NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wie stopt oorlogspredikers in Duitse moskeeën?

Duizenden kinderen zoeken bescherming in gebouwen zonder stroom, zonder toiletten en water. Ondanks het afgesproken staakt-het-vuren, wordt de situatie in Noord-Syrië steeds grimmiger na de invasie van Turkije, volgens leden van de hulporganisatie Save the Children.

In de moskeeën in Duitsland blijkt dat men daar niet bid voor vrede. De “geestelijken” van een groot aantal moskeeën spreken hun goedkeuring uit over de oorlogsvoering van Recep Tayyip Erdogan (65) in Syrië en sporen het geweld aan.

Martin Hikel (33) van SPD (!) is de burgemeester van Neukölln en vertelt tegen Bild:

“De oorlog van Erdogan is duidelijk zichtbaar in Berlijn en andere steden. Moskeeën bidden voor de militairen en voor de martelaren.”

De burgemeester vind dit problematisch.

“Moskeeën zouden niet misbruikt moeten worden voor oorlogspropaganda. Dit zorgt voor nog meer spanningen tussen de Koerden en Turken die in Duitsland wonen.”

Martin Hikel (33) burgemeester van Neukölln

Maar een snelle oplossing weet de burgemeester niet. “Je kunt moeilijk naar binnengaan en de microfoons van de Imams uitzetten.”

Tsja… Dit zijn toch de partijen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt en iedere kritiek op Islam en immigratie weg hebben gezet als extreem-rechts en racisme. Zie hier het resultaat, en Duitsland is nog lang niet klaar. Dit land heeft zichzelf in een paar decennia voor een kwart laten omvolken. Illegalen nog niet eens meegerekend.

De laatste tijd zijn er veel vechtpartijen in Duitsland tussen Koerden en Turken.

Nog triester en onbegrijpelijk is dat HET PLAN van Merkel & Co gewoon doorgaat. Duitsland zal massaal immigranten blijven opnemen. 

Dankzij Merkel zullen er in de toekomst dus nog veel meer Duitse slachtoffers vallen vanwege het geweld van immigranten. De cijfers zijn zo duidelijk dat er geen enkel moreel excuus is om meer van deze economische vluchteling binnen te halen. Maar Merkel schafft das.

Waar Angela Merkel in 2010 nog pleitte dat de “multiculturele samenleving is mislukt” gooide deze zelfde verwarde vrouw vanaf 2015 de grenzen WAGENWIJD open en heden kan nog steeds iedereen het land van Merkel binnenreizen.

bron: Merkel: multiculturele samenleving mislukt - 2010

Als het aan Merkel ligt, gaat men nog jarenlang door met het vernietigen van haar eigen land.

Afgelopen nacht zijn er weer hevige vechtpartijen geweest tussen Koerden en Turken in de West-Duitse stad Herne. Zo’n 60 mensen waren bij de vechtpartij betrokken. Dat heeft de lokale politie vandaag bekendgemaakt.

Bronnen:
Nieuwsblad België
Bild Duitsland

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x