Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Registreren artsen systematisch onterecht Covid19 als doodsoorzaak?

Verspreid de vrijheid!

Het is aan de hand van onderstaande en wat we allemaal hebben gezien afgelopen jaar toch niet overdreven om te stellen dat het er in ieder geval alle schijn van heeft dat (groepen) artsen, om de één of andere reden, systematisch covid19 als doodsoorzaak opschrijven.

Het kost steeds meer moeite om nog over covid te spreken. De puzzelstukjes vallen zo makkelijk in elkaar en de basis van nog enige geloofwaardigheid over dit virus is zo weggevaagd door verschillende keiharde feiten dat je het woord corona of covid haast niet meer serieus in een zin kunt benoemen.

Falende PCR. Griep verdwenen. Geen oversterfte. Et-ce-te-ra.  2+2 is toch echt nog steeds 4 en geen 5 zoals in het boek 1984 van George Orwell waar overheden 2+2=5 als feit bestempelen. Men wordt daadwerkelijk geacht om het te geloven.  Een leugen als een feit aannemen totdat je het ook zelf daadwerkelijk gelooft. Klinkt bekend.

Vooral de bovenklasse kan niet vrijuit denken en praten. De gedachtepolitie van het Ministerie van Liefde sluitt je op en zuivert als men vermoedt dat je denkt dat 2+2 vier is.. Dat feiten feiten zijn. Een hele nare psychische truc. De onderklasse werd kaalgeplukt maar leefden wat dat betreft een klein beetje vrijer en enig verzet kon worden geboden.

Een nationaal schandaal

Volgens The Dailymail eisen rouwende familieleden, samen met parlementsleden en topmedici, een diepgaand onderzoek omdat families MEER dan per uitzondering onthullen dat zij denken dat hun dierbaren ten onrechte als virusslachtoffers zijn gecertificeerd. (bron)

Meer dan 100 lezers van Daily Mail schreven brieven nadat Bel Mooney onthulde dat de dood van haar vader was geregistreerd als covid.

Een begrafenisondernemer zei dat het ‘een nationaal schandaal’ was. De claims maken deel uit van een Daily Mail-onderzoek dat ernstige vragen oproept over het stijgende dodental.

Meer dan 100 lezers schreven hartverscheurende brieven naar aanleiding van een ontroerend artikel van Bel Mooney afgelopen zaterdag.

Ze onthulde dat de dood van haar 99-jarige vader, die leed aan dementie en chronische obstructieve longziekte, werd geregistreerd als coronavirus.

Tientallen uitten soortgelijke frustraties dat de doodsoorzaak covid van ouderen en al zwaar zieke familieleden ten onrechte waren toegeschreven.

Acht van de families die aan de Daily Mail schreven hebben er met succes bij artsen op aangedrongen om de doodsoorzaken die eerder als Covid-19 waren geregistreerd, te wijzigen. 
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9305405/Grieving-relatives-demand-inquiry-loved-ones-wrongly-certified-virus-victims.html

En we weten… als het nu al begint dan gaat er nog een hele beerput open.

Ook Nederlandse arts(en) doen mee

Vorige week schreef Marcel van Tol het schokkende verhaal over de huisarts R.J. van Rijn uit Alphen aan de Rijn die zijn vader registreerde als overleden aan covid19.

Maar de vader van Marcel overleed aan een hartaanval:

“Zonder enig onderzoek, zonder enige kennis van mijn vaders dossier, zonder ook maar één vraag te stellen aan de huisarts van mijn vader of aan de familie, schrijft R.J. van Rijn, arts van wacht op zondagavond 14 februari, in Alphen aan den Rijn, op het formulier dat mijn vader aan covid-19 is overleden en daar bovendien 4 dagen ziek van geweest is.”, aldus Marcel van Tol.

Hier kunt u het verhaal van Marcel lezen en het ingevulde formulier en de aangifte tegen deze arts zien. (bron)

“Een corona ontkennend gezin”

Wij hebben per mail gevraagd om een reactie maar de huisarts heeft niet gereageerd.

Wel maakte hij een statement op Facebook en sprak hij met de lokale media. het in de lokale krant kwam te staan en het viraal ging in de social media.

Op Facebook plaatste van Rijn:

“Beste patiënten door een Corona-ontkennend gezin is er een lastercampagne tegen mij gestart op internet en sociale media. Heel bitter, maar ik zie een procedure wegens smaad, laster en aantasting van mijn goede naam als dokter met vertrouwen tegemoet. Wil het graag met jullie delen zodat jullie het rechtstreeks van mijzelf meekrijgen in plaats van via talloze andere kanalen.”

Verder doet de huisarts alle kritische vragen op zijn facebookpagina af als “laster”.

Dat hier vragen over worden gesteld dat is toch niet meer dan normaal? We zijn de mainstream media niet die voor de hand liggende vragen nooit stelt.

De arts sluit wegens vakantie. Een vrouw reageerde op Facebook:

“Als integere huisarts had ik dit bericht niet geplaatst, mijn vakantie afgezegd en alles gedaan voor een rectificatie. Voor mijn patiënten én die familie.” (bron)

Vlak nadat Marcel zijn verhaal heeft gepubliceerd werden wij benaderd door nog een man die met deze arts te maken heeft gehad om 3 uur in de nacht. Zijn vrouw overleed spijtig aan de gevolgen van een hersentumor. Na het lezen van dit verhaal maakt de man zich ernstige zorgen:

“Mijn vrouw is daar overleden aan de gevolgen van een hersentumor.  Ik liep die bewuste nacht vreselijk overstuur naar het kamertje waar deze arts een formulier zat in te vullen. Ik vroeg hem dat ik wilde weten wat hij als doodsoorzaak had genoteerd. Als een wesp gestoken reageerde hij.”

“Ik zei nadrukkelijk dat er geen covid op de verklaring moest komen te staan. Op dat moment ( je vrouw is net overleden ) heb je niet de alertheid om te controleren wat hij opschrijft.  Ik was een soort overdonderd door de houding van deze arts.”

De man kan de overlijdensverklaring van zijn eigen vrouw niet meer inzien. Dat is de procedure met het B-formulier.

Nu beschuldigt de man de huisarts nergens van. Wellicht is er die nacht wel oprecht gehandeld. Er is dus ook niets meer te bewijzen. Maar de zorgen en het wantrouwen zijn heel begrijpelijk. Dat spreekt voor zich.

Kunnen artsen uitleggen waarom deze procedure zo is?  Moet de arts niet heel duidelijk mondeling exact dezelfde doodsoorzaak toelichten aan de nabestaanden die hij/zij ook opschrijft?

Veel mensen reageerden via de social media dat artsen er geld voor zouden krijgen. Andere mensen, en ook andere artsen, ontkennen dit stellig en noemen het vangen van geld voor het registreren een belachelijke redenering.

Okay, maar de vraag blijft: Waarom gebeurt het dan wel? Waarom registreren ze klakkeloos covid als doodsoorzaak? En blijkbaar nog op grote schaal ook? Een hele legitieme vraag en zolang niemand zijn of haar mond open doet wordt het wantrouwen alleen maar groter. Er moet duidelijkheid komen over wat hier gaande is.

Overigens is het al heel lang geen geheim meer dat mensen die in april vorig jaar positief testen en in juni om het leven kwamen door een auto ongeluk alsnog als covid19-dode werden geregistreerd.

En  dit is nog maar het topje van de ijsberg.

Valse corona registraties is oud nieuws

We horen het en we zien het vooral. Maar het wordt verder gewoon genegeerd. Net als het feit dat de PCR niet werkt terwijl die test de kern is van alles wat wij (hebben) moeten ondergaan. Kan er niet genoeg op hameren.

Het is al lang geen geheim meer overigens dat er gerommeld wordt met de covid-cijfers. Al in augustus meldde SkyNews dat de Engelse regering sjoemelt om de cijfers omhoog te krijgen. (bron)

“Nu blijkt dat mensen die ooit positief getest hebben op Covid19, weer zijn genezen en een aantal dagen, weken of maanden later aan iets overlijden dat niets met corona te maken heeft tóch worden meegeteld en worden opgenomen in de lijst van de intimiderende cijfers die zonder context worden gepresenteerd.” 

“Volgens een bron uit de regering worden zelfs mensen die maanden later door een vrachtwagen of bus worden overreden tóch als coronadode geregistreerd.” (bron)

De video is uiteraard van en door YouTube verwijderd. Zelfs wanneer mainstream media zich negatief uitlaten over covid of vaccinatie op YouTube dan wordt dit verwijderd. Maar we hebben de beelden nog:

video

 

Wat is hier aan de hand? Wat is de reden van het onterecht registreren als coronadode? Belangrijke vragen die beantwoord moeten worden.

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture