Zou het kunnen zijn dat álles is gelogen?

Alles is gelogen

Todo es mentira

It’s all lies

 

Het Corman-Droste document vormt de basis van alle corona ellende waarin we verkeren. Dit is een officieel document dat door een aantal virologen en producenten van pcr tests is opgesteld waarin aanbevolen wordt om een pcr test te gebruiken voor iets waarvoor de test niet bedoeld is. In dit document zijn de specificaties van de pcr test in vastgelegd om het sars-cov-2 virus te kunnen aantonen. Althans, zo wordt beweerd.

Er zijn vele bizarre details te vermelden over deze pcr test en hoe ze tot stand is gekomen. Maar één van de meest bizarre details is wel dat tijdens de indiening van deze paper bij Eurosurveillance op 23 januari 2020 (jawel, u leest het goed, nog vóór de pandemie) en de goedkeuring op 24 januari 2020 (jawel, u leest het wederom goed) beschreven stond dat het ‘virus’ dat met deze pcr test zou moeten worden aangetoond, niet is gevonden.

Het virus was er niet, maar de test om het virus te detecteren was er wel.

Beetje vreemd toch?

Zie hier de twee opmerkelijkste zinnen in de ‘Corman Droste paper’:

We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens.

(We rapporteren hier over het opzetten en valideren van een diagnostische workflow voor 2019-nCoV-screening en specifieke bevestiging, ontworpen in afwezigheid van beschikbare virusisolaten of originele patiëntspecimens)

 

Before public release of virus sequences from cases of 2019-nCoV, we relied on social media reports announcing detection of a SARS-like virus. We thus assumed that a SARS-related CoV is involved in the outbreak.

(Voordat virussequenties uit gevallen van 2019-nCoV openbaar werden gemaakt, vertrouwden we op rapporten van sociale media waarin de detectie van een SARS-achtig virus werd aangekondigd. We gingen er dus van uit dat een SARS-gerelateerde CoV bij de uitbraak betrokken is)

 

Laat de absurditeit hiervan een even op u inwerken. Ze hebben een diagnostiek bedacht voor een virus dat ze niet hebben kunnen vinden maar ze hebben het gebaseerd op de verhalen die ze op social media tegenkwamen. Oftewel:

dr. Facebook is de inspiratiebron van deze pseudo-wetenschappers geweest.

Bijzonder vreemd, toch?

Als u het hele gedrocht wilt nalezen:

 

We zijn nu een jaar en een paar maanden verder. Een groep internationale wetenschappers hebben de validiteit van de ‘Corman-Droste paper’ al in oktober vorig jaar helemaal onderuit geschoffeld. Wetenschappelijk gebouwd op drijfzand en verzinsels, was kort samengevat hun conclusie.

Gezond Verstand heeft er een prettig leesbaar artikel aan gewijdt:

Helaas wordt de ‘retraction paper’ (een document dat door de groep echte wetenschappers ingediend is om het vorige document ongeldig te laten verklaren) door Eurosurveillance afgewezen. De motivatie: het valt wel mee met de belangenverstrengeling, we hebben goede interne controle en goede richtlijnen en bovendien hebben we nog een paar mensen (?) gevraagd om er nog even naar te kijken. Die hebben er wel een paar uur naar gekeken en ons gemeld dat er met de Corman Drost paper niks mis is.

Daar komt de reactie van Eurosurveillance kortgezegd op neer. Inhoudelijk geen enkele reactie

Beetje vreemd toch?

 

Er was al eens een prijs van 225.000 euro uitgeloofd (en ik las dat die onlangs verhoogd is naar een prijs van 1 miljoen euro) voor de viroloog/biochemicus/wetenschapper die het bestaan van het virus kan aantonen. De prijs wordt niet opgeëist. Door niemand. Het virus bestaat nog steeds niet. Waar blijf je nou osterhaus, je bent toch zo gek op geld. Kom op, toon het virus eens aan!!! Maar het gebeurt niet. Beetje vreemd toch?

koopmans is onlangs nog maar weer eens afgereisd naar China om het virus te vinden. Helaas ook weer met lege handen teruggekomen. Beetje vreemd toch?

Pathologen die, tegen de adviezen van de WHO in, toch autopsie hebben gepleegd op de lichamen van covid-19 slachtoffers, hebben nog nooit covid-19 als doodsoorzaak kunnen vaststellen. Beetje vreemd, toch?

In mijn column ‘Geen mens begrijpt dat’, van november vorig jaar, schreef ik al eens dat het influenza virus, dat al meer 500 jaar bestaat, opeens verdwenen is met de komst van het sars-cov-2 virus. En dat dus de griep niet meer bestaat sinds de komst van covid-19.

Ik vroeg me in die column toen af of het mogelijk zou kunnen zijn dat ze zo schandalig lopen te liegen en bedriegen dat de oude griep nu gewoon verpakt wordt in een nieuw jasje en dat daaromheen een paniek en angstcultuur wordt gecreëerd.

Nee, zo erg zullen ze toch niet kunnen zijn…..

 

Het begint er echter steeds meer op te lijken dat het inderdaad zo erg is. Het Engelse ministerie van volksgezondheid heeft recent toegegeven dat er in de Engelse ziekenhuizen niemand aantoonbaar aan covid-19 is overleden. Officiële verklaring!!! Zie mijn column ‘Hoeveel covid-19 overlijdens zijn er nu eigenlijk echt’.

 

Regeringen baseren het verwoestende onderdrukkende beleid op basis van pcr tests die van geen kanten deugen. Die gemaakt zijn om een virus aan te tonen dat helemaal niet bestaat. Bijzonder bizar, toch?

De farmaceutische industrie tovert in een mum van tijd diverse vaccins, met revolutionair nieuwe technieken uit de hoge hoed, zonder dat er een virus is aangetoond. Bijzonder bizar, toch?

Maar er worden toch mensen ziek, er gaan toch mensen dood, zult u nu zeggen.

Ja, dat klopt. Dat is zo, dat was zo en dat zal wel altijd zo blijven.

Moet u zich eens voorstellen dat de overheid en de media in een griepseizoen, bijvoorbeeld het griepseizoen 2018/2019, elke dag zouden vergaderen en rapporteren over hoeveel mensen er griep hadden opgelopen, hoeveel mensen er naar de dokter moesten, hoeveel mensen er in de ziekenhuizen waren opgenomen, hoe dramatisch de situatie in de ziekenhuizen was, hoeveel mensen er overleden aan de griep…..

Dan had je een nog veel grotere paniek gehad dan dat we nu hebben.

 

Zou het hele covid-19 verhaal echt helemaal bij elkaar gelogen kunnen zijn?

Ja, dat kan. En ja, waarschijnlijk is dat ook zo.

Lees onderstaande bevindingen van Dr. Knauss eens:

Dr. Derek Knauss is een klinisch laboratoriumspecialist die zich richt op virologie en immunologie. Hij is gevestigd in Zuid-Californië. Hij heeft een doctoraat in virologie en immunologie en is een klinisch laboratorium wetenschapper.

Dr Knauss heeft 1500 positieve Covid-19 monsters getest die in Californië waren verzameld. In december vorig jaar deed hij hier al voor het eerst verslag van. Hij werd genegeerd maar liet het er niet bij zitten. Hij klaagt nu het CDC (Center for Disease Control) in Amerika aan.

Dit is zijn verklaring:

Toen mijn laboratoriumteam en ik de tests uitvoerden aan de hand van de postulaten van Koch en observatie onder een SEM (scanning electron microscope), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters.

Wat we vonden was dat alle 1500 monsters voornamelijk Influenza A waren en sommige waren Influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we hebben de B.S. PCR-test niet gebruikt.

Vervolgens hebben we de rest van de monsters naar Stanford, Cornell en een paar laboratoria van de Universiteit van Californië gestuurd en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Zij vonden influenza A en B.

Wij hebben toen allemaal met de CDC  gesproken en gevraagd om levensvatbare Covid-monsters, maar de CDC zei dat zij die niet konden leveren omdat zij geen monsters hadden.

De griep werd “Covid” genoemd en de meeste van de 225.000 doden waren dood door co-morbiditeiten zoals hartkwalen, kanker, diabetes, emfyseem, enz. Daarna kregen ze de griep die hun immuunsysteem verder verzwakte, en stierven ze.

Ik heb nog geen enkel levensvatbaar monster van Covid-19 gevonden om mee te werken. Wij van de 7 universiteiten die de labtesten op deze 1500 monsters deden, klagen nu de CDC aan voor fraude met Covid-19. De CDC heeft ons nog geen enkel levensvatbaar, geïsoleerd en gezuiverd monster van Covid-19 gestuurd. Als ze ons geen levensvatbaar monster kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen Covid-19 is, het is fictief.

De vier onderzoeksrapporten die de genomische extracten van het Covid-19 virus beschrijven, zijn er nooit in geslaagd de monsters te isoleren en te zuiveren. Alle vier de artikelen over Covid-19 beschrijven slechts kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basenparen lang waren, wat GEEN VIRUS is. Een viraal genoom is gewoonlijk 30.000 tot 40.000 basenparen lang.

Als Covid zo ernstig wordt verondersteld te zijn, hoe komt het dan dat nog nooit iemand in een lab dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd? Dat komt omdat ze nooit echt het virus hebben gevonden, alles wat ze ooit hebben gevonden waren kleine stukjes RNA die nooit als het virus zijn geïdentificeerd.

Dus waar we mee te maken hebben is gewoon weer een griepstam zoals elk jaar.

Covid-19 bestaat niet en is fictief.

Waarom, dat is de vraag waar we ons mee moeten bezig houden. Ga er nu eens niet van uit dat overheden in principe het beste met ons voor hebben. Zoek maar een klein beetje in de, ook recente, geschiedenis en u komt er al snel achter dat eerder het tegendeel waar is.

Groot wereldleed is ons altijd aangedaan door overheden. Er zijn nooit vreedzame burgers geweest die hebben verzocht om oorlog, om uitsluiting, om dictaturen, om geweld, om genocide. Wij, vreedzame burgers zijn alleen maar slachtoffer.

Hoe gaan we ons ooit kunnen losworstelen uit deze fuik van list en bedrog?

Killing Fields, Phnom Penh, Cambodia

 

4.8 42 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x