NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wil ik dat? Leven in angst?

Het begint langzamerhand de mensen druppelsgewijs de mensen duidelijk te worden, dat er iets heel anders aan de hand is dan wat onze overheden ons vertellen, want is er werkelijk een pandemie gaande, vallen de mensen hierdoor bij bosjes neer, of is er iets anders aan de hand?

Rond de Pasen hadden we een paar prachtige dagen, met uitstekende een temperatuur, volop zon en de streek waarin ik woon is juist dan op zijn mooist, de bollenvelden prachtig in bloei, maar de Keukenhof dicht en vele mensen nog in angst opgesloten in hun huizen.

De mensen die deze angstspiraal wilden doorbreken worden tegengehouden door roadblocks, want we mogen deze mooie omgeving niet zien van onze overheid, een overheid die helemaal meegaat in de mediagekte, waar mensen als een Ab Osterhaus als helden worden neergezet!

Nou, we worden door angst geregeerd, door mensen die ons bang maken en de media loopt dat gretig rond te strooien, met kliklijnen om de mensen die niet aan deze gekte mee willen doen te straffen, het doet me denken aan een ver verleden, waar mensen elkaar aangaven voor geld!

Hier zit dus duidelijk een doelstelling achter, dit gebeurt dus allemaal zeer bewust en mensen die zo denken worden weggezet als conspiracy denkers, maar is dat ook werkelijk zo? Ik denk namelijk van niet!

Het wordt de hoogste tijd om deze negatieve spiraal eens te gaan doorbreken, dat er een virus rondwaart dat is iets wat nog aannemelijk is, maar dat fenomeen kennen we nu al voor jaren, dat zien we iedere winter weer terug, het ene jaar eist dat meer slachtoffers dan het andere jaar.

Bewust nam ik al het woord corona niet in de mond, want dit virus is er al vanaf de zestiger jaren en is dus helemaal niet nieuw, wat wel nieuw is, dat is de nieuwe naam “Covid-19” waar Bill Gates omdat het een corona virus is patent op heeft!

Bizar eigenlijk, want alles begint erop te wijzen dat dit virus helemaal niet zo toevallig de wereld heeft aangedaan, er zit hier een groot verdienmodel achter, daarom laat ik even het vierde filmpje van Janet Ossebaard hier even zien, wat mensen aan het denken kan zetten.

KLIK OP LINK OM VIDEO TE ZIEN:

https://www.youtube.com/watch?v=ziVVAZPxFoQ

Bewust wordt er dus paniek gezaaid en mensen gevangen gehouden in angst, ik wil dus niet zeggen dat er niets aan de hand is, maar ik raad de mensen aan om juist eens wel te gaan kijken naar “Bill Gates vaccinaties” op Google en daar eens de nodige pagina’s te openen.

Zelfonderzoek is namelijk het beste medicijn wat er bestaat, onze overheid is namelijk niet meer te vertrouwen, want ze houden ons nu inmiddels al meer dan 15 jaar gegijzeld binnen de EU en helpen alles waarin Nederland zo in uit blonk om zeep!

We leven allang niet meer in een democratie, al wordt er alle schijn gewekt dat dit nog wel het ’t geval is, dus de mensen die straks braaf hun vaccinatie gaan halen hebben geen idee wat ze straks allemaal extra als bonus in hun spuit krijgen geïmplanteerd!

Ja, er gaan zelfs stemmen op binnen de politiek, om mensen gedwongen te laten vaccineren en Bill Gates laat zeven fabrieken bouwen om dat mogelijk te maken, dat terwijl dit virus volgens mensen die dit onderzochten, helemaal geen buitensporig aantal aan slachtoffers heeft geëist!

Dat president Donald Trump de WHO de waard heeft aangezegd gebeurde niet zomaar, dat Bill Gates als de op één na grootste donateur van deze organisatie te boek staat moet toch ook wel te denken geven, het RIVM komt in mijn optiek ook niet meer al te vertrouwelijk over.

Er zitten hier enorme belangen achter, enorm veel geld om ons maar te laten injecteren en voor wie net als ik even “Bill Gates vaccinaties” heeft bekeken is wel duidelijk, dat deze nieuwe god helemaal geen goede bedoelingen met ons voor heeft!

Bij mij is er een soort van woede ontstaan, want dergelijke praktijken doen me aan iemand denken die ruim driekwart eeuw geleden gelijkwaardige praktijken op de mensheid uitvoerde en daar ook nooit voor veroordeeld is geworden, een zekere dokter Joseph Mengele!

Het is gewoon bizar dat bepaalde mensen door de status van miljardair zoveel macht krijgen, dat zij als een soort van nieuwe goden mogen gaan bepalen wie hier op aarde mag blijven leven en wie niet, een soort van nieuwe Cesar, die met zijn duim op of neer ons lot bepaalt?

Dat de mensheid tot een overbevolking van deze planeet is gekomen, neemt niet weg dat we niet zitten te wachten op een macht die over ons leven beslist, de mensheid zal zelf moeten gaan inzien dat we beter met minder mensen af zijn, dat is niet aan een individu om te bepalen!

Er is maar een echte zekerheid die we in dit leven hebben en dat is de wetenschap dat we vroeg of laat eens dood gaan, dat we ten tijde van een virusuitbraak wat voorzichtiger zijn, daar is niets mis mee, maar ons te laten ketenen door angst is duidelijk niet de bedoeling!

Het wordt de hoogste tijd, dat wij mensen van ons laten horen, dat de waarheid boven tafel komt, gelukkig zien we de scheuren ontstaan in het globalisme, schudden er mensen de angst van zich af, het wordt de hoogste tijd dat alle waanzin gestopt gaat worden.

Wat was er mis aan een soeverein Nederland? aan een EEG? aan landsgrenzen? aan het Nederland die zichzelf op de kaart heeft gezet met handel, veeteelt, landbouw en visserij? aan een land dat uitblonk door innovatie hiervan? helemaal niets mis mee toch?

Onder allerlei valse voorwendselen poogt de EU en onze politiek die ons verraden heeft, dit kapot te maken en ons gegijzeld te houden in een EU die werkelijk niets voor ons heeft betekent en ook nooit wat zal gaan betekenen.

In Italië zijn ze er klaar mee, bijna 70% van de bevolking zegt daar nu ook NEE tegen de EU, mensen keert u af van een kuddegeest zoals een Mark Rutte, deze mensen dienen niet het doel van de eigen bevolking, deze mensen dienen de multinational en de EU!

Chris Collard.

WIE IS BILL GATES EN WAT HEEFT HIJ OP ZIJN KERFSTOK?

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x