Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Bereid u zich maar vast voor op de herfst en winter….

Ze hebben weer het nodige voor ons in petto.

We hebben het al lang geleden voorspeld, ze gaan nooit meer ophouden met deze terreur. Op zijn best is het voor hun gewoon een machtsspelletje, wellicht zit er nog veel meer achter.

Het Duitse RIVM heeft de plannen klaargemaakt voor de herfst en winter. En u begrijpt natuurlijk wel dat mark en hugo daar niet bij gaan achterblijven of voor onder gaan doen.

Met heel veel dank aan viruswaarheid.nl gebruik ik hun Nederlandse vertaling van het origineel Duitse rapport waarin uitvoerig beschreven staat wat we kunnen verwachten.

Lees het maar, ik hoef er verder niet veel commentaar bij te geven. Behalve dan iets heel opmerkelijks: Er wordt impliciet toegegeven dat de vaccins niet werken. Iedereen moet hem wel nemen, de druk wordt opgevoerd. En voor iedereen die er al 2 had ingespoten gekregen: De derde ligt klaar. Ook dat is voor ons weinig nieuws maar wel een gewaarwording om het uit officiële bron te vernemen. Gisteren al in het Pfizer document, vandaag van het RKI.

Voorbereiding_voor_herfst_winter

 

 

[pdfjs-viewer url=”https%3A%2F%2Fcommonsensetv.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F07%2FVoorbereiding_voor_herfst_winter.pdf” viewer_width=100% viewer_height=800px fullscreen=true download=true print=true]

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
24 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
24
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x