NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Belgische huisarts werd aangestuurd om het gevaar van corona groter te laten lijken

Rechtstreeks overgenomen van: Een oorlog reeds verloren:

Sven Hullemans in gesprek met Elke F. de Klerk

Er zijn al sinds het begin van de coronacrisis aanhoudende geruchten dat de statistieken niet betrouwbaar zijn en dat artsen, al dan niet direct, worden aangestuurd om het gevaar van het virus groter te laten lijken dan het in werkelijkheid is. Sven sprak met Elke Françoise de Klerk, tot voor kort huisarts in België en werkzaam in de ouderenzorg in afwachting van certificering in Nederland, over wat zij tijdens haar werkzaamheden ondervindt van sturing vanuit de overheid door beleidsmaatregelen en opgelegde protocollen.

Zij betoogt dat patiënten niet gediend zijn met het beleid en er in veel gevallen zelfs onder te lijden hebben. Zelf wordt zij echter beperkt in de uitoefening van haar vak door alle regels en voorschriften waarvan de wetenschappelijke onderbouwing ook niet altijd even solide blijkt, wat haar ertoe heeft bewogen haar verhaal te komen doen in de hoop daarmee meer vakgenoten over de streep te trekken om hetzelfde te doen.

Links:
The road to COVID-19 testing: The role of a Canadian biotech pioneer:
https://theconversation.com/the-road-to-covid-19-testing-the-role-of-a-canadian-biotech-pioneer-143176
Probleme des PCR-Tests SARS-CoV-2:
https://ruhrkultour.de/probleme-des-pcr-tests-sars-cov-2/

Het vaccin, een utopie: Pierre Capel en Ramon Bril:

 

 

Abonneer je zeker op het YouTube kanaal:Een Oorlog reeds Verloren:
https://www.youtube.com/channel/UCAS0LUTPa7b5l1pCJK7RqsQ

Als u Een Oorlog Reeds Verloren wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste…

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

5 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Researcher

Covid-19 is controlled biological warfare. It takes a retrovirus in contaminated blood or vaccine to activate viruses like HIV or SARS-CoV-2. Only after such activation they cause disease and become fatal. Those who are not contaminated yet with a retrovirus, will be after getting the sort of vaccine the Gates-sponsored WHO will offer – and will make MANDATORY. Both the mandatory masks the adverse respiratory effects of which will be diagnosed as “Covid-19” and the mandated Gates-Fauci sort of vaccines will create a vicious cycle that would keep all societies in a permanent “need” for further vaccines which then will… Lees verder »

corpluym

Is hier op het gesprek met Elke nog een vervolg op of onderweg?
Wordt dit door cstv in de gaten gehouden?

Last edited 1 maand geleden by corpluym

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x