NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

World Doctors Alliance: “We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen.”

Presentatie “The World Doctors Alliance”

UPDATE: Video is terug

The World Doctors Alliance is ontstaan door een samenwerking van verschillende internationale organisaties die samen gaan werken om deze corona-zwendel voor eens en voor altijd uit de wereld te helpen.

De video is zo ongeveer een samenvatting van wat wij hier bij CommonSenseTV vanaf het begin hebben geschreven. We zijn vrij bescheiden maar nu even niet. Wat een opluchting om dit bevestigd te zien. Dat motiveert enorm.

Toen voelden wij ons, samen met enkele anderen, nog als roependen in de woestijn. We werden weggehoond. Nu nog steeds maar niet meer door burgers maar door de autoriteiten, de media en bedrijven als Google, YouTube, Twitter en Facebook. Ze censureren ons, en anderen, om ons de mond te snoeren.

Gaat ze niet lukken!

Ook deze video´s worden DIRECT van YouTube verwijderd.

Het is van groot belang dat u deze video´s en/of dit artikel deelt via alle social media. Deze wereldwijde samenwerking zal op alle fronten worden gecensureerd.

WIJ HEBBEN EEN EED AFGELEGD EN MOETEN U INFORMEREN OVER DEZE ZWENDEL

Terug naar de Worlds Doctors Alliance. Eindelijk staan mensen op om de waarheid aan het licht te brengen. Heel veel mensen.

Hier een persconferentie om kennis te maken met The World Doctors Alliance (Nederlands ondertiteld):

Om te delen, klik op het pijtje rechtsboven in de video of deel het onderaan dit artikel via Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn en nog veel meer…

Deze Covid19 affaire is gewoonweg niet waar

Heiko Schöning begint de persconferentie. Hij is een Duitse arts en één van de oprichters van Ärtze für Aufklärung en de COVID19 extra parlementaire onderzoekscommissie.

“Wij zijn dokter, wetenschappers en vrede-activisten en wij zeggen allemaal, unaniem: Deze Covid19 affaire is gewoonweg niet waar. En wij hebben de plicht, vooral als artsen, om de waarheid te spreken.”

Ook spreekt hij zijn dankwoord uit voor het samenkomen van al deze internationale experts in Berlijn.

Wij brengen de waarheid aan het publiek

Lid van het Koninklijk College van Chirurgen van het Verenigd Koninkrijk en chirurgisch adviseur Mohammed Adil is de voorzitter van de World Doctors Alliance:

“Ik ben een chirurgisch adviseur met een 30 jaar ongeschonden staat van dienst tijdens het werken voor de nationale gezondheidsdiensten in het Verenigd Koninkrijk.”, aldus Adil.

“Ik heb een significante bijdrage gedaan aan de medische wetenschappen, onderwijs, training, onderzoekswerk en menselijke hulp.”

Ook zegt hij: “Wij gaan gezamenlijk de waarheid brengen van dit georkestreerde coronavirus. Wij brengen de waarheid aan het publiek.”

PCR TEST 89% tot 95% VALS POSITIEF. De rest is vals negatief

Elke van de Klerk is een Nederlandse huisarts werkend in België. Zij heeft Dokters voor de Waarheid opgericht in Nederland.

“Wij zijn hier om de mensen over de kennis en de feiten te informeren. Het is niet zo erg als de media u vertelt.”, aldus de Klerk.

“We zijn in contact met honderden doktoren in Nederland en wij houden alle gegevens bij. De ziekenhuizen zijn niet vol. De mensen zijn niet ziek. Ze worden getest, maar de tests die worden geleverd werken niet zoals ze zouden moeten werken.”

“We moeten dit bekend maken aan het publiek.”, voegt van de Klerk hieraan toe.

Zij wordt gesteund door ruim 87.000 medische specialisten en artsen.

“WIJ BEGINNEN EEN RECHTSZAAK TEGEN DE NEDERLANDSE STAAT”

In een volgende persconferentie ging Elke wat dieper in op de PCR testsen op de stupide en verboden mondkapjesplicht.

DIT IS TIRANNIE

De Zweedse arts Mikael Nordfors zegt: “Wij steunen iedereen die strijdt tegen deze tirannie, de medische tirannie die je nu overal ter wereld ziet.”

“Mensen hoeven niet bang te zijn.”

We zullen in Neurenberg een nieuw proces regelen

“Hopelijk regelen we een nieuw proces in Neurenberg om te procederen tegen alle criminelen achter deze hoax.”, aldus Nordfors.

Alle aanwezigen zijn het er over eens dat de lockdown veel meer schade heeft aangericht dan het virus.

“Wij gaan hier een einde aan maken en we gaan de vrijheid herstellen in de wereld.”, aldus Zac Cox, de Algemeen Secretaris van de World Doctors Alliance.

Boris Dragon, een Zweedse medicus: “We moeten de mensheid laten zien wat hen is aangedaan.”

Advocaat en pleitbezorger voor mensenrechten uit Ierland Martin Byrne: “Ik ben niet gebonden aan een organisatie maar mijn taak is om de fundamentele vrijheden en rechten van de mensen te verdedigen voor heel Europa en de rest van de wereld.”

Grove censuur

Byrne: “Ik ben bezorgd geworden over de grove censuur en de ongelooflijke schendingen van de mensenrechten dit jaar en die zal ik verdedigen.”

Monica Hellenberg: “Ik stel voor dat we allemaal de duisternis die gaande is blootleggen. Alle fraude op deze planeet. Dit is heel, heel fout! We hebben alle feiten op een rijtje.”

Monica benadrukt dat we nu moeten handelen en bewuste acties moeten ondernemen.

De Deense Mads Palsvig: “Wat ik vooral naar voren wil brengen is een sterk economisch platform gebaseerd op mijn ervaring met het adviseren van de centrale bank. Een platform dat de armoede zal wegnemen en één grote middenklasse zal creëren. Dit in plaats van een groot aantal technocraten en veel meer mensen die in armoede leven”

“Wij doen het tegenovergestelde van wat er nu gebeurt.”

Niet erger dan een slecht griepseizoen

David Curton uit Groot-Brittannië en lid van The London Assembly en één van de kandidaten om burgemeester te worden in mei 2021: “Ik zie dat de politici en de media heel weinig begrijpen van wetenschap en wiskunde.”

Dat is voor ons vanaf het begin ook onbegrijpelijk geweest. De cijfers in de juiste context lieten al direct zien dat hier iets niet in de haak is.

Of ze het niet begrijpen of het niet willen begrijpen, dit is zo waar. Nog nooit hebben media of politici de cijfers in de juiste context laten zien. Dit terwijl het zo makkelijk is. Had men ons eerlijk geïnformeerd dan waren we allang uit deze situatie geweest. Maar door leugens en desinformatie (ook leugens dus) leven we in deze massahysterie waar mensen, vaak slecht geïnformeerd dankzij de media, zelfs meewerken aan het opzetten van een fascistisch bewind.

David Curton: “Ze hebben een werkelijkheid gecreëerd waarin covid veel erger en gevaarlijker is dan het daadwerkelijk is. De realiteit is dat het niet erger is dan een slecht griepseizoen.”

David: “Maar ze hebben de angst aangewakkerd, ze hebben burgerlijke vrijheden weggenomen, ze vernietigden bedrijven en hun beleid is heel schadelijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mensheid.”

“We gaan het GEZOND VERSTAND herstellen in plaats van deze destructieve verhalen vol te houden.”

“Het moet NU stoppen!”

Ook uit Nederland, psychologe Monique Jensen: “Ik wil mensen laten zien hoe ze geprogrammeerd zijn.”

5G is onderdeel van Corona-zwendel

Agatha Dorado uit Denemarken: “Ik heb heel veel uitgezocht en ik ben een rechtszaak begonnen tegen de Deense regering voor het uitrollen van 5G.”

“Ik wil graag helpen om deze gestoorde regeringen omver te werpen.”

Fiona Hine uit Londen is de oprichter van coveyleaks.co.uk waar de hele coronazwendel wordt aangepakt. “Ook ik zal alles doen om mee te werken om de waarheid aan het publiek te laten zien.”

De Duitse arts Margareta Griesz-Brisson vraagt aan haar regering:

“Waar is uw bewijs dat we nog steeds bezig zijn met een dodelijke infectieziekte die alle beperkingen zouden kunnen rechtvaardigen die u geïmplementeerd heeft op ons?”

Heinrich Fiechtner, oncoloog, hematoloog, palliatieve zorgarts en politicus:

“Het is mijn taak om op te staan om de waarheid en vrijheid in stand te houden.”

“Ik moet opstaan tegen de onderdrukking van de mensen. Tegen paniek. Tegen buitenlandse controle door deze Satanische theorie.”, aldus Heinrich Fiechtner.

“Ook ben ik er om mijn medische collega´s op te roepen om op te komen waar ze hun eed voor hebben afgelegd en op te komen voor hun patiënten.”

Professor Dolores Cahill is expert op het gebied van moleculaire biologie en immunologie en zij is de President van de World Doctors Alliance.

“Wij zijn hier om te zeggen dat er goed nieuws is. het coronavirus is een seizoensvirus dat van december tot april ziekte en symptomen veroorzaakt.”

Zou ons kabinet daar op inspelen en willen ze daarom de verkiezingen uitstellen? Het volk kan samen met deze mensen er voor zorgen dat dit kabinet heel snel, nog voor de verkiezingen, van het podium verdwijnt. Ken uw grondrechten en doe niet mee aan dit zelfmoordbeleid. Doe uw kinderen het niet aan om een mondkapje op te zetten. Eis hun vertrek! U staat aan de goede kant van de geschiedenis en u heeft de waarheid aan uw zijde.

Politici verwijderen. Ze doen meer kwaad dan goed doen

“Er zijn behandelingen zoals het inademen van steroïden, HCQ en zink. Er is geen enkele aanleiding voor een lockdown. Ook niet voor angst. Niet voor social distancing. Niet voor mondkapjes of voor het in quarantaine plaatsen van mensen.”

Ze zegt ook: “Ze sloten mensen op vanwege de griep vorig jaar terwijl er een effectieve behandeling is.”

“We roepen iedereen op te luisteren om zo nieuwe democratische vreedzame bewegingen binnen uw land op te zetten. Om je verkiesbaar te stellen en deze politici te verwijderen die meer kwaad dan goed doen.”

Ze benadrukt dat de media en politici gefaald hebben om eerlijke informatie te delen en dat er een verbond moet worden gesloten dat dit nooit weer voorkomt. Een zeer ernstige zaak en ook zij zijn verantwoordelijk.

Heiko Schöning: “We zien geen bewijs van een medische pandemie. Dus het lijkt op een plandemie. En wij zeggen allemaal: Wij willen dit “Nieuwe Normaal” niet!”

“En we willen ook niet terug naar het oude normaal omdat het oude normaal deze situatie heeft gecreëerd.”

MARK RUTTE EN HUGO DE JONGE? KIJKEN JULLIE MEE?

We sturen het massaal naar jullie toe. Iedere dag dat jullie doorgaan en dit negeren, maken jullie het moeilijker voor ons maar vooral ook voor uzelf. Men vergeet dit niet dus stop er nu mee.

STEUN CSTV - Wij gaan, nadat we van YouTube zijn verwijderd, iets veel groters en mooiers uitrollen. Het was een grote aderlating en ruim 30,000 subscribers zien ons kanaal ineens op zwart. Verdwenen. Alle energie, liefde en tijd die erin is gestoken is ineens weg. Dat doet pijn maar door zoveel onrecht raken we nóg gemotiveerder om te vechten tegen deze totale gekte en een steentje bij te dragen om hier zo snel mogelijk uit te komen. We zullen er alles aan doen dat binnen ons vermogen ligt om die censuur doorbreken. Daar kunt u van op aan. Vele YouTube alternatieven zullen kennis gaan maken met CommonSenseTV en zo ook vele (nieuwe) mensen.

Daar gaat wederom veel tijd en energie in zitten maar met alle liefde.

We hebben alle video´s bewaard. Bijna 600 stuks.

 

De COVID-19 buitenparlementaire onderzoekscommissie

Via de site van De COVID-19 buitenparlementaire onderzoekscommissie blijft u op de hoogte van alle hoorzittingen, rechtszaken en andere informatie. Dit zal nog veel meer worden uitgebreid en ondertussen is bekend dat nog eens tienduizenden medici, wetenschappers en andere experts hier aan gaan meewerken.

https://acu2020.org/

Wij houden u zeker op de hoogte van alles.

Deze scam gaat stoppen. De verantwoordelijke mensen zullen worden berecht voor hun daden.Samen op weg naar de vrijheid.Een nieuw normaal, maar dan gebaseerd op gezond verstand, rationaliteit en vrede.

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
9
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x