NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Minister van Zorg:”Mondkapjes hebben geen medisch doel maar dienen om ons gedrag te beïnvloeden”

Deze video hebben we al als bijlage in een ander artikel geplaatst. Dat artikel gaat over de grondwet die de mondkapjesplicht verbiedt.

Maar we willen hem nogmaals onder de aandacht brengen omdat het heel erg belangrijk is wat hier gezegd wordt en dat de mensen dit ook weten.

Tijdens deze persconferentie van Burgemeesters en Minister van Zorg komt naar boven wat het werkelijke doel is van de mondkapjesplicht.

Ze komen er ook openlijk voor uit. Het is aan u wat u er van vindt.

Aan het woord komen Hubert Bruls, Burgemeester van Nijmegen en Minister van Medische Zorg Tamara van Ark.

Één van haar citaten:

“Vanuit het veiligheidsberaad kwam wel breed het verzoek om lokaal maatwerk gericht op gedragsbeïnvloeding, dus niet zozeer medisch gerelateerd, maar wel gericht op gedragsbeïnvloeding om dat instrumentarium toch eens stevig on de loep te nemen. En ook te kijken: Waar zou je mee experimenteren?”

Laat dit zien aan de mensen om u heen.

Dit is de directe link als u liever alleen de video wilt delen:

https://www.youtube.com/watch?v=xY-ej40hG_0

4.3 13 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Henk

Om gedrag te beïnvloeden? Zal vast de eerste stap zijn naar opvoedingskampen. In communistische staten heel gewoon.

wilboo

een stel machtswellustelingen gaat zonder dat er medische noodzaak is, zoals ze zelf toegeven met de bevolking experimenteren, zijn we nu in een concentratiekamp uit WO2 beland? en die parlementsleden kijken het allemaal blatend aan, de schapen. gvd wat een zooitje.

Bart

Gedragsverandering?
Experimenteren?

R Blijlevens

Doet me een beetje aan Josef Mengelen denken die Duitse arts uit de tweede wereld oorlog .

Ruud Beijer

Wat hebben de Nederlanders toch veel bereikt. Veel zitten bang naar de televisie te kijken omdat er weer een corona dode bijkomt. Braaf met hun beflapje in de trein of bus zitten.

Knalkopje1

Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer heb je geen keus. Maar voor de rest zoveel mogelijk dat ding afdoen. Ik ben blij dat ik niet in Nijmegen woon waar de fascist Bruls de scepter zwaait. Het zou me niets verbazen als daar binnen de kortste keren een algemene mondkapjesplicht wordt ingevoerd. Misschien vindt hij zelfs het Antwerpse idee van de nachtklok wel aantrekkelijk. Bruls de Bullebak laat me denken aan Marius van Lokhorst, van 24 februari 1943 tot 17 september 1944 NSB-burgemeester van Nijmegen. Hij probeerde de mannelijke Nijmegenaren te dwingen om voor de Duitsers verdedigingsstellingen aan te… Lees verder »

Ricky Tjin
Hans Nienhuis

Ja

Knalkopje1

De minister van Zorg en de burgemeester van Nijmegen hebben zich hierbij definitief als fascisten geprofileerd. Dergelijke gedragsexperimenten met nauwelijks werkende mondkapjes om de anderhalve meter er door te duwen zijn een schoolvoorbeeld van fascisme.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x