NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Zweden: Geen lockdown, geen verplichte maatregelen

De Zweden zelf hebben, op dit punt, een groot vertrouwen in de regering. De mensen volgen over het algemeen de niet verplichte instructies.

Terwijl de meeste landen hun economie stop zetten om “het coronavirus te bestrijden” heeft Zweden het land opengelaten.

Nu heeft Zweden altijd al de grenzen wagenwijd openstaan en zijn de grote steden vooral in handen van criminele immigranten, maar in dit geval vindt het land dit beter voor de economie en beter voor de gezondheid.

In Zweden is er GEEN verplichte lockdown en worden er GEEN verplichtingen opgelegd aan de burgers. Zweden zou meer Corona-doden hebben dat hun buurlanden maar die cijfers zijn moeilijk te vertrouwen daar velen niet getest zijn.

Maar om de “officiële cijfers” in kaart te brengen:

Zweden heeft 10.23 miljoen inwoners. Er zijn 1.333 mensen overleden aan Corona. Ruim 90% had een achterliggende aandoening en de gemiddelde leeftijd ligt rond de 80.

0.01% van de bevolking is overleden aan Corona waarvan meer dan 90% een onderliggende aandoening had. Rond de 50.000 “besmetten” zijn niet getest. Per 1 miljoen inwoners sterven er aanzienlijk minder mensen in Zweden aan “corona” dan in Nederland.

Scholen zijn gewoon open. De economie draait door en de horeca en discotheken zijn gewoon open. (bron)

Er is zelfs geen enkele verplichting om afstand van elkaar te houden. Er werden wat instructies uitgedeeld aan de burgers en daar bleef het verder ook bij.

Wat men ziet in Zweden is dat mensen over het algemeen proberen verantwoordelijk met elkaar om te gaan en geeft de burgers het vertrouwen. (bron)

De Zweden zelf hebben, op dit punt, een groot vertrouwen in de regering. De mensen volgen over het algemeen de niet verplichte instructies. Je ziet dat het rustiger is vanwege de verantwoordelijkheid die de burgers zelf nemen en waar men kan probeert men van huis uit te werken. (bron)

Dit zijn de richtlijnen die Zweden opstelt. Zonder iets strafbaar te maken:

“The guidelines are not considered optional, however unlike in many other countries there will be no official punishment or sanction for individuals who do not follow them.”

https://www.thelocal.se/20200401/what-you-need-to-know-about-swedens-new-social-distancing-guidelines

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x