NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

ZOJUIST BEKEND GEMAAKT: NS SABOTEERT TREINVERKEER OP 21 JUNI NAAR DEMONSTRATIE DEN HAAG

De parallellen met de Tweede Wereld Oorlog zijn niet meer op twee handen te tellen maar vergelijkingen trekken met WWII is in Nederland nog steeds taboo, anno 2020.

Maar onwetenden over de geschiedenis van de slavernij mogen alles roepen en een ieder met een andere mening is extreem rechts of een Nazi.

De hysterie en de kritiek komt meestal van mensen zonder enig historisch besef. Zij maken de collectieve verontwaardiging in Nederland groter door groepsdenkende mensen nog meer aan te sporen en zo de polarisatie in ons land te vergroten. Politieke correctheid is dodelijk.

 

De NS liet in de Tweede Wereldoorlog treinen doelbewust naar de vernietigingskampen rijden en nu anno 2020 rijden de treinen DOELBEWUST NIET naar de ‘Demonstratie tegen de AANSTAANDE HOLOCAUST’ in Den Haag.

Hoe is dat nou een vergelijking?  Onze vrijheid en onze democratie hangen hier van af. De meest ingrijpende wet staat op het punt te worden ingevoerd in Nederland van de afgelopen eeuwen. Gebruik maken van onze vrijheid wordt bestraft. Nog los van dat BOA´s zomaar even uw huis binnen kunnen dringen. Mensen die totaal niet met macht om kunnen gaan en dat ook nooit zouden moeten krijgen.

Wie is de NS om dat te saboteren? 

Weer kiest men de kant van de vernietiging van Nederland.

We hebben eeuwenlang gevochten om dit land, ons mooie Nederland, op te bouwen. En een aantal mensen willen ons dit in binnen een paar maanden afnemen. En de NS werkt daar graag aan mee.

Half Nederland heeft geen idee wat er aan de hand is en wat ze te wachten staat, omdat men niet verder kijkt dan Nieuwsuur. Deze staatspropaganda onthoudt Nederlanders het échte nieuws. Het is eenzijdige propaganda.

Ook daar kan een vergelijking getrokken worden met een bekende Duitse politicus, ene Goebbels. Dat alles moderner is geworden, betekent niet dat we allemaal vredelievender zijn geworden. Dit soort mensen zijn HEEL fout.

Het blinde vertrouwen in de regering en alles wat Nederlands is, is verbijsterend. Want het klinkt zo vertrouwt. Het “hoort nou eenmaal zo”. Zo zijn we slap gemaakt door de media en onze politici door de jaren heen.

Wij zitten midden in een strijd die niets te maken heeft met links tegen rechts. Of met racisme. We zitten in een strijd tussen GOED en KWAAD. Een strijd die het toppunt aan het bereiken is.

 

NS MAAKT DEN HAAG ZO ONBEREIKBAAR MOGELIJK EN WERKT MEE AAN DE VERNIETIGING VAN DE DEMOCRATIE

 

 

“Door werkzaamheden nabij Den Haag rijdt de IC van vrijdag 19 juni tot en met zondag 21 juni niet van en naar Den Haag …
Omgekeerd rijden de treinen die gewoonlijk in Den Haag aankomen uitzonderlijk tot Amsterdam Centraal. Groetjes van de NS”

 

Voor zondag 21 juni staat een demonstratie gepland. Ineens laat de NS géén treinen rijden door werkzaamheden (op zondag).

Een aantal van de geplande werkzaamheden aankomend weekend:

President-directeur Nederlandse Spoorwegen, de joodse Roger van Boxtel, vermeend zionist , en tevens oud-commissaris van Ajax en D66-politicus, is in 2019 overgegaan tot het betalen van ruim 40 miljoen euro aan herstelbetalingen van de Nederlandse Spoorwegen aan alle nabestaanden van Joodse slachtoffers van de Holocaust, dit uiteraard op uw kosten. 
https://www.parool.nl/nederland/ns-komt-overlevenden-en-nabestaanden-holocaust-financieel-tegemoet
https://www.trouw.nl/nieuws/de-ns-gaan-tientallen-miljoenen-compensatie-betalen-aan-slachtoffers-van-de-holocaust

Maar allerlei niet-Joodse slachtoffers, zoals homofielen of Nederlandse verzetsstrijders, die ook door de NS zijn afgevoerd in 40-45, krijgen geen cent uitgekeerd!

Roger van Boxtel

Deze man lijkt onder één hoedje te spelen met minister Hugo de Jonge.

https://www.facebook.com/watch/?v=736889327118362
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2337025-de-uitzending-van-12-juni-kritiek-op-corona-app-coronabrandhaard-zuid-amerika-hoe-doorstaat-de-ns-de-crisis-nederland-koopt-vaccins.html

Deze megalomane idioten zorgen ervoor dat Nederland afdrijft naar een krankzinnigheid die nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis is vertoond!

Satanist Hugo de Jonge is volledig het spoor bijster, hij maakte 50 miljoen euro belastinggeld over naar zanger(es) Lady Gaga die samenwerkt met de joodse kunstenares Marina Abramovic!
https://www.ad.nl/show/lady-gaga-bedankt-hugo-de-jonge-voor-steun-aan-corona-onderzoek

Marina Abramovic spoort niet en is bekend van ‘spirit cooking’: een diner voor Amerikaanse politici en celebs dat bestond uit bloed, sperma en moedermelk …

Onderschepte conversaties van Marina Abramovic over Spirit Cooking

WikiLeaks onderschepte conversaties Abramovic

Spirit Cooking met Marina Abramovic:

 

Macht kan mensen veranderen in gevaarlijke machtswellustelingen met bizarre ideeën waar je als gewoon mens niet bijkunt..

Power-trippende de Jonge die heeft aangegeven binnenkort premier te willen worden, wil geheim houden hoeveel geld hij heeft uitgegeven voor de aankoop van vaccins bij AstraZeneca.

AstraZeneca is onderdeel van het zakenimperium van Marcus Wallenberg. In de Tweede Wereldoorlog werkte de Wallenberg-familie nauw samen met Hitler.
https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/71744d88ebfcfcc3a130b4d1b3be3407

https://www.cnbc.com/2019/07/26/swedish-billionaire-protectionism-leading-world-in-wrong-direction.html

Het strafblad van AstraZeneca is eindeloos is lang. Heel lang.

Dit bedrijf kan zonder overdrijving worden omschreven als “Het Kwaad”!

 • 2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn.
 • In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van $520.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van $218.000.000
 • In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun longkankermedicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden.
 • In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van $198.000.000.
 • In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later.
 • In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden.
 • In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten.
 • In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van $12,9 miljoen betalen wegens fraude m.b.t. Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaatkankermedicijn.
 • In 2010 betaalde AstraZeneca $103.000.000 om een federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie.
 • In 2009 moest AstraZeneca $2,6 miljoen betalen voor Medicaid-fraude.
 • 2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA.

Satanische massamoordenaars zijn het. Allebei.

Wanneer gaat het lampje eens een keer  branden?!

Het bloed loopt ondertussen uit Hugo’s ogen!!

Aanvullende bronnen:
https://www.trouw.nl/binnenland/het-gesprek-tussen-de-ns-en-verzetsmensen-blijft-zonder-resultaat~b3a11717/
https://www.youtube.com/watch?v=7PqL-dFQpX4&feature=youtu.be

 

 

Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x