Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Arme vertroebelde mensheid!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Arme vertroebelde mensheid!

Graag had ik tal van dingen heel anders zien verlopen, maar duidelijk is wel dat er nog enorm veel slaapkoppen aan het slaapwandelen zijn en nog niet een een greintje benul hebben, van wat er momenteel gaande is in Nederland, maar ook in de rest van de wereld, mogelijk zal ontwaken uit deze nachtmerrie nog erger zijn dan het moeten loslaten van dit leven, want dan ben je van deze hel verlost.

Je vraagt je eigen af, hoe het nog kan, maar een Huig Plug werd gearresteerd voor bedreiging, ja zijn affiche heeft de nodige pedo’s bang gemaakt,

De druk op deze groep wordt steeds groter, want zowel Gideon van Meijeren (FvD) als Gidi Markuszower (PVV) rammelden ook aan de poorten om deze eens te gaan openen, voor het FvD is er dan nog het obstakel Theo Hiddema, die pedofiel Nelson Maatman verdedigt, maar scheuren worden duidelijk zichtbaar, het heeft er alle schijn van dat nazaat Mark Rutte, nog een ultieme poging doet naar de macht, hij is nog erger dan zijn opa Klaas!

Als kind zijnde hield ik er niet van, om andere kinderen te veroordelen omdat hun ouders fout waren geweest, maar als ik dan een Mark Rutte bezig zie, dan verbaast het me, dat deze man nog zo hoog in achting staat bij vele Nederlandse burgers, het zal zijn Farizeeër gezicht wel zijn, maar in werkelijkheid is deze man het grootste tuig van de richel, hetgeen hij om zich heen heeft vergaard is uiteraard geen haar beter!

Met de corona maatregelen verbaast het me, dat erin dit gezapige land nog geen opstand is uitgebroken, er deugt werkelijk geen moer van en ook ik als niet gevaccineerde, zal nu mee moeten doen met het spel van de QR code, walgelijk maar waar, ik moet getest worden om te mogen werken.Je verzint het niet, maar iets compleet onbetrouwbaar, wordt ingezet om mensen te testen op corona?

Net als mondkapjes die niet deugen, gaat dit demissionaire kabinet maar door en het verbaast me, dat er nog geen oververhitte burger met een klauwhamer of iets dergelijks, de schedel doorkliefde van één van de kopstukken van landverradend Nederland, ons demissionair kabinet dus!
Ja, ik blijf me verbazen, hoe kan een volk het over zijn kant laten gaan, dat nagenoeg alle bestaande vrijheden en rechten ter plekke verdampen?

De misleiding is groot om me te laten vaccineren, je kan dan op vakantie en de nodige andere voordelen, die op bedrog zijn gebaseerd, want duidelijk is wel, de IC’s stromen weer vol, 85% procent gevaccineerd hielp al niet, maar 100% gevaccineerd zeker niet, stop dus dit walgelijke toneelspel en zorg ervoor dat de mensen weer gaan leven, dit demissionair kabinet heeft bij mij volledig afgedaan, dus geen vervolg als Rutte 4us.

Deze man maakt alles ziek, we hebben weer volksvertegenwoordigers nodig en geen lakeien van Brussel, het ergste is nog wel dat Ferdinand Grapperhaus in functie van demissionair minister ons onthoudt van een onafhankelijk onderzoek naar Satanisch Pedofiel misbruik, ik krijg dus het idee, dat Ferd Grapperhaus zelf ook zijn pik letterlijk in dergelijke zaken heeft gestoken, wat een farce!

Maar ach ja, het scheelde al niet veel of D’66 er Sidney Smeets was ook volksvertegenwoordiger geworden, die zal wel ongestoord zijn oude beroep hebben kunnen oppakken, want zo werkt het toch?is dit nog wel een rechtsstaat, is er nog democratie, loze woorden aan de echoput!
Nee, we leven in een Coronadictatuur, het heeft niets met onze gezondheid te maken, maar met het verdienmodel van de farmaceutische industrie.

Maar wie gooit er eens gericht die baksteen, dat een dusdanige golf geeft, dat al die lakeien van Brussel met de stroom meegevoerd worden?
In welk een wereld ben ik terecht gekomen, laat mij toch lekker doodgaan aan corona, hetgeen er nu is ontstaan, is een parallelle samenleving, van gevaccineerden versus ongevaccineerden en vele mensen geloven deze leugens helaas ook nog!

Wat zal dat straks een desillusie worden voor velen, de nachtmerrie raast als een zwarte hengst voort op de ingeslagen weg, het ravijn is niet ver meer, mogelijk moeten we het wiel opnieuw gaan uitvinden, maar de rem lijkt me echter wel veel verstandiger!
Ik begon met Huig Plug, juist omdat het me opvalt dat de term controlled opposition weer opduikt, ik krijg het idee, dat dit een verzoek is!

In het verleden werden er ook politici vermoord, ga de geschiedenis maar na, Bonifatius bij Dokkum vermoord, er zal op een gegeven moment echt de gloeiende lont het kruitvat bereiken, de globalisten oftewel landverraders in Den Haag, gaan zo op in hun Brusselse droom, dat ze totaal geen oog meer hebben voor ons, die zij zouden moeten vertegenwoordigen, van mij mogen hun hoofden op het hakblok!

Het zal nog wel even duren, maar dan is ook echt de maat vol en zeker niet alleen meer bij mij!

Chris Collard.

Lees ook:

Het zou toch zo simpel kunnen zijn!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
46 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
46
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x