CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Avondklok is ingegaan. GA DIE STRAAT OP!

De Tweede Kamer gaat akkoord met een avondklok.

GA DE STRAAT OP! Verzamel alle mensen die je kent die ook hun ogen open hebben en ga lopen, knuffelen, doe wat je wilt. Laat het niet over je heen komen.

We verwachten dat andere vrije media en oppositie (als ze zichzelf écht als oppositie zien) hetzelfde te doen. Weg met deze dictators! Dit gaat he-le-maal nergens over en dit gaat té ver. Dit zijn misdaden tegen de mensheid. Zware misdaden.

 

 

De avondklok gaat zaterdag om 21:00 in tot 04.30.

Het straatverbod duurt tot en met 9 februari, verlenging is niet uitgesloten maar het kabinet wil de maatregel zo snel mogelijk ‘de prullenbak weer in’ als het kan. Jaja, ze doen het gewoon.

Als we hier aan toegeven dan is het gebeurd met ons land. We móeten nu in actie komen.

 Rob Jetten durfde het volgende te verklaren:

,,Na veel wikken en wegen heeft D66 besloten het kabinetsvoornemen voor de instelling van een avondklok te steunen, maar dan wel met een later tijdstip van aanvang. Een latere avondklok maakt een verschil voor kinderen en jongeren om nog net wél naar de sporttraining te kunnen. Voor volwassenen om na het werken nog net wél boodschappen te kunnen doen. En voor ouders om na een volle dag thuiswerken en thuisonderwijs nog net wél dat ommetje te kunnen maken.”

Ook Pieter Heerma (CDA) steunt de avondklok en ziet de noodzaak, al snapt hij heel goed dat mensen de maatregelen ‘als een klap’ ervaren. Hij wil dat het kabinet de burgers meer perspectief biedt, zodat mensen ‘het ergens voor doen’.

Huichelaars. Criminelen. Een volk opsluiten alsof het idioten zijn en ze hun vrijheden volledig afnemen? Voor wat? Voor niets!!

Eerder was er geen meerderheid in het parlement, maar met een half uur latere starttijd konden de meeste fracties ermee leven.

Nederland in oorlogstijd

We zijn zover… Nederland is stapje voor stapje veranderd in een dictatuur en op zo´n sluwe wijze dat een gedeelte van de bevolking er nog in meegaat ook. Ze worden zelfs tegenstanders voor mensen die vrij willen zijn. NSB´ers. Sommigen omdat ze oliedom zijn en sommigen omdat ze door en door slechte mensen zijn.

Er is ook geen enkele media die voor ons in de bres springt.

We hopen dat de overgrote meerderheid deze maatregelen volledig negeren. We hopen dat er demonstraties ontstaan en dat er zoveel mogelijk mensen buiten lopen na 20:00. Iedere dag weer.

We hopen dat Nederland heel duidelijk laat zien dat ze zich niet meer laten kleineren. Rot op! Dit kunnen we niet laten gebeuren.

Een avondklok… Laat het even doordringen na alles wat we al meegemaakt hebben.

Alles is ons afgenomen. Tot onze waardigheid toe.

Wij verdienen het niet. Wij zijn met miljoenen! Dus ga die straat op. Massaal! Wat verder nog te zeggen?

We zullen het nooit vergeten en deze mensen krijgen de rekening.

Gaat u zich aan de avondklok houden?

Laden ... Laden ...

 

ZIE OOK:

Column: Corona is flauwekul en nu oprutte uit ons leven!

 

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven