Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Baudet (FvD): Lock Step, Great Reset, Build Back Better. “Wij willen nu antwoorden!”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

“Lock Step, Great Reset, Build Back Better. “Wij willen nu antwoorden!”

Chris Collard contacteerde mij zojuist om te wijzen op een belangrijke video. Een interview tussen Thierry Baudet en Flavio Pasquino.

Een terugblik op de inbreng van Thierry Baudet (FvD) waarin hij duidelijk laat blijken dat hij in grote lijnen denkt zoals velen van ons. Of misschien beter gezegd: Hij ziet het. Misschien niet alles maar ook wij weten niet alles. De echte waarheid moeten we gezamenlijk zoeken maar in grote lijnen is het duidelijk. Mensen als Schwab zeggen het zelf publiekelijk en maken er geen geheim van.

Als het over Klaus Schwab, het WEF, Build Back Better en het Lock-step scenario gaat dan blijkt dat Thierry heel goed geïnformeerd is. En meer politici in Europa en de VS staan op.

video

Thierry Baudet heeft bij mij wel vertrouwen terug gewonnen omdat ik denk dat al die tweestrijd in zijn partij, hoe moeilijk het wellicht ook mag zijn om met hem samen te werken, deels komt omdat Thierry Baudet daadwerkelijk idealen heeft over hoe hij Nederland graag ziet in de toekomst en nu ook publiekelijk de onterecht genoemde “complottheorieën” aan de kaak stelt. Dat heeft voor hem grote consequenties.

Hij zet een stap die weinig mensen durven te maken omdat hij nu zonder twijfel door de media volledige afgebrand zal worden en door politici als complotdenker worden weggezet. Het lijkt mij dat je dat niet doet als je integer bent.

Misschien trap ik er voor de 2e keer in maar hij benoemt nu de zaken zoals ze zijn en lijkt zich ook daadwerkelijk aan te sluiten bij de vrijere media en burgerinitiatieven. Ook laat hij duidelijk weten, in mijn ogen, dat hij ziet wat wij ook zien.

Goed, luister zelf maar. Een ieder mag er het zijne van denken maar dit is een heel goed interview.Ze kunnen in de politiek niets uithalen maar wellicht wel de energie onder het volk opwekken dit systeem om te gooien en de boel te exposen.

De volgende tekst staat onder de video van BLCKBX

Onlangs hield Thierry Baudet een onheilspellende rede in de 2de kamer over het Lockstep Scenario.

Een Pandemie Scenario van de Rockefeller Foundation uit 2010 die minutieus benoemt of beter voorspelt wat er nu gebeurt in de wereld, hoe burgers angst wordt aangejaagd en overheden steeds totalitairder worden. Een opmaat naar de Great Reset, de natte droom van Professor Klaus Schwab, de voorman van het WEF die samen met wereldleiders,

NGO,s zoals het WHO, de UN en de captains of industry een nieuw sociaal contract tussen burgers en overheid uitrolt onder de noemer ” Build Back Better “.

Maar wat is nou precies die Great Reset? En waarom roepen alle leiders inclusief Mark Rutte en onze koning BBB?

Kamerdebat

FvD vroeg om een kamerdebat maar kreeg geen steun want volgens sommige kamerleden was het tijdverspilling om een debat te voeren over een boek.

Echter het boek van Klaus Schwab is geen roman maar een heuse roadmap voor de toekomst en onze leiders committeren zich hieraan maar zijn niet transparant wat dit dan inhoudt en betekent voor ons…volgens het WEF is dat ” You’ll own nothing and will be happy”...je bezit straks niets meer maar bent gelukkig.

Een petitie met ruim 40.000 handtekeningen zorgt er nu toch voor dat dit debat over de Great Reset gevoerd wordt in het najaar maar daar gaan wij natuurlijk niet op wachten.

Mantra

Programmamaker Flavio Pasquino spreekt met Thierry Baudet over het Lock Step Scenario, de Great Reset en het Build Back Better mantra…wat zou ermee bedoeld kunnen worden, is het misschien gewoon een heel goed plan of moeten we ons juist zorgen maken en waarom wil men het er vooral niet over hebben?

Geen verhaal op zich Het Lock Step Scenario van de Rockefeller Foundation is geen verhaal op zich. De laatste jaren circuleren er meer merkwaardige documenten rond zoals het “Spars Pandemic” scenario dat gaat over een killervirus dat de wereld zal treffen in 2025 t/m 2028.

Maar ook Event201 is uitzonderlijk te noemen en de Build Back Better beweging of weten, het mantra dat door allerlei wereldleiders en invloedrijke mensen wordt uitgesproken als een eenduidige slogan waarvan we de missie niet kennen. Onderzoeksjournalist Harry Vox maakte in 2014 een video over het Lock Step Scenario en een deel daarvan hebben we in de uitzending van Thierry vertoond.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd.

Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan!

Kijk voor meer info hier: https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter –
https://twitter.com/blckbxnews
Telegram –
https://t.me/blckbxtv
Facebook –
https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram –
https://www.instagram.com/blckbx.tv

Zo, een beetje reclame voor Flavio is meer dan verdiend!

Bronnen:

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
26
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture