Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Artsen stoppen met levensgevaarlijke coronavaccins: “Geweten arts moet sterker zijn dan angst voor sancties”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Covidvaccins

Dat deze vaccins levensgevaarlijk zijn, daar waarschuwen wij en vele anderen al maanden voor en dat ze eraan zaten te komen bespraken wij al in artikelen vanaf maart 2020.

Artsen bleven en blijven terughoudend maar steeds meer treden naar buiten. En dat is goed. Het is hun plicht.

We komen op het punt dat steeds meer artsen het niet meer volhouden. Hun geweten en hun eed moet sterker zijn dan de chantage van de overheid en hun carrière. Mijns inziens is het alleen maar goed voor hun carrière op de lange termijn. Mensen vergeten “de fouten” niet.

Dit moeten de mensen weten. Laat dit lezen en als ze hun kop in het zand blijven steken dan zijn ze in ieder geval nogmaals gewaarschuwd.

Wat ze verder met zichzelf doen dat zoeken ze maar uit.

Hebben mensen daadwerkelijk meer vertrouwen in de jonge, van dissel, gommers en rutte in plaats van deze artsen in het veld? En de andere honderden, nee, duizenden artsen en wetenschappers die aan alle alarmbellen trekken?

Daar moeten mensen keihard op worden aangesproken. Hoe dicht ze ook bij u staan. Vooral als ze kinderen of ouderen in de familie hebben.

[the_ad id=”48269″]

Ouderen en kinderen vaccineren? Er aan denken is al uit den boze!

Dr. Robert Kleinstäuber, is anesthesist, intensive care- en spoedeisende hulparts en speciale pijntherapeut in Sleeswijk-Holstein. 

In een video bespreekt hij openlijk tegen het publiek over zijn ervaringen. hij zijn ervaring dat

Met name oudere patiënten krijgen ernstige gezondheidsproblemen in verband met een COVID-19-vaccinatie en in sommige gevallen komen mensen zelfs te overlijden.

Hij kon het niet langer eens zijn met zijn geweten om te zwijgen, ook al had dit negatieve gevolgen voor hem. Hij heeft een eed afgelegd. Daarom heeft deze man het goede gedaan en we zijn blij dat hij dat deed!

Een andere artsenpraktijk in Nordrhein-Westfalen stopt ook met het verstrekken van de levensgevaarlijke vaccins.

Nadat de praktijk 600 vaccinaties heeft “uitgedeeld” kwamen er verontrustende tot schokkende reacties van hun patiënten.

De ervaren anesthesioloog Robert Kleinstäuber legt uit dat veel oudere patiënten die hij als spoedarts bezoekt, problematische gezondheidsreacties ervaren in verband met de vaccinatie tegen COVID-19.

Pijn, duidelijke tekenen van “coronainfecties” (zo noemt hij dat) en ook overlijdingsgevallen.

Of het verband met de coronavaccinatie en of het niet alleen een tijdelijke maar ook een causale is, zal het onderwerp zijn van tal van onderzoeken die nu met zekerheid zullen beginnen vanwege tal van inconsistenties, aldus Kleinstäuber.

Dr. Kleinstäuber

Hij wijst erop dat het meestal 8 tot 10 jaar duurt om een ​​vaccin te ontwikkelen. 

Dit is hoe lang het duurt voordat een vaccin geverifieerd en veilig is. Hij wijst erop dat er na een periode van 25 tot 30 jaar nog steeds geen vaccin is tegen hiv. Bij coronavirussen daarentegen, die ook al 30 tot 35 jaar bekend zijn, was het mogelijk om binnen een jaar ineens meerdere vaccins te verstrekken. Volgens de dokter lijkt dit vreemd.

Maar die onderzoeken hadden natuurlijk gedaan moeten worden voordat je experimenteert op mensen.

[the_ad id=”48927″]

Vaccinatie aanbevelen met een zuiver geweten? Dat kan niet!

Dat iedere arts, ook hier in Nederland, dat even in zijn oren knoopt want ook zij zullen hiervoor verantwoordelijk worden gesteld.

Als arts kan hij de vaccinatie niet naar eer en geweten aanbevelen en hij is niet de enige. Je kunt nooit iets aanbevelen dat aantoonbaar niet goed werkt, enorm veel risico´s met zich meebrengt, er totaal geen onderzoek i sgedaannaar de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin en daarbij is er alles behalve een pandemie aan de gang.

“Als een patiënt het heel graag wil, zullen we hun beslissing respecteren en niet voorkomen dat ze zich laten vaccineren.”

Maar een coronavaccin aanbieden als arts is uit den boze.

[the_ad id=”40515″]

Oproep aan collega’s om kritisch te zijn

De SEH doet een beroep op collega’s om de zaak kritisch te bekijken in plaats van alles te accepteren wat de farmaceutische bedrijven en de (corrupt gebleken) overheden van de landen geacht worden te geloven. Veel, geeft hij toe, kan ervan waar zijn. Maar ook niet veel. Omdat er niet met open kaarten wordt gespeeld

Gebruik vaccinatie bij ouderen en kinderen? Er zelfs maar aan denken is achterhaald!

Volgens Intensive care arts Dr. Kleine zijn expertise mag dit type vaccinatie niet worden gebruikt, vooral niet bij oudere mensen die veel eerdere ziekten hebben gehad. 

In het geval van kinderen is het ook “volkomen achterhaald om er zelfs maar aan te denken ze te willen vaccineren”.

“Veel casusrapporten van vaccinreacties worden onder het tapijt geveegd en gebagatelliseerd,”, benadrukt Dr. Kleine nogmaals.

Financiële, niet gezondheidsbelangen staan ​​op de voorgrond

Hij raadt iedereen die overweegt zich te laten vaccineren tegen COVID-19 aan om uit te zoeken wat er precies met hem wordt gedaan . 

De focus ligt niet op gezondheid, maar op monetaire belangen.

[the_ad id=”49878″]

Geweten arts moet sterker zijn dan angst voor sancties

“Als artsen zijn we verplicht om onze patiënten goed te doen, of in ieder geval hun lijden te verlichten. Maar we zijn niet verplicht hem iets te geven als we niet weten of het goed is of niet. Geen enkele politicus kan dat aan een arts vragen.”

Kleinstäuber wendt zich nu tot het publiek in de wetenschap dat de publicatie van zijn video door de medische vereniging nadelig voor hem kan zijn.

Hij merkt echter op dat hij nu een punt heeft bereikt waarop zijn geweten zwaarder weegt dan de angst voor sancties. 

Henning Rosenbusch merkt op Twitter op dat deze woorden over de hele wereld viraal zouden moeten gaan, zodat het offer van de dokter, dat waarschijnlijk de gebruikelijke gevolgen van de medische vereniging zal ondergaan, niet tevergeefs was.

Vandaar ons verzoek aan jou: Deel deze informatie! Alsjeblieft, delen, delen, delen.

Bron:
https://report24.news/arzt-bricht-schweigen-schwere-nebenwirkungen-kinder-und-alte-gefaehrdet/

 

Hier is de video die NOG op YouTube staat:

Is de video inmiddels weg gecensureerd zoals anno 2021 helaas de normaalste zaak van de wereld is?

Download hem hier (je moet ingelogd zijn om de download link te kunnen zien)

Tijdelijke vaccinatiebevriezing

Nog een arts, Dr. Ulfert Schröder heeft een persoonlijke melding op zijn homepage geplaatst:

Beste patiënten,

De afgelopen weken hebben wij ons uiterste best gedaan om al onze patiënten – voor wie het risico op een ernstig verloop van de ziekte van Covid opweegt tegen de risico’s van een Covid-vaccinatie – na zorgvuldige indicatiestelling en individuele afweging een passend vaccinatieaanbod aan te bieden. risico’s.

We moesten enkele patiënten ervan overtuigen dat de vaccinatie hen hoogstwaarschijnlijk ten goede zou komen; voor anderen moest vaccinatie worden ontmoedigd na afweging van de risico’s en voordelen. Dit was voor ons niet gemakkelijk omdat we enerzijds rekening moesten houden met de regels voor het prioriteren van vaccinaties en anderzijds natuurlijk de vaccinatie niet wilden weigeren aan iedereen die op de hoogte was van de vaccinatie .

Na bestudering van de momenteel beschikbare gegevens over de COVID-vaccinaties en anderzijds de opgedane ervaring hebben wij besloten om de vaccinatiecampagne in onze praktijk tijdelijk te beëindigen. De gegevenssituatie over alle COVID-vaccins lijkt ons niet erg overtuigend – de analyses die we hebben uitgevoerd op de immunologische reacties op de vaccinaties onthullen extreem heterogene of onsystematische bevindingen die ons soms verontrusten en zelfs bang maken.

Bron:
https://www.praxis-drschroeder.de/vorlaeufiger-impfstopp/

Ter herinnering:

Artikel 32 van de Vierde Geneefse Conventie van 1949:

“De Hoge Verdragsluitende Partijen komen nadrukkelijk overeen, dat het ieder van haar verboden is enige maatregel te nemen, welke lichamelijk lijden of uitroeiing van beschermde personen die zich in haar macht bevinden, veroorzaken. Dit verbod betreft niet alleen levensberoving, marteling, lijfstraffen, verminking en geneeskundige of wetenschappelijke proefnemingen welke de geneeskundige behandeling van een beschermd persoon niet vereist, maar ook alle andere vormen van ruwheid, door burger- dan wel militaire functionarissen toegepast.”

Maximale straf schending: De doodstraf.

We komen binnenkort met meer nieuws over Reiner Fuellmich en de nieuwe ontwikkelingen.

LEES OOK:

Marc van Ranst? Hoe voel je je nu?

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x