energie in had gestoken. Kan ook geen nieuw kanaal meer aanmaken. Ik ben het censuur gedoe spuugzat! Ik zou nu ook geen kanaal meer bij YT willen hebben! Hetzelfde zoals met FB! Er zijn zoveel andere alternatieven voor YT en FB. Ik zou elders een kanaal aanmaken. Mensen die je willen blijven volgen, maken op een ander platform zeker wel een account aan. Uiteindelijk zal iedereen een overstap moeten doen. Dat is de enigste oplossing. Dat… Lees verder »

Cor Lauwerijssen

Ik zit nu met mijn video’s in Rusland. Toegegeven, YT is bovenal de beste. Daar komt bij dat je upload per direct door Google wordt weergegeven. Er zijn inderdaad alternatieven. Voor de moderators en iedereen die er aan meewerkt om de waarheid en kennis over te dragen is het een hart gelag. Je moet zwijgen en als je verplicht moet zwijgen deugt er iets niet. Toch? En net zoals Marian hierboven ook aangeeft gaat er ook enorm veel tijd in zitten om alles draaiend te houden. Soms komt er uit onverwachte hoek 4 maanden na plaatsing een claim. Zo 3… Lees verder »

Bambi

Ik breng jullie krant wel rond, maar idd het is inmiddels zo erg dat we zullen moeten zoeken naar andere oplossingen. Blijven duwen dus!!!

Carla

Misschien een tip die jullie nog niet overdacht hebben, New-Tube is een vrij kanaal en functioneert net als YouTube.
Menig YouTube vluchteling gaat daar naartoe.

Cor Lauwerijssen

Hoe gaan die met claims op rechten om Carla? Dat is misschien wel het belangrijkste. Want er worden ook fragmenten van luttele seconden geclaimd die je dan moet verwijderen. Dan haal je tóch een heel concert onderuit. Ik had er ruim 1500 clips en concerten op staan en was daar de grootste ter wereld mee. Bij YT heb je ook totaal geen referentiekader waar je jezelf op kunt baseren. De enige mogelijkheid is om vooraf te kijken of het er al opstaat, Maar dan het kromme; het is in enkele landen wél toegelaten maar hier dan weer niet. En nogmaals,… Lees verder »

Carla

Hallo Cor, Van rechten op fragmenten en claims daarop heb ik geen verstand. Sorry dat ik je moet teleurstellen daarin. Zie hier een filmpje op New-Tube van Tony Heller waarin hij op het einde verwijst naar het originele interview. Op deze site zou je bijvoorbeeld de kop kunnen maken van; “Wereld gezondheidsorganisatie raad lock-down ten zeerste af”. Met een Nederlandse transcriptie van het interview en vervolgens de link naar het originele interview of dat van Tony Heller. https://newtube.app/user/TonyHeller/FffwpXu Zo vermijd je, naar mijn mening, claims en informeer je de mensen toch. Hoop dat je gauw gemoedsrust vindt in de wirwar… Lees verder »

Cor Lauwerijssen

Hoi Carla, bedankt voor je respons. Ik heb uiteraard al een aantal ander aanbieders geprobeerd. Gratis nog wel maar wel met een upload reductie per week. Dan mag je per week 5 tot 7 videoclips plaatsen. Heb je een concert van ruim 2 1/2 uur dan moet je dat concert in 3 delen knippen. Schiet niet op en het is gewoon 3 keer niks. Bit-Chute heb ik ook geprobeerd. Duurde een eeuwigheid om wat te uploaden en dan zit je nog met de vindbaarheid. Ook erg lang wachten op een antwoord. Niks voor mij. Dat van die rechten begrijp ik… Lees verder »

Cor Lauwerijssen

Ook ik ben er vanaf gekukeld. Afgelopen week opnieuw 2 bekenden. Dat geeft aan hoe hopeloos ze aan het worden zijn. Maar ze krijgen het wél voor mekaar en dat kan normaliter alleen maar gebeuren doordat alles en iedereen ondergeschikt is. YouTube, Facebook en al die andere mainstream aanbieders zitten onder de plak net zoals de regeringen van ALLE landen wereldwijd. Wie is eigenaar van wat en wie is de werkelijke baas in welk land. Snap je ‘m? YouTube, FB. Ze hanteren keiharde regels v.w.b. content al dan niet geclaimd door derden. En dan ga je met je kanaal. Wat… Lees verder »

Last edited 10 dagen geleden by Cor Lauwerijssen
Royal-X-ander

En nog iets om misschien mee te nemen…jullie worden verwijderd omdat er ander nieuws geplaatst word, terwijl ik dag in dag uit word geconfronteerd met ECHTE SCAM in de vorm van div. crypto-stuur 1x en je krijgt 2x terug…(maar die krijg je niet!)
En als je daar melding van doet en het blokkeerd, blijft het gewoon terugkomen.DAT IS PURE FRAUDE!!

Royal-X-ander

En dan heb ik het nog steeds over Youtube filmpjes .

dutchboy0034

Binnenkort is Bookiteasy eindelijk online. Veilig, geen censuur, geen trol mogelijk. Alles in één. Bookiteasy Watch is “YouTube”. Bookiteasy Social is “Facebook”. Bookiteasy Talks is “Twitter. En bijvoorbeeld Bookiteasy Hotels is “booking.com”. Etc.

Hier zonder mogelijkheden voor debielen om anoniem video’s weg te halen of massaal te klagen. Hoeveel klaagt een gemiddeld normaal persoon – jaren niet en hooguit ineens twee keer. Dat wordt bijgehouden.

Conclusie – heb geduld – check zo nu en dan. Bookiteasy.

Arendsoog

Is Bitchut geen optie?
Watch sign and share, scientists worldwide have doubts about the coronavirus:
https://gbdeclaration.org/

Dave the elite smasher

De CDC heeft toch onlangs richtlijnen afgezwakt dus aan de hand daarvan lijkt het schenden van die oude richtlijnen mij juridisch gezien niet legitiem, maar YT kennende zullen ze dan wel weer elders een adder onder het gras vandaan proberen te toveren, anderzijds zijn er meer dit overkomen het afgelopen jaar en zijn er een aantal naar Patreon geswitched en zijn ze via die ogenschijnlijke omweg toch weer op Youtube te zien, wat het verschil precies is is mij ook niet duidelijk maar kunnen ze daar bij het platform wss ook beter dan ik verwoorden, succes en sterkte en hoop… Lees verder »

Ronald Blijlevens

Ik denk dat jullie ook op MEWE moeten posten of nieuws laten zien,
de mensen gaan steeds meer ergens anders heen waar ze geen last hebben van de communistische staat de Nederland hebben .

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x