CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

NOS: Wij mogen u misleiden maar daar mag u niets over zeggen!

Wij hebben Baudet echt niet nodig om te zien dat NOS fake is

Heel af en toe zien we nog wel eens heerlijke televisie want wat lieten ze zich weer van hun beste kant zien daar bij de media.

Vandaag was Thierry Baudet van het Forum voor Democratie gastpresentator van een uitzending van Goedemorgen Nederland. Dat leverde leuke TV op.

Aan het einde kondigde Thierry Baudet het NOS Journaal aan en dan kun je er op wachten:

En dan nu het Fakenews van de NOS 🙂

“Maar nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser.” 

Heerlijk toch? De media trollen over iets wat half Nederland allang ziet. Iets waar je als normaal mens om kunt lachen.

Het relativeert de woede richting de media juist een beetje maar de media willen het zo spinnen dat Baudet hiermee iets uitlokt. Het is zo voorspelbaar.

Maar wij beseffen wat deze mensen van de media ons hebben aangedaan en hoe ze ons leven zwaar hebben beschadigt door niet te luisteren naar het volk en andere geluiden schaamteloos te censureren.

Dankzij het trollen van de media heeft Baudet vandaag nog maar eens aangetoond hoe ongelooflijk hypocriet en vol van zichzelf deze mensen zijn en hoe belangrijk ze zichzelf voelen. Het lijkt erop alsof ze werkelijk zelf geloven dat ze een betrouwbare bron van informatie zijn en ook zo door iedereen gezien worden.

Ze hapten. Stampvoetend. De NOS was zelfs woest omdat WNL Baudet liet optreden als presentator. Moet je nagaan… Iets wat de NOS niet zint mag niet in beeld verschijnen.

Dat deze media, die werkelijk alles omdraaien, hier eens worden aangepakt, draagt alleen maar bij aan de veiligheid van ons land. De mainstream media zijn levensgevaarlijke instrumenten van de overheden geworden en hebben de burgers de rug toegekeerd. Zij loodsen ons mede in het waanzinnige Build Back Better nieuwe normaal.

Ieder positief geluid in deze gemaakte crisis wordt de kop ingedrukt. We moesten en zouden in angst blijven zitten. Wie haalt het nou in zijn hoofd om live griepachtige doden te gaan tellen per dag? Dag in dag uit? Dan ben je toch een groot gevaar voor de samenleving? Stel dat we dat met de griep doen? Of met kanker? Je creëert een volksdepressie.

De NOS reageert:

“Juist in een tijd waarin feiten en meningen steeds meer door elkaar lopen, moet je als publieke omroep geen verwarring creëren en glashelder zijn over je rol in onze samenleving.” 

De NOS vervolgt:

Dat we ook in een tijd leven waarin NOS-verslaggevers agressief bejegend worden door mensen die ons beschuldigen van het maken van fake news, maakt dit incident voor ons extra bitter.” (bron)

Dat is hoe we de NOS kennen. Geen enkele zelfreflectie maar een enorme plaat voor hun kop.

Zou het echt nooit eens bij ze opkomen dat het wel eens aan henzelf zou kunnen liggen dat mensen zo boos zijn en hun “journalisten” agressief bejegenen?  Zouden ze dit zichzelf echt niet beseffen?

Als ik één avond de NOS kijk dan zit ik ook vol met “agressieve” gevoelens jegens de NOS. Daar heb ik geen Thierry Baudet voor nodig. Daar heb ik de NOS voor nodig die mij aantoonbaar probeert onzin te verkopen en een bepaalde mening probeert op te dringen. Zij wekken die agressie op bij wakkere mensen.

En ja, er zijn mensen die die agressie omzetten in daden. Dat is af te keuren maar als deze mensen eerlijk zijn tegenover zichzelf dan weten ze dat zij zelf de boosdoener zijn. En als er dan iets van gezegd wordt dan is dat bedoeld om mensen te waarschuwen voor de media. Om in te zien wie hier nou eigenlijk echt gevaarlijk bezig is.

Of zijn we vergeten wie het klimaat creëerden waardoor Pim Fortuyn werd vermoord? Diegenen die die tijd hebben meegemaakt zullen met pijnlijke gevoelens terugkijken op die periode. En ze doen het gewoon weer. Dit keer bij Baudet. Of van Haga. Of wie dan ook die niet in de pas meelopen.

Maaike Timmerman van WNL vond het wel leuk en kon er ook wel om lachen maar liet zichzelf op de vingers tikken en blijkt wederom een vrouw zonder ruggengraat . Dit kwam er uit haar mond:

“Er worden journalisten bedreigd, mensen van de NOS kunnen niet meer met hun logo zomaar overal naar toe. Die worden belaagd”.

Baudet reageerde:

“Als ik vind dat de NOS en de NPO vooringenomen zijn en altijd maar dezelfde frames en verhalen vertellen, dan is dat op geen enkele manier uit te leggen.”

De NOS mag blij zijn dat Donald Trump geen ambities heeft om Minister-President van Nederland te worden.

Cancel cultuur:

Goedemorgen Nederland liet direct na Baudets uitspraak weten afstand te nemen van zijn uitlatingen, aldus nu punt nl.

Eelco Bosch van Rosenthal twitterde:

Dit krijg je ervan inderdaad. De waarheid wordt ineens onaangekondigd verteld.

Bert Huisjes, directeur en hoofdredacteur van WNL:

“Baudet heeft dat gekopieerd, ja. Hij zou niet het laatste woord krijgen, maar greep gewoon zijn kans. Zoiets kan gebeuren, het is live-tv. Vervelend is het wel. Dit was een beledigende opmerking waarop de presentator van het Journaal niet kon ingaan in zijn bulletin.”

“Het is niet bij die ene opmerking gebleven.”, beklemtoont de directeur-hoofdredacteur van WNL. “We zijn er na het Journaal meteen op teruggekomen. Onze presentatrice zei dat wij ‘fel afstand nemen’ van de term fake news, en er ontstond een stevige discussie over of Baudet met dit soort opmerkingen bijdraagt aan bedreiging van journalisten - ‘ook wij maken ons zorgen daarover.”

En de aller aller ALLER domste opmerking:

 ‘We hebben een fragment uit de show op onze site gezet, waarin onze presentatrice fel uithaalt naar Baudet. Meer kan ik niet doen. Het staat de NOS vrij om grote woorden te gebruiken - ik heb ook veel boze appjes gehad uit die kringen - maar ik vind het aanmatigend dat ze geen aandacht besteden aan de context: de rest van onze uitzending. Dit neigt naar cancel culture.”

Een cancel cultuur. Overgenomen van Amerika. Het is exact wat de media en de Democraten in Amerika op dit moment creëren: Een cancel cultuur. Een cultuur waarin iedereen die achter Donaldc Trump staat “gezuiverd” moet worden en anders worden er, als het aan de Dems ligt, rechten afgenomen. Conservatieve media, mensen met gezond verstand en mensen die de waarheid op tafel willen, wordt de mond gesnoerd.

En deze druiloor Bert Huisjes zal ons even vertellen wat een cancel-cultuur is?

De media is levensgevaarlijk en wij zullen nooit vergeten wat zij ons hebben aangedaan.

4.9 19 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
8
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven
Hide picture