Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Wie is Klaus Schwab

De onderstaande uiteenzetting over o.a. Klaus Schwab kwam ik ergens in een commentaar tegen. Ik heb getracht de bron te achterhalen maar dat is niet gelukt. Manfred, dat is alles wat ik weet.

Maar omdat het belangrijk is dat iedereen te weten komt wie Klaus Schwab is post ik het bericht.

99% van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen.

Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken…

Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever. Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit. Dat is laf en achterbaks en ook héél erg gevaarlijk omdat je als burger niet weet wat er precies speelt en waar eventueel gevaar dan vandaan zou moeten komen.

Maar! Die antwoorden zijn er inmiddels al een tijdje.

In 1970 richtte Klaus het World Economic Forum (afgekort WEF) op. (Niet helemaal juist, hij richtte eerst het European Management Forum op en veranderde dat in 1987 in het World Economic Forum. MvT)

Als Executive Chairman van zijn WEF maakt hij al ruim 50 jaar plannen voor “Globalization”; Westerse landen moeten hun identiteit inleveren en opgaan in één globale wereldmacht. Het WEF koppelt politici, beleidsmakers en multinationale bedrijven aan elkaar om “Global Control” vorm te geven. Nationale Politici committeren zich aan de WEF plannen. Alleen dan bereik je één globale macht voor de hele westerse wereld.

Klaus Schwab vindt dat dit de controle brengt die de wereld nodig heeft. Anno 2020 zijn veel plannen van Klaus Schwab realiteit; het WEF is inmiddels uitgegroeid tot een historisch machtsorgaan, bestaande uit miljardairs (uit o.a. multinationaal bankwezen, farmacie, tech- en mediareuzen) die samen met nationale overheden aan de WEF plannen werken en elkaar diensten verlenen. In economische (en politieke!) zin beheersen de WEF miljardairs en de WEF partners de westerse wereld al volledig. Zo’n concentratie van ongekende macht was er nooit eerder in de wereldgeschiedenis.

Klaus Schwab heeft (al vóór 2019) Covid-19 ingepland als instrument voor “The Great Reset”. Zijn boek “Covid-19: The Great Reset” staat vol met plannen. Ook COVID-pass moet ingevoerd worden; Via bloedscan komt intensieve controle op jaarlijks verplichte vaccinaties voor elke wereldburger. In sommige landen (o.a. Australië) zijn al wettelijke sancties opgesteld (o.a. hogere zorgpremie, uitsluiting van kinderopvang, reizen, scholing etc.)

Het vervolg plan is ID2020; dit brengt bio chips & DNA-vaccinatie die ons moeten koppelen (via G5 in de blokchain) met controle op het brein en immuniteit. Dat haakt aan op het plan; Trans Human Agenda waarin mens & technologie samensmelten.

Presidenten, ministers, hoge ambtenaren (inclusief Kabinet Rutte) waren in januari 2020 weer bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland. Het 2020 thema was “Globalization 4.0” met videopresentaties, lezingen én trainingssessies. Het WEF voedt het Brusselse netwerk waar politici driftig lobbyen en allemaal werken aan de WEF-agenda. In het WEF-elite kartel zitten de banen waar de politici allemaal op azen. WEF-multinationals maken deals met nationale politici en zetten deuren voor elkaar open. Het WEF is dé spil in globale machtsvorming. Politici werken collectief (uit eigenbelang) aan de WEF-agenda.

Het volk weet totaal niet wat er speelt en leeft zo al decennialang in 100% schijndemocratie. Alle WEF-miljardairs, zoals o.a. de Rockefellers, de Bilderbergers, waar Klaus er ook één van is. George Soros en Bill Gates zitten al extreem ingeworteld in alle vitale delen van onze westerse wereld. 95% van Radio, TV, print media, medische faculteiten, opleidingsinstituten, educatieve uitgeverijen, etc. zijn in bezit en van hen afhankelijk.

Bill Gates (WEF agenda contributor) financiert via zijn Bill & Melinda Gates foundation (WEF partner) de WHO (WEF partner) voor ruim 70%! De WHO heeft diepe banden met de vaccin-industrie; Bill Gates was al, vanwege zijn passie voor vaccins, investeerder in 7 vaccinfabrieken. De WHO opereert buiten toezicht van de wet en in haar vaccinatie ‘proeftuinen’. In India & Afrika hebben al vele duizenden mensen letsel opgelopen of de dood gevonden. Zoals in 2014, toen de WHO in Kenia duizenden vrouwen tegen ‘Tetanus’ vaccineerde. 90% kreeg miskramen en werd onvruchtbaar. Lokale artsen startten een rechtszaak tegen de WHO. Daar kwam uit dat dé-populatie het doel was waarbij Tetanus als cover-up is gebruikt.

Onder Gates krijgt de WHO in 2017 Dhr. Tedros, aangeklaagd voor genocide in Ethiopië, als nieuwe Generaal Directeur. Hij wordt de ‘trekpop’ van Gates genoemd. Ook is Bill Gates oprichter van GAVI; the Vaccine Alliance (WEF-partner) die van ons land 350 miljoen donatie kreeg én van project ID2020; bedoelt om wereldburgers te voorzien van (nano) bio chips en jaarlijkse vaccinaties. Het Bill Gates project id2020 is door het WEF omarmt en onderdeel geworden van de Trans Human Agenda. Geen toeval; alle ID2020 founders (o.a. Microsoft) zijn ook op hun beurt weer WEF-partner.

Op 20 maart jl. stelt Minister Hugo de Jonge, ex-basisschool leraar zonder enige medische kennis, en Feike Sybesma, WEF-comité member, aan als ‘onafhankelijk corona gezant’ om een Covid-19 vaccinleverancier te vinden. Feike adviseert AstraZeneca AG (WEF-partner), waar zijn broer Hans de CEO van is. Hugo bestelt direct al voor honderden miljoenen aan vaccins.

Kabinetten in westerse landen werken, samen met WEF-multinationals, collectief aan de WEF-agenda en maken zich schuldig aan ernstige vorm van kiezersbedrog. Dat er geen democratie is, is een keihard gegeven. Het politiek systeem verandert in hoog tempo naar een dictatoriaal systeem waar de bevolking niets meer in te brengen heeft. Het is van belang dat zoveel mensen zich beginnen te realiseren wat Klaus Schwab en Co (World Economic Forum) allemaal als plan klaar heeft. En hoever politici wereldwijd zijn ingekapseld, omgekocht en gebrainwasht om de WEF doelen mogelijk te maken.

De focus bij burgers moet al lang niet meer liggen op de Corona-hoax, en hoe gevaarlijk het wel of niet is. Covid vormt op zich geen enkele bedreiging. Maar als iedereen daar wel mee bezig is, is dat de afleiding die deze elite miljardairs graag willen. De Jonge en Rutte zijn heel hard hun best aan het doen zodat we de focus op Corona houden. Elke twee weken een nep Corona persconferentie, dat gebeurt in elk land, met veel onzekerheid angstpraat en leugens.  Ondertussen wordt de bevolking in de rug aangevallen om te worden lamgelegd.

Tijd voor inzicht en blik op waar het vandaan komt en massale wake up!

(Origineel bericht van Manfred)
Bron:
https://newscloud22.nl/

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x