NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Zwarte plaasmoordenaars zaaien wederom dood en verderf in Oranje Vrijstaat

In de afgelopen 6 weken zijn er 7 Zuid-Afrikaanse boeren vermoord op hun erf in de Vrijstaat.

Dit aantal is slechts het aantal geteld in één provincie van Zuid-Afrika.

Ook 320.000 hectare landbouwgrond werd door brandstichting verwoest in de afgelopen maand. Allemaal om boeren te kwellen en weg te jagen. Vee, boerderijen, schuren en landbouwmachines gingen verloren.

Woensdagavond 11 november j.l. om 10 over half acht ’s avonds werd boerderij ‘Thelma’ van bekende boer en taxidermist (dierenopzetter) Joe Regal overvallen door twee wilden.

Schoondochter Angela die buiten zat, zag wat er gebeurde en schoot op de indringers. Eén van hen stierf ter plekke door de kogelregen.

De andere farm attacker schoot de naar buiten gekomen man van Angela, Mark Regal, dood.

De 50-jarige zoon van Joe Regal overleed op de boerderij van zijn vader in Odendaalsrus door een bewust geplande erfmoord.

Op 5 november werden in Hennenman boer Pieter Hills (56) en zijn 26-jarige zoon Eddie afgeslacht door zwarte insluipers.

Zij werden aangevallen in hun boerderij genaamd ‘Zwartpan’. De zoon werd nog overgebracht naar een ziekenhuis, maar werd op 9 november hersendood verklaard.

Pieter werd geëxecuteerd na eerst vastgebonden te zijn. Zoon Eddie was getuige hoe zijn vader point blank door zijn hoofd werd geschoten en werd daarop zelf gemarteld met messen en daarna in zijn nek geschoten.

De daders van deze dubbele boerderijmoord vluchtten weg in een gele Isuzu LDV met kenteken CBV 837 FS, na wapens van Hills gestolen te hebben.

Deze farm murder vond plaats enkele uren nadat het EFF een motie had ingediend in het parlement, waarin stond dat blanke boeren hun personeel slecht behandelen en dat daar ‘toch echt iets aan gedaan moet worden‘ via wetgeving.

Het demoniseren van blanke boeren door zwarte politici is dagelijkse kost in Zuid-Afrika.

Zij eisen excuses van de blanke Zuid-Afrikaner boeren wegens gebeurtenissen uit het verleden. Ook willen het ANC en het EFF alle landbouwgrond aan zwarte Zuid-Afrikanen geven.

Aan de openlijke oproepen van communist Julius Malema van het EFF om de blanke boeren te doden wordt gretig gehoor gegeven.

Veeboer en onderscheiden oorlogsveteraan kolonel Dave Wessels (65) werd doodgestoken op zijn agrarisch bedrijf ‘Avondster’ vlakbij Viljoenskroon op 27 oktober door farm attackers.

Op 1 oktober werd de 21-jarige Brendin Horner gemarteld en opgehangen bij boerderij ‘de Rots’ vlakbij Paul Roux door de 44-jarige Sekola Matlaletsa en Sekwetje Malamba (32).

25 oktober werd de 63-jarige Andries Loots afgemaakt als een hond door farm murderers op zijn varkenshouderij tussen Welkom en Virginia.

Kippie Wessels (52) werd met een mes bewerkt door de door Soros betaalde barbaren en stierf op 30 oktober in zijn boerderij in Zastron, waar hij pas twee weken eerder naartoe verkast was. Hij boerde daarvoor in Vanstadensrus.

In september vonden er in de Vrijstaat 10 farm attacks plaats waarbij 5 boeren de dood vonden.

Een van hen was David Leslie die op 1 september door een 21-jarige zwarte barbaar werd overvallen op zijn boerderij in Eeram vlakbij Harrissmith, waar hij samen met zijn zoon o.a. 700 hectaren aardappelen, 600 hectaren maïs en 600 hectaren suikererwten verbouwden.

De 81-jarige boer verloor zijn doodsstrijd in het Busamed ziekenhuis op 20 oktober 2020. Hij gaat met een gebroken neus en verbrijzelde jukbeenderen het graf in.

bron

bron

Maar laten we vooral Zwarte Piet verbieden, want die vrolijke Pietermanknecht is krenkend voor zwarte mensen!

En dat kan niet door de beugel volgens Amnesty International, de mensenrechtenorganisatie die farm murders een fabeltje noemt.

Bestel hier uw Zwarte Pieten shirt!!

CSTV-SHOP

En steun tegelijkertijd de Nederlandse cultuur en het geblackliste CSTV.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x