CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Avondklok? Spoedwet? Samenscholingsverbod (1,5M)? Verzetskrant!

Dit initiatief is niet van CommonSenseTV maar we brengen dit uiteraard GRAAG onder de aandacht in de strijd tegen deze totale gekte.

Avondklok? Spoedwet? Samenscholingsverbod (1,5M)? Verzetskrant!

Met genoegen delen we mee, dat de nieuwe verzetskrant tegen het Rutte-regime en haar gelijkgeschakelde pers, Gezond Verstand vandaag in papier uitkomt met 1 miljoen exemplaren. Daarin schreef ondergetekende het omslagartikel ‘Voor God Spelen in Davos’.

Dit met de straffe hoofdredactionele hand van Karel van Wolferen, oud-journalist van de in de Tweede Wereld Oorlog collaborerende NRC, de voormalige kwaliteitskrant die nu opnieuw gelijkgeschakeld is met het Rutte-regime.

De verzetskrant zal tweewekelijks verschijnen als alternatief voor de gelijkgeschakelde Nederlandse pers. De toonzetting is die van neutrale verslaggeving, en je kunt je abonneren op echte en geïnformeerde journalistiek die je in de reguliere media mist.

Radio Oranje: ‘Mannen van Nederland, de tijden zijn ernstig’
Er is al een avondklok (voor plaatsen waar mensen samen komen, horeca) ingesteld. Er heerst overal een samenscholingsverbod (1,5 meter). Die regels hebben als consequentie dat BOA’s als Melkertbaan-NSB’ers onbeperkt volmacht krijgen om overal iedere vorm van menselijk samenzijn te criminaliseren.

Dat ze zich nu nog inhouden, betekent niet dat ze al wel de regels klaar hebben om straks iedereen op de bon te slingeren die geen Burqua wil dragen, waarvan je weet dat dit medisch gezien nergens op slaat. En dat ze meteen zaken dichtgooien, of met 4000 euro beboeten.

Zo ruïneren ze het mkb, de culturele sector, de horeca, mensen overlijden door stress, doordat operaties niet doorgaan, van eenzaamheid doordat hun tehuis is afgegegrendeld. Iedereen die nog economisch zelfstandig was, buiten multinationals en staatsbedrijven, maken ze afhankelijk van ‘De Staat’ en haar welvaart-herverdelingsfonds (Nationaal Groeifonds)

Voor dat fonds bent U, net als bij de duizenden miljarden euro’s voor Frans Timmermans zijn CO2-zwendel (‘klimaatbeleid’) de burger als pondje vlees onderpand. Immers, de overheid deelt geld uit dat ze zelf niet heeft. (Historisch hoge Staatsschuld). Naar uw pensioen kunt U straks fluiten, want Nederland moet garant staan voor de knoflooklanden in de Eurozone (Eurobonds).

Mensen worden door de overheid tegen elkaar opgezet, als politieagent van elkaar in de openbare ruimte.

Zodat de winkeljuf je al toeblaft omdat je voor het kopen van 1 schroefje een hele winkelkar moet meenemen. Regels zijn boven rede geplaatst. Verontrustend is vooral de gewilligheid waarmee mensen onnadenkend de meest bizarre instructies opvolgen. Ook als ze zelf het nut betwijfelen.

Lees hier verder!
https://www.interessantetijden.nl/2020/10/01/avondklok-spoedwet-samenscholingsverbod-15m-verzetskrant/

De verzetskrant en gezond verstand? Onze steun in het verzet hebben ze!

4.6 12 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven