Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Bestaat Sars Cov2 wel?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ruim 300 personen zijn direct gestorven aan dit virus. 100.000 bedrijven zijn al kapot. Duizenden kankerpatiënten werden niet op tijd geholpen, wat vaak in een vroeg stadium nog te genezen zou zijn is nu uitgezaaid of men is al overleden. Beenamputaties vanwege de coronamaatregelen.. Duizenden. De schade die de maatregelen aanrichten is enorm. Maar zo enorm dat we er ons (nog) geen voorstelling van kunnen maken.

Dat klopt niet, was makkelijk te voorkomen, had men dat gewild. Wanneer je in de Tweede Kamer een Grapperhaus hoort zeggen dat ze “veel levens hebben gered” dan krijg je bijna moordneigingen.

Bestaat dat virus wel?

Ik persoonlijk geloof niet dat het covid19 virus bestaat zoals ons wordt voorgehouden. Dus het Sars Cov2 coronavirus. En er zullen nog heel vel zaken omtrent dit virus opduiken waar niets van klopt.

Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs en dat we (zogenaamd) nog steeds in het ongewisse zijn over dit virus is alles behalve logisch en normaal.

Alhoewel.. het is wel logisch wanneer men het virus gebruikt om andere doelen te bereiken. Blijf vaag doen over het virus. Breng de burgers in verwarring en in staat van angst door desinformatie te verspreiden.

DAls men werkelijk goede intenties heeft, dan zouden we over hele andere rationele oplossingen gaan nadenken.. Men zou alles doen om exact te weten wat dit virus is.

Het is zo doorzichtig als wat wat hier gebeurt.

Door dit krankzinnige beleid gaan mensen op zoek. Dat doen wij ook. We willen weten wat zich werkelijk afspeelt.

Deed iedereen in Nederland dat, dan was het nu opgelost geweest en hing deze coalitie allang aan de schandpaal.

Helaas krijgen de media het voor elkaar dat mensen nog steeds geloven dat we ons in een gevaarlijke pandemie bevinden.

Geen oversterfte in het algemeen. Ineens maar 400 griepdoden tegenover de ruim 6.000 van vorig jaar. De cijfers lieten direct in maart al zien dat er geen bal van klopte. Dat er toen al niemand aan de alarmbel trok is onwerkelijk. Persconferentie na persconferentie deze zomer met 0 info. Puur tijdrekken. Hoeveel heeft een complete bevolking nodig om eindelijk eens vragen te gaan stellen?

De onzichtbare vijand komt dan goed van pas. Zet een teller online en in de media met enorme absolute aantallen zonder context, laat de media losgaan en we hebben iets om de bevolking onder de duim te houden terwijl de machthebbers alles laten uitvoeren door marionetten zoals Grapperhaus, De Jonge en Mark Rutte.

Wanneer je wat beter geïnformeerd bent, dan kun je eigenlijk alleen maar lachen wanneer je een debat zit te bekijken waar Grapperhaus probeert een traantje weg te pinken voor de camera, terwijl je exact weet wat er speelt, waarom hij dit doet. Waar Hugo, Mark en Fred mee bezig zijn.

Wat een poppenkast.

Maar de media houdt deze werkelijkheid in stand samen met de politici. Vandaar dat we in een situatie zitten waar feiten, waarheden en kritische vragen leugens zijn en leugens worden de waarheid.

En nog steeds zijn er burgers met een blind vertrouwen naar de media en deze politici. Wat zullen ze zichzelf later voor hun kop slaan. (en hartelijk worden bedankt namens de rest van de bevolking).

Vandaag zag ik een interessant stuk op Burgerfront.nl. De moeite waard.

Inleiding:

Lanka story

Vandaag wil ik iets belangrijks met u bespreken. En.. dit gaat schokkend worden.

Ik wil u dus vragen om met uiterste concentratie naar deze video te kijken. Ik beloof u: het is het waard.

Zorg dat u een rustig moment heeft zodat u deze belangrijke informatie goed tot u kunt nemen.

Vandaag ga ik met u bespreken dat we redenen hebben om te vragen naar bewijs voor het bestaan van het corona virus.

Vanaf eind februari is onze maatschappij ernstig ontwricht, is onze economie gesloopt en zijn onze vrijheden ernstig beperkt. Vanwege een virus. Bij dit soort maatregelen zou je verachten dat het bewijs driedubbeldik aanwezig is. Maar is dat wel zo?

En nee; wat u vandaag gaat horen is niet mijn mening. Ik vertel u alleen maar feiten die u zelf kunt nazoeken op internet. Feiten onder andere gebaseerd op gerechtelijke uitspraken. Dus dat is niet mijn mening; een gerechtelijke uitspraak is een feit.

Allereerst; wat zijn nu de regels bij wetenschappelijk onderzoek; wanneer is er nu iets bewezen. Iedere afdeling van de wetenschap heeft zo zijn eigen regels maar bij virus onderzoek is het de regel dat een virus pas bestaat indien er:

 1. Controle onderzoeken zijn gedaan,
 2. Het virus is geïsoleerd en losstaand is gefotografeerd.

Wordt aan deze twee voorwaarden niet voldaan dan is de theorie van het virus niet bewezen. Het is dan slechts een theorie, maar geen bewezen wetenschap.

Wetenschap is het elke keer in twijfel trekken van (je eigen) conclusies.

Kennelijk houdt het bewijs van het bestaan van virussen de wetenschap al langer bezig.

Zelf zo dat de Duitse wetenschapper en microbioloog Stefan Lanka in 2011 een weddenschap uitschreef.

De weddenschap was: Lanka zou €100.000 betalen aan diegene die het bestaan van het mazelen virus zou aantonen. Wetenschappelijk zou aantonen.

€100.000 da’s een hoop geld. En met al die wetenschappers en virologen over de hele wereld die zich dagelijks met virussen bezighouden zou dat ‘bewijs’ dan toch geen probleem moeten zijn.

Lees hier verder:
https://www.burgerfront.nl/virusbewijs/

Ook een aanrader:

Hierover ook een interessant gesprek met Patrick Savalle bij Café Weltschmerz

BESTAAT SARS Cov2 wel?


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x