Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Arts waarschuwt dat gevaccineerden mogelijk binnen 3 jaar sterven

Arts waarschuwt dat gevaccineerden mogelijk binnen 3 jaar sterven

Aldus Dr. Charles Hoffe, een Canadese arts die al vaker aan de alarmbel heeft getrokken en nu steeds meer bijval krijgt. 

Je kunt je bijna niet voorstellen dat het daadwerkelijk zo is, maar wanneer je de 9 minuten monoloog van deze arts aanhoort dan klinkt het logisch. We zullen de video ondertitelen en nog eens plaatsen.

Dat er machtige mensen streven naar depopulatie is allang geen geheim meer.

We weten inmiddels dat het spike-protein dat wordt ingespoten bij mensen die denken “gevaccineerd te worden tegen een virus” zeer schadelijk is.

We weten dat het injecteren van spike-eiwitten de mensen verslaafd zal maken aan de spuit en dat hun immuunsysteem ernstig aangetast zal worden. (bron) (bron)

We weten ook dat dit coronavirus, waar men het over heeft, al sinds eind jaren 90 in de lucht hangt en in 2002 is gepatenteerd. Er is niets nieuws in de lucht. In ieder geval niet de afgelopen ruim 20 jaar. (bron)

We weten dat er inmiddels al meer mensen aan dit zogenaamde “covid-vaccin” zijn overleden dat er in 7 maanden al VEEL MEER mensen zijn overleden aan deze spuit dan aan welk vaccin dan ook de afgelopen 120 jaar. (bron)

Reeds in mei werd al duidelijk dat dit het gevaarlijkste “vaccin” ooit is.

video

En nu dus deze Canadese arts die beweert met de kennis die hij heeft dat gevaccineerden binnen 3 jaar zullen sterven.

En het zijn mensen van alle leeftijden overlijden aan het “vaccin”. Dat is nog eens iets anders dan de zogenaamde coviddoden met een gemiddelde leeftijd van 82 jaar, wat tevens de gemiddelde levensverwachting is.

 

NineforNews meldt:

Een Canadese arts pleit voor meer onderzoek naar de link tussen coronavaccins en bloedstolsels nadat uit zijn onderzoek is gebleken dat de meerderheid van zijn gevaccineerde patiënten, 62 procent, stolsels had. Sommige van zijn patiënten zouden binnen drie jaar kunnen sterven.

Tijdens een zoommeeting met andere medische professionals zei dr. Charles Hoffe dat hij onderzoek doet naar patiënten die onlangs gevaccineerd zijn. Hij verricht bij hen een zogeheten D-dimeertest om te achterhalen of ze bloedstolsels hebben.

Microscopisch klein

Van de geteste patiënten bleek 62 procent verhoogde D-dimeerwaarden te hebben. “Dat betekent dat bloedproppen niet zeldzaam zijn,” lichtte Hoffe toe. Hij voegde toe dat iemand duizenden bloedproppen kan hebben zonder dat hij of zij het weet omdat ze microscopisch klein zijn.

“Alle veelvoorkomende bijwerkingen van de prik – hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, vermoeidheid – kunnen tekenen zijn van trombose,” zei de arts. “Je kunt letterlijk duizenden en duizenden piepkleine propjes in je brein hebben die niet zichtbaar zijn op een scan, maar die wel die klachten veroorzaken.”

Bron:
https://www.ninefornews.nl/schok-arts-waarschuwt-dat-sommige-gevaccineerden-mogelijk-binnen-3-jaar-sterven/

Geschokt

Hij zei verder dat zes van zijn gevaccineerde patiënten als gevolg van bloedstolsels permanente longschade hebben opgelopen, waardoor ze heel snel buiten adem zijn. Dit leidt tot een aandoening die bekendstaat als pulmonaire arteriële hypertensie, waar patiënten doorgaans binnen drie jaar aan overlijden.

De andere artsen oogden geschokt toen dr. Hoffe het tragische nieuws meedeelde. Als zijn onderzoek klopt, kan het coronavaccin de komende tijd veel levens eisen.

Mijn voorspelling?

Onder de gevaccineerden zullen doden gaan vallen. Zij zullen minder resistent zijn tegen “normale” virussen en daarbij is het bewezen gevaarlijk dat spike eiwitten zich in de hersenen en door het hele lichaam verspreiden. De gevolgen hebben we nu al kunnen zien. Daar wordt ook over gesproken in onderstaande video (staat nog op YouTube maar we hebben hem gedownload).

Dat zullen overheden willen toeschrijven aan een nieuw virus of aan één of andere variant. En voor dat nieuwe virus of die nieuwe variant zal men dan weer een nieuw prikkie moeten halen.

Maar iets lijkt roet in het eten te gooien. Er wordt paniekvoetbal gespeeld en men is duidelijk nerveus. hugo de jonge versprak zich, in een fragment dan Jensen toonde, dat er slechts 50% gevaccineerd is in Nederland. In een aantal Amerikaanse Staten ligt dat getal nog lager. (bron) In Mississippi bijvoorbeeld ligt het op 48% personen die 1 “vaccin” hebben gehad en 43% hebben zich 2x laten injecteren. Maar op overheidswebsites kwam ik andere getallen tegen. In Louisiana bijvoorbeeld blijkt nog geen 30% gevaccineerd.. Ik stuitte erop toen ik de overheidspagina´s van de VS bestudeerde en kan de betreffende pagina niet terugvinden. Ik zal de bron spoedig plaatsen.

Er zit logica in. Wanneer men de officiële cijfers opkrikt dan hebben mensen eerder de neiging “het ook te doen”. Ongeveer hetzelfde als polls voor de verkiezingen. Ze zitten er altijd naast maar het heeft wel een doel. Je wilt niet op de loser stemmen.

Vandaar de meest schaamteloze vaccinpropaganda. Alleen daarvoor staat al de doodstraf volgens de Neurenberg codes.

Als er veel ongevaccineerden overblijven dan zal snel duidelijk worden dat de vaccins de boosdoener zijn.

Dan nog zal men niet opgeven. De overheid zal proberen de niet gevaccineerden beschuldigen omdat zij dan de “dragers” van die variant zijn of het nieuwe virus of omdat zij het “makkelijker overbrengen” omdat ze het vaccin missen of iets in die trend, met behulp van een media-offensief. Compleet van de pot gerukt want de juiste conclusie die je dan zou kunnen trekken is simpel: Niet gevaccineerd? Geen problemen.

Met de zogenaamde crisis was het hetzelfde: Hadden we geen maatregelen genomen was er niets aan de hand geweest. Zero.

Als iets dergelijks wat ik voorspelde gaat gebeuren dan nog zullen veel mensen de waarheid niet willen zien. Ze kunnen het dan misschien inmiddels wel maar ze zullen het niet toegeven en, ben ik bang, rare sprongen gaan maken. Je wilt niet jezelf de schuld geven dat je vrijwillig naar de slachtbank bent gelopen. Vooral niet die mensen die enorm weinig kennis hebben maar een ontzettend groot ego.

Laten we hopen dat ik er dik naast zit. Maar het zou de eerste voorspelling van CSTV zijn die niet uitkomt. Voorspellen is niet zo heel moeilijk als je de juiste informatie op kunt zoeken en met elkaar vergelijkt.

Luister goed naar Dr. Hoffe.

LEES EN ZIE DEZE VIDEO OOK!

Belangrijk en schokkend! De leugens ontmaskerd

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture