Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Baudet en Lockstep

Begin juni hield Baudet een vlammende speech over Lockstep, over het scenario van een wereldwijde pandemie, de aanpak van de overheid gedurende 3 jaar en de nasleep daarvan.
Lockstep was een accurate toekomstvoorspelling uit 2010 welke kwam uit de koker van de The Rockefeller Foundation. Tot op heden verloopt het scenario griezelig exact zoals toen voorspeld.
Wie zijn eigenlijk de Rockefellers en hoe kunnen zij de toekomst zo goed voorspellen of de toekomst naar hun inzicht laten verlopen?

Als we Wikipedia mogen geloven is het doel van de Rockefeller Foundation “het welzijn van de mensheid in de hele wereld bevorderen”. Een zeker gevoel voor ironie kan de Foundation niet ontzegd worden.
De Rockefellers behoren tot de top van De Elite en volgens complotdenkers is niet het welzijn van de mensheid het doel van de elite maar één Wereldregering, ook wel New Word Order of Laterale Wereldorde genoemd. Zij zijn uit op een soort communistische regime waarbij het volk moet blijven werken onder het gezag van de elite. Een van de doelen van de wereldorde is ook de volledige wereld ontwapenen, zodat er geen mogelijkheid meer bestaat voor werkelijke oppositie.

De exacte waarde van de Rockefeller Foundation is niet helemaal bekend maar schattingen geven aan dat zij honderden malen meer bezitten zijn dan Bill Gates, Jeff Bezos of Soros, die financieel gezien ook geen kleine jongens zijn.
De Rockefellers hebben hun rijkdom verkregen met aanvankelijk olie, vervolgens met bankieren en later ook met farmaceutische industrie.
In 1870 is Standard Oil opgericht door J.D. Rockefeller. In 1911 is het bedrijf verplicht opgesplitst in onder andere Mobil, Exxon, Chevron AMOCCO.  De Rockefellers bleven wel eigenaar en kregen later ook Texaco en Gulf in het bezit. (Shell is van the Rothschilds en de Oranjes.)
In 1913 is de Rockefeller Foundation opgericht waarmee veel belasting kon worden vermeden, maar zij wel zeggenschap hielden over hun vermogen.
In 1913 waren de Rockefellers ook betrokken bij het oprichten van de Federal Reserve waarmee de geldprinter van de dollar mede onder hun beheer kwam.
De Rockefellers stonden aan de wieg van belangrijke organisaties zoals Council on Foreign Relations, Trilaterale Commissie, Bilderberg Group en G30. Deze organisaties waren weer een voortzetting van Society of the Elect en the Round Table Group (opgericht door Cecil Rhodes).
De leden van de CFR en TC  zijn allen mensen met invloed zoals bankiers en CEO’s. Tevens zijn veel politici lid en deze organisaties zijn zowel een kweekvijver voor de republikeinen als de democraten. Ook de directeuren van media zoals NBC, ABC, CBS, FOX, NYT Washington Post en vele anderen zijn CFR lid. Met de CFR is daarom een groot deel van de media en de politiek onder controle van de Rockefellers. Veel Amerikaanse presidenten en prominente figuren als Soros, Kissinger en Brzezinski zijn lid geweest van CFR of TC en zij kunnen gezien worden als een verlengstuk van de Rockefellers. Zij voeren het beleid uit zodat de Rockefellers zelf niet direct hun handen vuil hoeven te maken.

Ook de CIA is opgericht door de Rockefellers en zowel de CIA als MI6 zijn gevestigd in het Rockefeller Centre in New York. De CIA wordt deels gefinancierd met drugsgeld uit Afghanistan. De CIA doet niet alleen nobele zaken, maar is ook betrokken bij menig staatsgreep in de wereld en steunt terreurbewegingen als Al Qaida. Ook doet zij bijvoorbeeld onderzoek naar vormen van hersenspoeling zoals MK-Ultra. De bijna heiligverklaarde JF Kennedy was geen CFR lid, maar hij had wel zeer veel CFR leden in zijn kabinet opgenomen. Toen Kennedy gebrouilleerd raakte met de CIA en staatsgeld wilde laten drukken, werd hij kort daarna vermoord, wellicht door de CIA.

Het verloop van wereldgeschiedenis wordt vaak meer bepaald door de financiers van oorlog dan door generaals.  In de Tweede Wereldoorlog werd Hitler onder andere gefinancierd door Bush, Harriman en IG-Farben die allen te linken zijn aan de Rockefellers. De Rockefellers gaven IG Farben onder andere de technische kennis om olie en kolen te maken en synthetisch rubber. IG Farben had zelf ook baat bij oorlog om hun patenten en bijbehorende patentenwetten zoveel mogelijk over de wereld te verspreiden.
Japan werd in de Tweede Wereldoorlog lange tijd niet van olie voorzien door de Rockefellers. Hierdoor ontstond in Japan een anti-Amerikaans sentiment en kwam de gewenste aanval van Japan op Amerika tot stand door de aanval op Pearl Harbor.
Met deze methodes werden zowel Duitsland, Amerika en Japan de oorlog in gemanipuleerd. Voor oorlog is oorlogsmateriaal nodig en moet geld geleend worden ten gunste van de elite. Mede hierdoor zouden de schulden van de betrokken landen bij de bankiers als de Rockefellers oplopen. Chase Manhattan, een bank van de Rockefellers, verdiende daarnaast ook geld door joodse bezittingen tijdens de tweede oorlog te confisqueren.

Na de oorlog moest de terugbetaling van de schulden adequaat verlopen. Hiervoor werd het IMF opgericht in Bretton Woods. De meeste presidenten van IMF zijn afkomstig van de Trilaterale Commissie, opgericht door de Rockefellers. Het IMF had na de val van het communisme ook veel geld uitgeleend aan Rusland zodat deze ook onder invloed van de elite zou komen.

Het Marshall Plan na de Tweede Wereldoorlog was een bedenksel van de Councel on Foreign Relations. Met het Marshall Plan werd er weer een lening afgesloten en deelnemende landen moesten met een gemeenschappelijk Europees plan komen. Een van de plannen was meer macht en soevereiniteit over te dragen aan de Volkenbond. De Volkenbond was een mislukking en daarom is deze bond overgegaan in de Verenigde Naties.
De Verenigde Naties bestaat uit de Algemene Vergadering, de Economische en Sociale Raad, het internationaal gerechtshof, het Secretariaat, Trustschapsraad, de Veiligheidsraad, Unesco, de Wereldbank en de WHO. Allen instellingen waar de Rockefeller Foundation een behoorlijke vinger in de pap heeft. Rockefeller doneerde bijvoorbeeld 7 ha land voor het VN-hoofdkantoor in Manhattan.

The International Development Advisary Board (1951) voorgezeten door de Rockefellers, bepaalt hoe programma’s voor ontwikkelende landen eruitzien. Enerzijds kon hiermee verdiend worden aan de wapenwedloop, anderzijds aan de technologische ontwikkeling van Rusland. Onder andere JP Morgan Chase, een van de banken van de Rockefellers heeft er veel aan verdiend. Veel Russische staatsbedrijven werden na de val van het communisme door Jeltsin verkocht aan joodse oligarchen die contact hebben met de elite van het Westen.

Boeken van onder andere Carrol Quigley (Tragedy and Hope), P. Shafer (Turning of the Tides) en Antony Sutton (Wall Street and the Rise of Hitler) maar ook instanties als the Reece Committee  onthulden in de jaren ’60 de waarheid over hoe de macht werkelijk in elkaar zit en dat de elite aansturen op één wereldorde. The Rockefeller Foundation is in die periode betrokken geweest bij het promoten van een collectivistische wereldstaat op scholen en universiteiten, en hiervoor schuldig bevonden.
Omdat echter nagenoeg alle media in handen is van de elite, konden dit soort geluiden die de waarheid onthulden langzaam maar zeker toch weer uitdoven. Ze werden simpelweg verboden en genegeerd op televisie en universiteiten en daarmee verdween het grotendeels uit het bewustzijn. De Rockefellers hebben bijvoorbeeld de General Education Board opgericht. Er worden via deze organisatie jaarlijks honderden miljoenen euro’s geschonken aan universiteiten, waarmee zij de inhoud van de lesstof bepalen. Onder andere de American Historical Association, The American Economis Association en the Amerian Medical Association staan indirect onder invloed van de Rockefellers. Dat is ook de reden dat dokters niets weten over voeding en economen niets over de Oostenrijkse school.

Bovenstaande is maar een beknopte samenvatting van hoe de Rockefeller Foundation de loop van geschiedenis of de perceptie van de geschiedenis bepalen. Het maakt wel duidelijk dat het niet het virus of het OMT is die bepaalt of wij een lockdown krijgen komende winter. Het is de elite die uit is op wereldmacht en afwegen of ze nog heil zien in lockdowns om meer macht over te kunnen overdragen aan de EU en richting een New World Order.
U kunt er van uitgaan dat personen als Wim Duisenberg, Nout Wellink of Klaas Knot heel goed weten hoe de wereld van de Rockefellers werkelijk in elkaar zit, maar het spel meespelen. Hugo de Jonge is vanuit de elite gezien deze informatie echter niet toe te vertrouwen. Hij gelooft misschien werkelijk het virus plat te kunnen slaan en krijgt een paar nieuwe schoenen en een aantal gram cocaïne als hij maar genoeg vaccins weet te slijten.

Als de wereldmacht uiteindelijk tot stand is gekomen zal er een kleine groep overblijven die aan de touwtjes trekt. Aan het volk zal dan een afgekaderd bestaansrecht worden gegund, waar bij de selectie van de aardbewoners rekening wordt gehouden met hun productiviteit, entertaimentwaarde en de mate van vervuiling.
Het is overigens niet ondenkbaar dat binnen de elite ook een zekere machtsstrijd plaatsvindt. Het is niet helemaal duidelijk wie uiteindelijk the game of Thrones gaat winnen; een Rockefeller, een Rothschild, of toch Xi JiPinky and The Brain. Ooit zal Hij/Zij of Het zich wel openbaren.

 

(Met dank aan Rein de Vries, Revolutie door Schuld) 

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x