NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Belgen op de vlucht voor verplichte coronatest – Justitie: “misdaad tegen nationale gezondheid”

Je hebt belastingontduikers en nu ook…coronatestontduikers.

Sinds gistermorgen wordt er in Spanje gezocht naar een stel uit België dat het districtsziekenhuis van Barbanza hebben verlaten om te voorkomen dat ze een verplichte PCR moesten ondergaan om positief testen op het coronavirus te bevestigen of uit te sluiten..

De vrouw voelde zich niet zo goed maar had volgens het ziekenhuis symptomen die overeenkwamen met COVID19. De vrouw zelf en haar man dachten daar anders over.

Deze mensen zagen het niet zo zitten zich verplicht te laten testen op één van de zwakste griepvirussen ooit in de geschiedenis. Er komt een einde aan het geduld van de bevolking tegen dit irrationele circus.

Men wordt nu verdacht van een “misdaad tegen te publieke gezondheid”. (bron)

 

Dit is bevestigd door gezondheids- en politiebronnen, die eraan hebben toegevoegd dat deze mensen op dit moment niet zijn gelokaliseerd.

De Belgen zijn er vandoor gegaan en het is te hopen dat ze inmiddels het land uit zijn.

Zowel de lokale politie van Ribeira als andere veiligheidstroepen in de regio zijn op de hoogte om te proberen het paar te vinden.

Hun symptomen zouden compatibel kunnen zijn met covid-19, dus ze zouden een PCR moeten ondergaan om de diagnose te bevestigen.

Ze vertrokken echter voordat ze de test ondergingen, die het protocol in gang zette om te proberen ze te lokaliseren.

Van de afdeling Sanidade werden de feiten onder de aandacht gebracht van zowel de wetshandhavingsinstanties als de Epidemioloxy Service.

SPANJE ABSOLUUT NIET HET ZWAARST GETROFFEN LAND DOOR CORONA

Spanje wordt zo vaak onterecht het meest getroffen land wordt genoemd door de media en politici. Dat is het zeker niet. Het gaat om het aantal doden per miljoen inwoners.

Maar de volwassen NPO kijkers kunnen daar niet bij en het wordt ze ook niet uitgelegd.

Spanje heeft slechts 608 coronadoden per miljoen inwoners. Brazilië, waar iedereen de mond vol van heeft, slechts 443.

Maar dankzij de media spreekt ieder schaap, het spijt ons het zo te zeggen maar deze waanzin gaat je zo de keel uithangen, over hoe erg het wel niet is in Brazilië.

In Brazilië hebben ze slechts 443 coronadoden per miljoen inwoners. Het VK 680, maar zoals je verder in dit artikel leest, kun je er daar een gedeelte van afhalen omdat de regering fraude heeft gepleegd met de cijfers.

Spanje doet het ook beter dan België waar, al lijkt het hoog, ook maar slechts 849 coronadoden per miljoen mensen zijn geregistreerd. Deze cijfers komen uit hun eigen officiële bronnen:
https://www.worldometers.info/coronavirus/

Spanje doet het prima, en heeft ook nog eens een hele hoop doden te danken aan meneer Sánchez die verantwoordelijk is voor het plaatsen van gezonde mensen tussen corona patiënten in de bejaardenhuizen en verzorgingsinstellingen. Doe je dat met de griep dat zijn de gevolgen net zo fataal. Deze moorden werden ook gepleegd door Cuomi in New York, want dat virus schiet maar niet op en wordt maar geen pandemie. Dus dan help je het een handje.

In Engeland proberen ze het cijfer ook maar op te krikken om ze daar weer de lockdown in te krijgen. Als je daar in maart positief wordt getest, met de uiterst dubieuze testen, en je komt in mei onder een auto en je overlijdt….ben je een coronadode. Zie deze korte bijdrage (Nederlands ondertiteld).

Al deze bovenstaande cijfers kloppen voor geen meter. We weten dat bijvoorbeeld in Armenië mensen €150 krijgen wanneer ze toestaan dat een overleden geliefde of familielid als COVID19 dode geregistreerd mag worden, maar we kunnen dit niet publiekelijk onderbouwen omdat betrokkenen groot gevaar lopen.

Maar het komt vanzelf allemaal uit. Alles komt naar buiten. Deze hele pandemie is één groot rookgordijn. We hebben het over een virus dat in, inmiddels 8 maanden tijd, dus in feite 2 griepseizoenen, slecht een half miljoen ouderen het leven heeft gekost. Als extra zetje in ruim 90% van de gevallen. Niet als dé doodsoorzaak. Dat ze door blijven tellen is een schande.

En de uitzonderingen worden uiteraard uitvergroot. In Spanje begint men weer hevig met het laten zien van lijkenzakken bij de ziekenhuizen bij de MSM.

Dit coronavirus bestaat niet op de manier hoe het wordt voorgeschoteld en is nog minder een pandemie.

Ze willen dat wel graag maar het is het niet geworden en hoe ze ook rommelen met de cijfers. Het schiet maar niet op. Ze hadden zoveel meer doden willen zien.

COVID19. Mooi verzonnen. Wij houden wel van deze theorie:
Ovid in Latijn voor schaap. De C voor controlled. COVID19 patiënt: Gecontroleerd Schaap 2019.

Er zijn een aantal mensen die zich kapot lachen om deze waanzin die ze zelf hebben gecreëerd. Als ze zeggen dat je een kapje op je kont moet zetten, doet de halve wereld daar ook aan mee. Maar dat gaan ze niet doen, want dat is niet schadelijk voor onze gezondheid en heeft dus geen doel. Je mond en neus bedekken verkort de gemiddelde levensjaren wel degelijk dus daar zit logica achter voor deze satanisten.

Laat Nederland alsjeblieft het eerste land zijn dat voor eens en voor altijd een einde maakt aan deze totale gekte.

Bron:
https://www.lavozdegalicia.es/noticia/barbanza/2020/08/02/buscan-pareja-marcho-hospital-barbanza-evitar-someterse-pcr/00031596387830187260269.htm
https://www.abc.es/espana/galicia/abci-brotes-coronavirus-galicia-policia-comienza-busqueda-pareja-belga-tras-no-presentarse-coruna-202008021712_noticia.html

4.5 11 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Eerst nog een 2e lockdown die in Duitsland vermoedelijk al start rond eind Augustus (zie XanderNieuws artikel van zondag). Dan nog wachten op vaccin. Dan nog wachten op omvallen groot deel Europese banken-systeem. Dan nog invoering biometrisch gezondheidspaspoort en invoering digitaal geld en stoppen chartaal (fysiek) geld. Dan nog invoering van een Wereldregering, voor zover niet reeds in het zadel.

Arendsoog

Precies, ze weten niet wanneer het virus stopt, máár wel wanneer ie gaat beginnen.
De willekeur regeert!

Alex i

This Corona madness needs to stop once and for all. I’m sick and tired of people who still believe it’s a killer virus! It’s not! Every goddamn day I get into conflicts with these mindless sheep, even if I confront them with facts and figures! I’m really fed up with the stupidity from these morons. Looking at me with disapproval and even ignoring me while these knob heads don’t even bother to do some research themselves, they even refuse to read any of the articles when I lay it out for them by showing them studies, fact’s and figures from… Lees verder »

Alex i

I made a mistake regarding the stopworldcontrol sites, I was pissed when writing the previous article so I forgot to mention the English version. They were both placed in Dutch. Here’s the correct one.

Dutch: https://www.stopworldcontrol.com/nl/

English: https://www.stopworldcontrol.com/en/

Alex i

I noticed my previous article wasn’t even published, I wonder why! It contained the truth and a personal note. Speaking one’s mind isn’t allowed! I wasn’t that harsh, now was I. I was being honest! Never mind then. Good luck.

Alex i

My apologies Danny, I was also really frustrated that day. Sometimes it feels like the whole world is against me for speaking out. I’ll keep it in mind. I also think I need to hold back a bit when expressing my frustration. It’s better to cool down first. I certainly didn’t mean to offend you in any way. You are doing a great job. So disregard my remark, it was unfounded. Cheers.

Arendsoog

Ja ach, Lenin gebruikte ook het rookgordijn van de eerste wereldoorlog om een staats greep te plegen, want elke Rus was bezig met de oorlog….
Gelukkig hebben we nu sociale media om hier een stokje voor te steken!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x