WHO vertegenwoordigers: Einde pandemie in zicht, zelfs zonder vaccins

We kregen een opvallend bericht van RT Duitsland toegezonden per mail met de kop:

WHO-vertegenwoordigers: einde van de pandemie in zicht - blijkbaar zelfs zonder vaccinatie

We melden wat RT meldt want wij kunnen niet serieus spreken over “besmettingen”, ook niet over positief getesten omdat de test niet werkt en zelfs niet meer over corona. Het verhaal is duidelijk geworden en simpel. De PCR-test werkt niet. Dan is de hele basis voor dit zogenaamde killervirus al weg. Wie dat niet begrijpt is verloren want het is makkelijker dan 1+1.

Tel daar de ontelbare leugens en bewijzen dat we besodemieterd worden bij op, en je zou wel gek zijn als je bang bent voor een griepvirus dat wereldwijd geen enkele impact heeft gehad qua oversterfte. Nu nog even snel de rest overtuigen met deze eerste klas basisschoollogica en we zijn klaar. We proberen het reeds exact een jaar maar het dringt nog niet helemaal door bij de rest van  Nederland.

Ons eerste artikel over corona wijkt wat dat betreft weinig af van onze latere artikelen over het killervirus.

We hebben dit jaar eerder ondersterfte dan oversterfte want er zijn HEEL VEEL slachtoffers gevallen ten gevolge van de BEWUST OPGELEGDE DODELIJKE CORONAMAATREGELEN. Alhoewel moordcijfers ook gewoon in de algemene cijfers voor onder- of oversterfte moeten worden meegerekend.

Wanneer je over de 500.000 coronadoden in Amerika hoort, wat natuurlijk de schuld was van Donald Trump, waren dat in 2019 500.000 influenzadoden waar je niets over hoorde. Je gaat geen verslag doen van de griep op een Big Brother-achtige manier door dagelijks de doden te tellen en te laten zien. Dan komt geen hond meer buiten. En dat is exact wat ze in 2020 wél deden. Die influenza is foetsie. Verdwenen. Of het heet nu Covid…?

Weet u wat een Ovid betekent? Het is een Romeinse jongensnaam en betekent: schapen. Vul maar in waar de C dan voor zou kunnen staan.

WHO matigt toon

Terwijl waarschuwingen over virusmutaties en de “derde golf” in Duitsland door media en Staatsgestoorden zoals Angela Merkel de wereld in worden gekrijst, spreekt de WHO al weken over een trend die zich in de tegenovergestelde richting beweegt.

Merkel wil nog steeds de hele wereld gevaccineerd zien:
https://de.rt.com/international/113399-merkel-pandemie-nicht-vorbei-bevor/

De Duitse politiek is van hetzelfde criminele gehalte als de Nederlandse en stoppen tegen geen enkele prijs. We moeten zelfs kostte wat kost aan de ketting na 21:00 uur ´s avonds. De bevolking wordt dag in dag uit voorgelogen, onderdrukt en misleid.

Maar vanuit de WHO horen we dus andere geluiden. En dat is opvallend!

De directeur-generaal van de WHO voor Europa, de Belg Hans Henri Kluge, vertelde de Deense staatstelevisie dat hij er vertrouwen in heeft dat Corona binnen een paar maanden voorbij zou zijn.

Achter het masker zit Hans Henri Kluge

De voorkomende mutaties zijn “normaal” en hebben er niet toe geleid dat het virus uit de hand liep. De “infectiecijfers” daalden in landen met hoge mutatie-incidentie even sterk als elders. De ergste scenario’s zijn voorbij.

Kluge verklaarde:

“Er zal nog steeds een virus zijn, maar ik denk niet dat er beperkingen nodig zullen zijn. Dat is een optimistische uitspraak.”

Dat heb je met griepvirussen. Helaas een jaartje te laat met deze logica.

De epidemioloog Klaus Stöhr, die het wereldwijde griepprogramma van de WHO leidde en daar ook SARS-onderzoekscoördinator was, wees weken geleden op historische ervaringen met een plotselinge afname van de verspreiding van het virus bij pandemische griep, meldt RT.

Mutaties zijn meestal het begin van het einde van een pandemie. De viroloog Friedemann Weber van de Universiteit van Giessen vertelde:

“Het voorjaar van 2021 zou al merkbaar zorgelozer moeten zijn, de zomer weer bijna normaal en de herfst weer zo goed als normaal.”

Sommigen spreken zelfs al van een einde aan de uitzonderlijke situatie in de loop van dit jaar - zonder enige vaccinatie.

Heeft het iets te maken met angst voor een tribunaal?
https://commonsensetv.nl/archief/explosief-nieuws-tweede-neurenberg-tribunaal-is-voorbereid/

Dat is gissen.

Bron:
https://de.rt.com/international/113566-who-ende-pandemie-in-sicht/

4.8 42 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
25 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
25
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x