Asielzoekers Ter Apel vol met misdadigers

Honderden asielzoekers, vooral uit het asielzoekerscentrum Ter Apel, zijn misdadigers. Aldus de politie die eindelijk deze cijfers openbaart.

HONDERDEN arrestaties per jaar!

Het grootste gedeelte komt uit het AZC Ter Apel. Deze “vlinners” (criminele vreemdelingen in Nederland) zijn betrokken bij allerlei soorten van misdaad

Alleen al dit jaar, tot en met september, heeft de politie 750 allochtonen gearresteerd in Amsterdam.

Veel van de asielzoekers rolden de zakken van nietsvermoedende burgers in onze linkse hoofdstad, waar burgemeester Halsema deze mensen op hun wenken bedient.

Omdat deze mensen nogal lastig zijn in het openbaar, krijgen ze een eigen lijndienst die direct naar Ten Apel gaat. Geen chauffeur is veilig op die lijn. Maar waar ben je nog wel veilig tegenwoordig?

Ieder busreisje van Ter Apel naar de stad is een groot feest van ongeregeldheden. De buskaartjes krijgen ze gratis en de bus staat bekend als De Terreurbus.

Aan deze asielzoekers geeft Nederland heel veel geld uit terwijl dit tuig op alle fronten desastreus is voor ons land. Waar zijn we dan mee bezig?

De politie zegt dat deze groep een significante bijdrage levert aan het misdaadbeeld van de stad. De cijfers zijn schrikbarend, maar niet onverwacht natuurlijk. Vele mensen hebben jarenlang gewaarschuwd voor de problemen die je krijgt met het binnenhalen van grote groepen mensen met een niet-Westerse achtergrond. Vaak Islamitisch. Men wilde niet luisteren.

Het is op geen enkele manier meer goed te praten migranten te blijven binnenhalen. 

Een woordvoerder van de politie vertelde dat er naast de arrestaties ook honderden aanhoudingen per jaar worden verricht vanwege wangedrag en overlast.
Zie ook:
Pim Fortuyn:
Islamisering VK:

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

4 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x