CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Demonstranten Barcelona verjagen politie en staan op tegen lockdown en fakemedia

Afgelopen nacht was het raak in Barcelona en Tarragona.

De mensen zijn het SPUUGZAT!

  • Horeca dicht
  • Avondklok 22:00
  • Mondkapjesplicht
  • Niet roken op minder dan 2 meter afstand van een derde
  • Lockdown
  • Tijdens weekenden mag men de gemeente niet verlaten
  • DE IMMER LIEGENDE MANIPULERENDE MEDIA (een heel groot thema in Spanje op dit moment).

 

Het land gaat volledig naar de kl*te, even in de volksmond.

Men is die irrationele maatregelen die zo veel schade aanrichten spuugzat en dat kwam afgelopen nacht, ook nádat de belachelijke avondklok in ging, tot uiting in o.a. Barcelona en Tarragona.

Deze demonstranten die opstaan zijn geen radicale groeperingen. Er zal het één en ander tussen lopen . Toch schrijven de media, zoals El País, voor het gemak maar “extreem rechts” op. Gek dat men je gaat haten, he? Ondernemers en mensen die opkomen voor hun grondrechten even in de extreem rechtse hoek stoppen. Deze corrupte media zal de prijs gaan betalen. (bron)

“Mensen uit onder meer de horeca, de wereld van de esthetiek, sportscholen en het nachtleven hadden zich verzameld om te demonstreren en zich niet weg te laten jagen. Ze zijn zwaar getroffen door de sluitingen afgekondigd door de Generalitat.”, (bron)

We zijn tegen geweld. De meeste Nederlanders zijn tegen geweld. De meeste Spanjaarden ook. Dit zijn ondernemers. Maar wanneer de regering door blijft gaan alles af te pakken wat jij in jouw leven hebt opgebouwd, dan komt er een moment dat je in actie komt. Wat heb je nog te verliezen? In een aantal maanden heeft de regering alles, maar dan ook alles wat je ooit hebt opgebouwd en gehad van je afgenomen. En voor President Sánchez ben je als persoon niets meer dan een voetveeg.

Als niemand luistert? Als Sánchez doorgaat met deze idiote maatregelen en mensenlevens ruïneert? Wat moet je als volk dan nog? Wat te doen als je een vredelievend persoon bent en iemand slaat je voor de 10e keer op je bek? Dan sla je een keer terug. En dat gebeurt in Spanje en in vele andere plekken in Europa.

Nederlandse beleidsmakers mogen van geluk spreken dat de Nederlanders zo beschaafd zijn. En nóg worden die mensen weggezet als gekkies en terroristen. Ook hier raakt het geduld op…

Zie de beelden die voor zich spreken:

Politie vlucht voor demonstranten:

Chaos in de straten van Barcelona

Politie wordt bekogeld met hekken en andere projectielen:

 

5 3 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
10 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
10
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven