NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Australië – 4 baby’s dood door lockdown

ADELAIDE, Australië, 23 oktober 2020

Vier baby’s met hartaandoeningen zijn de afgelopen vier weken overleden in de Australische stad Adelaide, omdat reisbeperkingen vanwege het coronavirus verhinderden dat ze werden overgebracht naar een ziekenhuis buiten de staat dat in staat was om levensreddende operatie.

Het vrouwen- en kinderziekenhuis van Adelaide, waar de baby’s werden geboren, was niet uitgerust met een harteenheid om het leven van de baby’s te redden. Normaal gesproken zou het ziekenhuis de kinderen gewoon hebben overgebracht naar het Royal Children’s Hospital in Melbourne in de staat Victoria. De baby’s konden echter niet naar de kliniek worden gebracht vanwege Victoria’s draconische opsluitingen.

Dr. Catherine Lennon, president van Doctors for Life in New South Wales, vertelde LifeSiteNews: “De tragische dood van vier baby’s in Adelaide die geen levensreddende hartoperatie konden ondergaan, moet dringend door de regering worden onderzocht. De grenssluitingen zijn zo streng dat levensreddende behandelingen in andere staten niet waren toegestaan. De pandemie [COVID-19] heeft geleid tot langdurige, onvoorspelbare sluitingen van staatsgrenzen in Australië. “

“Er worden echter niet genoeg medische vrijstellingen overwogen, noch mededogen voor deze gezinnen”, vervolgde Lennon. “Dit veroorzaakt onnodig leed, zoals de dood van deze vier pasgeboren baby’s. Hun hartproblemen hadden met spoed moeten worden behandeld in Melbourne of een ander gespecialiseerd centrum dat cardiothoracale chirurgie bij kinderen aanbiedt. “

Het cluster van sterfgevallen leidde tot een beoordeling door de gezondheidsautoriteiten. John Svigos, een verloskundige en gynaecoloog in het Women’s and Children’s Hospital, sprak een Select Committee of Health Services in Zuid-Australië toe, waarin hij bevestigde dat Adelaide de enige hoofdstad op het vasteland was die geen kinderhartoperaties uitvoerde. Baby’s en kinderen in kritieke toestand werden overgebracht naar de interstate.

doneer

Svigos zei tegen de commissie voor volksgezondheidsdiensten van het Zuid-Australische parlement: “In onze huidige COVID-situatie … is het gebruikelijke

Het blijft onduidelijk waarom de regering niet de reisbeperkingen heeft opgeheven die bedoeld waren om levens te redden in de omstandigheden van leven of dood van deze baby’s. Het is ook niet duidelijk waarom de baby’s niet met een luchtbrug naar een ziekenhuis werden gebracht met een harteenheid gericht op pasgeborenen in een andere staat dan Victoria.

Ondertussen ontkent Victoria Premier Daniel Andrews dat alle beperkingen de schuld zijn.

In een interview met ABC Radio Adelaide, legde de voormalige directeur van het Royal Children’s Hospital in Melbourne, Dr. John de Campo, uit: “Het was de afgelopen twee decennia de gewoonte om ernstig zieke baby’s van Adelaide naar Melbourne te sturen voor een specialistische behandeling … Ik ik weet niet waarom deze baby’s niet werden gestuurd, noch de ziekten die ze hadden en of het operabele ziekten waren of niet – dat is allemaal achter de schermen. “

Een onderzoek is aan de gang en zal naar verwachting enkele weken duren. Plaatsvervangend Chief Public Health Officer Mike Cusack had gezegd dat een intern onderzoek van het Adelaide ziekenhuis geen tekenen van nalatigheid van hun kant vertoonde.

Lees ook:

Dode baby´s door lockdown Oeganda

Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
tonysMelody TM

De eed van Hypocrates uitgelegd. Het is (weer) niet wat je gedacht of geleerd hebt.

Wil je weten waarom:

Doktoren generaties aan jonge babies kunnen vergiftigen met kankeropwekkende vaccins.

Doktoren kankerpatienten willens en wetens door de hel laten gaan met ineffectieve/ dure chemo-therapieen.

Doktoren zonder problemen meewerken aan de Corona-dictaatuur en zo hun eigen toekomst en dat van de rest van de wereld vernietigen.

Tandartsen ons wijs maken dat Fluoride caries tegengaat ipv dat de hersenen wegvreet door aluminiumdeeltjes samenteklonteren in lichaam.

Big Pharma ons meedogenloos volpompt met gif, giftige metalen, ziekten, geslachtziektes en nooit en te nimmer een werkend medicijn beschikbaar wil stellen.

Doktoren zwakzinnige ouders wijs kunnen maken hun ADHD kinderen van jongsaf aan verslaafd te maken aan harddrugs (Rittalin = speed) en zo hun persoonlijkheid en leven kunnen vernietigen.

Als je wilt weten waarom alle mooie dames en heren doktoren er geen been in zien jouw kroost vanwege een HOAX zuurstofarm door het leven te laten gaan. Te vermoorden.
En daarmee de groei van de hersenen en lichaam onherstelbare schade aan te doen. Nog afgezien van de emotionele en psychische verminking.

Als je al die dingen wilt weten, waarom en hoe ze deze dingen kunnen doen. (Terwijl Mengele als boe-man wordt neergezet zijn zij er al ruim en breed overheen gegaan).

Als je de bron van deze Onmenselijkheid wilt weten, van de partijen die er zouden moeten zijn om je gezond te houden en te beschermen van gevaar. Dan is onderstaand filmpje voor jou. Hierin wordt uitgelegd op wie en wat die Eed wordt afgelegd.

Nu weet je tenminste wie en wat je tegenover je hebt wanneer je de tv aanzet of naar de dokter/ hospitaal gaat.

MEDICAL PROFESSION OATH OF ALLEGIANCE TO THE BEAST APOLLYON THE DESTROYER
https://www.bitchute.com/video/kyEYEOUxWe0u/

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x