Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Beleid adviserende wetenschapper Anthony Fauci trekt sadistische portemonnee?

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Beleid adviserende wetenschapper Anthony Fauci trekt sadistische portemonnee?

Lieve lezers,

Vandaag heb ik even gedacht tot hier en niet verder. Nu zijn mijn grenzen bereikt en ik wil de inhoud van dit verhaal niet eens meer weten. Ik kan het niet meer. Met die gedachte heb ik de laptop dichtgeklapt en met alleen de titel van de video heb ik getracht om deze beker aan mij voorbij te laten gaan. Soms zijn er onderwerpen die mensen zo genadeloos hard raken en je zo intens diep pijn doen dat je alleen maar weg wilt kijken en het er niet over wil hebben zodat je het hopelijk kunt vergeten. Voorheen kon ik dit niet zo goed begrijpen en ben erachter gekomen dat ik in sommige gevallen te hard ben geweest om een oordeel over anderen te vellen die zich mijn inziens als onverschillige wegkijkers toonden. Begrijp me niet verkeerd, ik keur onverschilligheid en wegkijken van verschrikkelijke misdaden nog steeds faliekant af maar nu ik diezelfde drang om juist dat te doen, mij vanmorgen zelf overkwam besef ik dat mensen zich soms ook echt gewoon niet kunnen uitspreken.

Vanmorgen had ik ook gehoopt dat het volgende onderwerp ver van mijn bed was gebleven. Dat deed het dus niet en op het moment dat ik wilde vluchten van de laptop die mij deze gruweldaden toonde, werd ik zo overmand door emoties dat ik letterlijk misselijk werd van ellende. Normaal gesproken sta ik niet bekend om mijn meest “zachtaardige” karakter, en toegegeven ik loop ook niet over van empathische gevoelens althans niet naar de meeste mensen toe. Men zal mij niet gauw als een emotioneel wrak zien maar vanmorgen was ik er eentje. Emoties van verdriet, wanhoop, woede, intense haat en alle andere negatieve gevoelens die er maar bestaan overmande mij en ik heb gejankt als een klein kind en voor het eerst heb ik gevoeld wat het is om “uitgespeeld” te zijn. Het gevoel van ontreddering en verslagenheid. Oprecht hoop ik om dit nooit meer zo mee te maken en ik gun u deze ervaring ook beslist niet! Vandaar ook dat voordat ik verder ga u even er op wil wijzen dat wat ik met u ga delen mogelijk een ernstig verontrustend effect op u kunt hebben en dat het een betoog van mijn kant zal zijn zonder humor want persoonlijk kan ik hier niet meer om lachen. Goed dat gezegd hebbende wil ik eerst het volgend citaat aanhalen wat we diep op ons in moeten laten werken.

Dit citaat beslaat eigenlijk op zichzelf al de volledige inhoud en conclusie van de onderstaande video. Ook is het gedachte goed van dit citaat voor mij de motivatie geweest om uiteindelijk toch de confrontatie met de aankomende feiten weer aan te gaan omdat wegkijken gewoon geen optie voor mij is. In de video benoemd Bjorn een aantal punten waar ik het niet alleen roerend mee eens ben, ik wil ze in mijn eigen woorden nog eens extra benadrukken en dat doe ik in dit artikel wat tevens ook voor mij persoonlijk weer een moment van zelf reflectie is.

In deze video verteld Bjorn over misdaden die allemaal in het kader van wetenschap worden uitgevoerd en daarom rationeel bekeken dienen te worden aldus de uitvoerders van deze stuitende praktijken en niet als iets misdadig zou moeten worden beschouwd. Bjorn, ik en vast ook velen van u denken hier een tikkeltje anders over. Bjorn benoemd het “the face of pure evil” (het gezicht van pure slechtheid) en hij heeft gewoon gelijk. Als voorbeeld van hoe pure kwaadaardigheid eruit ziet benoemd hij een wereld beroemd en zogenaamd “gerespecteerd” wetenschapper (kwakzalver) die hoogstpersoonlijk deze wandaden mogelijk maakt door de hele zooi te financieren.

Zoals we eerder ten tijden van het fascistische nationaal socialisme bewind van Adolf Hitler hebben kunnen zien is het rationaliseren van misdaad van alle tijden. Toen waren alle medische experimenten van Josef Mengele volledig geoorloofd want ja het is in het kader van de wetenschap! Wie kan daar nu toch op tegen zijn? Zo zou de leugenachtige satans foetus genaamd Anthony Fauci ook zijn projectje vergoelijken. Want in het kader van wetenschap is het toch geen enkel probleem om onze trouwe viervoetige vrienden te gebruiken bij een “wetenschappelijk “experiment? En dit is dus ook exact wat “wonderdokter “Fauci heeft mogelijk gemaakt. Door zijn financiële middelen konden hulpeloze honden die normaal gesproken worden gezien als de beste vriend van de mens worden blootgesteld aan zoiets gruwelijks dat ik het met geen enkele pen kan beschrijven. Gelukkig kon Bjorn wel de juiste woorden vinden en duiding geven aan dit soort onvergeeflijke wreedheden. Daarnaast geeft Bjorn ook aan dat hij hoopt dat de mensheid dapperder wordt. Hij heeft gelijk dat hoop ik ook. En ik sta ook volledig achter zijn standpunt dat het onze morele plicht is om op te komen voor eenieder die zichzelf niet kan verdedigen, of het nu om mens of dier gaat. Zo zou het ook moeten zijn! Dat is de reden dat ik ondanks dat ik ontzettend onpasselijk raak van dit soort onderwerpen toch dit artikel schrijf want het is aan de gang, dit gebeurd! Dit zijn de misselijkmakende feiten waar we niet van weg mogen kijken. De wereld wordt verziekt door hooggeplaatste wreedaards die hun hand niet omdraaien voor dierenleed, kindermisbruik, mensenhandel en nog zoveel meer van dit soort onderwerpen die je liever niet tegen wilt komen. Zoals Bjorn in de video het zo allesomvattend zegt: “trek je morele grenzen, kijk niet weg, spreek je uit en identificeer het kwaad! Benoem de misstanden die plaatsvinden! Daaraan wil ik toevoegen dat we gewoon simpelweg de monsters die verantwoordelijk zijn voor dergelijk dieren en mensen leed er niet mee weg moeten laten komen. Niet meer ik stond erbij en ik keek ernaar.

Terwijl ik dit artikel afrond kijk ik naar mijn trouwe vriend die vol vertrouwen naast mij ligt te slapen. Gadverdamme! Alleen al het idee dat er individuen op deze wereld zijn die schaamteloos zo’n kwetsbaar wezentje met zijn of haar hoofd in een afgesloten bak kan stoppen om zo te kijken wat er gebeurd als er zandvliegen dit arme schepsel levend opvreten! Hoe kan iemand dat doen? Dit zijn zulke gewetenloze daden die alleen uitgevoerd kunnen worden door personen met geen enkel empathisch vermogen! Dit soort figuren worden meestal PSYCHOPATEN genoemd! Dit is in geen enkele taal ter wereld te rechtvaardigen en argumenten zoals alles voor de wetenschap zijn volkomen achterhaald en niet valide. En dan de onverschilligen die roepen: “Het zijn maar beesten” hebben nog maar weinig geleerd in dit leven. Deze medeplichtigen zouden er goed aan doen om zich te beseffen dat het dieren zijn die dit wordt aangedaan door mensen! En het zou de hoogste tijd worden dat men dan ook leert inzien wie de daadwerkelijke beesten zijn, want dieren doen elkaar zoiets niet aan. Enkel een mens is in staat tot het bewust kwaad doen van andere levende wezens.Tot slot hoop ik dat heel veel mensen dit artikel lezen ook vooral mensen die nog overtuigd zijn van de goede bedoelingen van dit soort “wetenschappers”. Ook hoop ik dat mensen die dit lezen en die nog vertrouwen hebben in de hele Fauci knows best doctrine, onthoud dit verhaal en besef u dat het de sadisten zoals Fauci zijn die het huidige beleid maken…….

Update:

Nog wat links met betrekking tot het onderwerp.

https://youtu.be/9-igXDyuNkI

https://youtu.be/tgx_a1XwIIg


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
35 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
35
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x