CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wereldwijde COVID FRAUDE!

Recent heb ik een artikel geschreven over de valse overlijdensregistratie van mijn vader.

Overleden door een hartstilstand, geregistreerd als covid-19 patiënt.

In dit artikel ga ik u meenemen op een reis over de wereld om uit te vinden of het een incident is, wat er met mijn vaders registratie is gebeurd of dat dit soort misdadige praktijken vaker voorkomen.

Maar eerst nog even dit:

Ik heb vorige week intensief contact gehad met de uitvaart verzorger/ondernemer. Opvallend was zijn uitspraak dat hij het afgelopen jaar niet meer uitvaarten had verzorgd dan in andere jaren. Van week tot week kan het wel verschillen, vertelde hij mij, maar over het hele jaar genomen was er niet meer vraag dan anders. Ook opmerkelijk was dat deze uitvaart ondernemer het hele covid-19 gebeuren niet zo bijzonder vindt in vergelijking met influenza. Zelf heeft hij een paar jaar geleden een ernstige griep opgelopen en daardoor langdurig op de IC  gelegen en daarna een langdurig herstelproces moeten doorlopen.

(We spreken weleens over ‘een griepje’ maar in werkelijkheid kan griep voor sommige mensen een zeer ernstige ziekte zijn en gemiddeld overlijden er jaarlijks zo’n 500.000 tot 600.000 mensen aan. Vorig jaar gebeurde dat niet. Influenza is van de aardbodem verdwenen. Volgens de WHO komt dat door de corona maatregelen, waardoor het virus zich niet meer verspreidt. Waarom het corona virus zich dan wel verspreidt, tja, daar spreekt de WHO zich liever niet over uit)

Ook opmerkelijk was dat deze uitvaart ondernemer de mondkapjes maar onzin vondt en toen hij in de gaten kreeg dat wij ook niet van die gehersenspoelde slachtlammeren zijn, hebben onze contacten steeds zonder muilkorf plaatsgevonden.

 

Ik bied u op voorhand mijn excuses aan voor de lengte van dit artikel, maar:

De frauduleuze registratie van mijn vaders overlijden is maar het flinterdun bovenlaagje van het topje van een gigantische ijsberg van fraude betreffende de registratie van corona patiënten en overlijdens.

Hieronder vind u mijn bewerking en vertaling gebaseerd op een artikel van Stop World Control, met vele voorbeelden, wereldwijd, van de cijfervervalsing in deze plandemie in het afgelopen jaar.

Lees en huiver:

Het is moeilijk te geloven dat een dergelijke grootschalige corona misleiding wereldwijd zou kunnen plaatsvinden, maar het bewijs is hier allemaal aanwezig. Duizenden artsen, verpleegsters en patiënten over de hele wereld getuigen van volledig valse covid-registraties. Begrafenisondernemers bevestigen talloze valse overlijdensakten, werknemers van mediaconcerns bevestigen de censuur en vervalsing die op grote schaal plaatsvindt.

Moord in New York

New York was het epicentrum van de covid-19-pandemie. In het hart van New York ligt het beroemde Elmhurst ziekenhuis waar naar verluidt meer mensen stierven aan dit virus dan waar ook ter wereld.

Het was letterlijk het epicentrum in het epicentrum van de pandemie.

Om deze reden besloot een ervaren verpleegster uit Florida, Erin Olszewski, daarheen te gaan om te helpen met de crisis. Wat ze in dit wereldberoemde ziekenhuis zag, vervulde haar echter met zoveel afschuw, dat ze besloot een verborgen camera mee te nemen om te filmen wat er aan de hand was.

“Patiënten die herhaaldelijk negatief testten op covid-19, worden nog steeds geregistreerd als ‘bevestigde covid-19’ en als zodanig behandeld. Ze krijgen een gasmasker op een covid-afdeling … waardoor ze sterven”.

In een onthullende documentaire van Journeyman Pictures (voetnoot 1) vertelt deze verpleegster over de misdaden die ze voortdurend ziet gebeuren in Elmhurst. Ze laat op haar smartphone zien hoe een patiënt inderdaad twee keer negatief testte op covid-19 … en toch als ‘bevestigd’ covid-19 ‘werd geregistreerd.

Ze legt uit dat dit de hele tijd gebeurt in Elmhurst: bedrog en moord resulterend in hoge covid-19 sterftecijfers die worden uitgebazuind.

“Mensen komen met ademhalingsproblemen binnen uit angst, omdat iedereen bang is. Ze zijn negatief getest op covid, maar worden nog steeds aan de beademing gebracht, waardoor ze sterven.”

ERIN OLSZEWSKI

VERPLEEGKUNDIGE ELMHURST ZIEKENHUIS, NEW YORK

 

Patiënten worden vermoord

Een soortgelijk getuigenis komt van een, aanvankelijk anonieme, verpleegster in een ander ziekenhuis in New York. Deze vrouw schreeuwt het uit van pure wanhoop over de moorden die ze constant op haar afdeling ziet gebeuren.

Elke keer dat ze er iets over zei, werd ze naar een andere afdeling verplaatst.

Al haar pogingen om bij officiële instanties aan te kloppen, bleken vruchteloos. Uiteindelijk heeft ze een video gemaakt die ze op internet heeft gedeeld die helaas door youtube is verwijderd.

https://www.youtube.com/watch?v=zgz5hRV2V-E&feature=emb_logo

“Mensen, ik ben niet dom. Ik weet dat er mensen sterven aan Covid, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 op de defibrillator zet, is dat moord. En als je de druk te veel verhoogt en hun longen van binnenuit opblaast, is dat moord. “

 

Orders van bovenaf

Op Facebook werd een video vier miljoen keer bekeken waarin Lena Kay vertelt hoe haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer.

(zie voetnoot 2)

Toen ze de overlijdensakte ontvingen, waren ze verrast om te zien dat er covid-19 in stond. Ze wilde deze verkeerde informatie laten corrigeren en nam contact op met de huisarts. Zijn antwoord was schokkend:

“Orders van bovenaf door de National Health Service. Iedereen die in deze periode overlijdt, moet als covid-19 worden geregistreerd.”

Een vriend van haar familie stierf in dezelfde periode aan een hartaandoening. Op zijn overlijdensakte werd ook covid-19 vermeld. Zijn familieleden waren woedend en belden hun huisarts, die precies hetzelfde verontrustende antwoord gaf:

“Orders van bovenaf, we moeten covid-19 op elke overlijdensakte zetten.” De dokter erkende dat ze onder grote druk staan om dit te doen.

Ziekenhuizen plegen fraude

Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen en medische centra. Patiënten vertellen hoe ze bijvoorbeeld naar het ziekenhuis zijn gegaan voor een hartaanval, een verkeersongeval, een pijnlijke val of een beroerte. Zonder een test uit te voeren, registreerde het medisch personeel hen onmiddellijk als covid-19-patiënten. Iemand op Facebook begon dit soort getuigenissen te delen en werd een hotline voor talloze valse Covid-registraties. Het verplegend personeel bevestigt dit bedrog. Hier zijn enkele voorbeelden uit de honderden getuigenissen:

“De grootmoeder van een kennis van mij stierf. Ze werd een covid-dood genoemd, hoewel covid er niets mee te maken had”. - Brian Parker

“Ik ken persoonlijk twee mensen - de een stierf aan een longembolie en de ander stierf aan ouderdom. Op de overlijdensakten stond covid19. Dat verbaasde me, want het was gewoon niet waar!” - Leah-Marie Stephens

“Ik vul honderden overlijdensakten in. Hij heeft 100% gelijk. De richtlijnen die ons zijn gestuurd, zijn om altijd covid-19 als doodsoorzaak te vermelden”. - Jessica Littleton

“Nierverpleegkundige hier, ik kan hiervoor instaan. Ik heb het zien gebeuren. Alle sterfgevallen, behalve dodelijke schietpartijen of dodelijke auto-ongelukken, staan op de lijst van Covid19-sterfgevallen”. - Jennifer Combs Allen

 

Over de hele wereld getuigen mensen over valse covid-registraties in ziekenhuizen, verpleeghuizen, medische centra, huisartsen, enz.

De cijfers worden opgeblazen om wereldwijde paniek te creëren.

 

Begrafenisondernemers:

Journalisten van Project Veritas belden verschillende begrafenisondernemers. Ze onthulden dat in alle overlijdensakten staat dat covid-19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet het geval is.

Dit zijn enkele uitspraken van begrafenisondernemers:

“Ze hebben covid-19 op haar overlijdensakte gezet. Toen belde een rechter het ziekenhuis en kwam er een onafhankelijk onderzoek. En bingo, niet covid-19”.  Josephine Dimiceli, voorzitter Dimiceli & Sons Funeral Home

“Naar mijn mening vullen ze alleen de statistieken in. Mensen die geen Covid-19 hadden, worden toegevoegd. Dat is hoe je het sterftecijfer in New York veel hoger maakt dan het zou moeten zijn”.  JOSEPH ANTIOCO, DIRECTEUR SCHÄFFER FUNERAL HOME

(zie voetnoot 3)

Valse covid-ziekenhuizen in Brazilië

Een lid van de Braziliaanse regering brak in bij een campagnehospitaal dat was opgezet om grote aantallen Covid-patiënten te behandelen. Hij en zijn beveiligingsteam mochten het ziekenhuis niet binnen, maar drongen er binnen. Ze filmden alles en lieten zien dat het ziekenhuis oplichterij is, met bijna niemand aanwezig. Er waren doodskisten die zogenaamd dode covid-patiënten bevatten, maar toen ze werden geopend, bleken ze leeg te zijn.

(zie voetnoot 4)

Dit ziekenhuis rapporteerde echter alarmerende Covid-cijfers: 5.000 covid-patiënten en 200 doden. Het bleek 100% fraude te zijn.

In São Paulo werd onverwacht ook het Anhembi Action Hospital gecontroleerd. Het hele gebouw bleek ook grotendeels leeg te staan ​​

(zie foto hierboven).

Maar ze verspreidden dramatische covid-cijfers.

De Braziliaanse president heeft zijn volk opgeroepen om de ziekenhuizen te filmen en deze grootschalige misleiding aan de kaak te stellen. In een interview verklaarde hij:

‘De mensen zullen snel zien dat ze door deze gouverneurs en door de meeste media zijn misleid als het om het coronavirus gaat.’

JAIR BOLSONARO, PRESIDENT VAN BRAZILIË

 

Veel geld voor covid-registraties

Dr. Scott Jensen, die ook een senator is van de staat Minnesota, stelt in een interview met Fox News:

“Ziekenhuizen ontvangen maar liefst $ 13.900 voor elke patiënt die ze registreren als covid-19. Voor elk overlijden als gevolg van covid-19 wordt dat bedrag nog eens ruim verdubbeld: 30.900 USD! Testen is niet nodig …”

https://www.globalresearch.ca/hospitals-getting-paid-more-label-cause-death-coronavirus/5709720/amp

Het resultaat is absurd onjuiste covid-19-nummers, die door de media in het hele land worden verspreid.

“Ziekenhuizen krijgen veel geld voor elke covid-19-registratie. Geen testen vereist. Het resultaat is massale fraude met covid-nummers.”

 

CBC veinst een covid testpubliek

Het Canadese persbureau CBC heeft een programma gemaakt over een covid-testcentrum. Er leken echter maar weinig mensen zich te melden voor de test, wat wijst op een laag aantal infecties.

CBC instrueerde vervolgens het medische personeel om zelf in de rij te gaan staan en te doen alsof ze allemaal besmette mensen waren die getest wilden worden.

Andere personeelsleden moesten de hele tijd met hun auto rond het testcentrum rijden om de illusie van grote menigten te creëren. Project Veritas heeft video-opnames en getuigenissen van insiders die deze misleiding ontmaskeren. Dit zijn enkele van hun uitspraken, die op film staan:

“We wisten dat de CBC eraan kwam, maar we hadden geen idee dat we neppatiënten zouden moeten spelen”. - Medisch personeelslid

“Ik denk dat ze gewoon wilden dat het er druk uitzag”. - Medisch personeelslid

Het misleidende beeldmateriaal werd vervolgens door de CBC getoond aan hun miljoenen kijkers, die daarbij de boodschap kregen dat er ‘veel infecties’ zijn en dat mensen massaal getest wilden worden. Totale fraude!

Ambulances

Italiaanse ambulanciers hebben verklaard dat ze opdracht kregen om met gillende sirenes door de stad heen te rijden. Een vriendin van mij vertelde me dat haar neef, die ambulance chauffeur is in Servië, precies dezelfde opdracht kreeg. Zelf ben ik er meermaals getuige van geweest in Lima, Peru. Toen het mij opviel dat er wel heel veel ambulances met sirenes rondreden en ook op routes die niet logisch waren (Circuit de Playas, steeds naar boven en weer naar beneden, voor diegenen die Lima kennen, geen woonwijken, geen ziekenhuizen), heb ik er op mijn motorfiets eens een aantal gevolgd. En inderdaad, doelloos rondrijden met loeiende sirenes.

Covid telde tweemaal in het VK

De gezondheidsdiensten van Engeland hebben vorig jaar toegegeven dat ze tienduizenden covid-19-registraties dubbel hebben geteld. Ja, je leest het goed! In Engeland werden tienduizenden covid-19-tests dubbel geteld:

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/tens-thousands-coronavirus-tests-have-double-counted-officials/?fbclid=IwAR1rfTE7uTb6_HdcMwGd5KkBjGHHZ45xM4BppA8hUlNwzTfCVGpCOt4t8Zg

The Daily Mail bericht over meer dan honderd lezers die de krant hebben laten weten dat er onterecht covid-19 is genoteerd als doodsoorzaak van hun gelievden

Dailymail/Grieving-relatives-demand-inquiry-loved-ones-wrongly-certified-virus-victims

 

 

Texas waanzin

In de staat Texas wordt iedereen met hoofdpijn of koorts nu vermeld als covid19, en maximaal 15 mensen die contact hebben gehad met die persoon worden toegevoegd als covid19 patiënt. Dat is hoe ze verbluffende cijfers creëren. Het is waanzinnig …

Schaamteloze leugens door de media

Een foto van een jongen werd verspreid door persbureaus over de hele wereld, maar met tegenstrijdige berichtgeving. The Daily Mail beweerde: ‘Een Portugese jongen van 14 is Europa’s jongste patiënt die aan Corona is overleden.’ Dezelfde foto werd verspreid door de Daily Express met de tekst: ‘Een 12-jarig meisje uit België sterft aan corona’. Een ander bureau gebruikte dezelfde foto en verklaarde: ‘Een 13-jarige jongen uit Engeland stierf aan corona’.

 

Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongen die in 2017 stierf als gevolg van een gevaarlijk ‘zelfmoord’-spel.

Drie jaar later wordt zijn foto gebruikt om in de reguliere media te beweren dat hij het jongste slachtoffer van covid19 in Engeland was.

Mijn pappa is nooit gestorven aan dit virus!

Een meisje huilde op internet met een gebroken hart dat haar vader was overleden aan gezondheidsproblemen die hij al heel lang had. Tot haar verbazing zag ze kort daarna hoe de media beweerden dat haar vader aan covid-19 was overleden. Ze is woedend:

‘Mijn vader is nooit gestorven aan dit virus! De media en de leugenachtige regering en hun fraude! Hij had gezondheidsproblemen lang voordat dit zelfs maar gebeurde.

(Wat pijnlijk herkenbaar)

 

Dezelfde beelden, verschillende locaties

Het CBS toonde alarmerende nieuwsverhalen over koelwagens die in San Antonio, Texas, werden gebruikt om grote aantallen lijken te vervoeren. Een kijker merkte echter op dat hetzelfde beeldmateriaal was gebruikt om hetzelfde verhaal over New York City en New Jersey te vertellen.

Een foto van een Italiaans ziekenhuis werd voorgesteld als die van een ziekenhuis in New York

Hetzelfde persbureau toonde beelden van een vermeend ziekenhuis in New York vol stervende coronapatiënten, maar diezelfde beelden waren eerder in Italië uitgezonden door Sky News waaruit bleek dat het een Italiaans ziekenhuis was.

 

Media Misleiding

Deze voorbeelden zijn slechts een flintertje op de top van een enorme verborgen ijsberg. Er gebeurt onvoorstelbaar meer. De media verspreiden leugens om wereldwijde paniek te zaaien. Tegelijkertijd onderdrukken ze effectieve en veilige behandelingen voor covid-19.

‘Dit is een media-epidemie’

Dat we te maken hebben met massale hersenspoeling door de media wordt bevestigd door ’s werelds grootste viroloog en griepspecialist, professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen.

“Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om op televisie minder nieuws te kijken dat sensationeel maar niet correct is. Ik beschouw deze covid-uitbraak als een ernstige wintergriepepidemie. Vorig jaar waren er achtduizend doden (in het VK) in deze categorie, van wie 65% een hartaandoening had, enzovoort. Ik geloof dat covid dat aantal niet zal overschrijden”.

 

97% werd nooit getest

Een vooraanstaande krant in België, De Tijd, besprak hoe de regering aankondigde dat zo’n drieduizend ouderen zijn overleden aan covid-19. Mede door deze cijfers kwam het hele land in een extreme lockdown terecht, met een gruwelijke vernietiging tot gevolg. Uit verder onderzoek bleek echter dat slechts 3% van de overledenen was getest.

‘Meer en meer wordt duidelijk waarom België zoveel doden telt. Het telt en rapporteert anders dan andere landen. Dat zit zo. Ons land rapporteert niet alleen de overlijdens van wie na een coronatest 100 procent zeker is dat de doodsoorzaak Covid-19 is. Ons land neemt in de statistieken ook de overlijdens op van mensen in de rusthuizen van wie alleen vermoed wordt dat Covid-19 de doodsoorzaak is, net als van mensen die thuis overlijden.

Uit de jongste cijfers van de overheidsdienst Volksgezondheid blijkt dat maar 63 van de 2.029 overlijdens in de rusthuizen bevestigde gevallen zijn na een afgenomen test (3%). De andere 1.966 sterfgevallen, 97 procent dus, zijn vermoedelijke gevallen. Het is voor de meeste landen onduidelijk hoe ze tellen en rapporteren.

3 procent
RUSTHUIZEN
Uit de jongste cijfers van de overheidsdienst Volksgezondheid blijkt dat maar 63 van de 2.029 overlijdens in de rusthuizen bevestigde coronadoden zijn (3%)’.

Dit betekent dat niet 3.000 maar slechts 90 ouderen covid-19 hadden.

Ook in België worden er ‘premies’ betaald door de overheid voor covid overlijdens-registraties in de rusthuizen.

 

Lijkschouwer:

‘Er is geen dodelijk virus’

De gerespecteerde Duitse lijkschouwer prof. Dr. Klaus Püschel heeft vorig jaar meer dan 140 corona overlijdens in Hamburg onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus zwaar overdreven is. Alle mensen die stierven hadden onderliggende aandoeningen en zouden hoe dan ook snel zijn overleden, met of zonder het virus, aldus Püschel, eraan toevoegend dat er geen ‘killer-virus’ is. De professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf verklaarde:

“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden dit jaar allemaal zijn overleden.”

Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, zegt Püschel. De lijkschouwer voorspelde ook dat corona niet eens een piek in het jaarlijkse sterftecijfer zal veroorzaken.

“Het is geen dodelijk virus waar velen aan zullen sterven. Dit virus is ook niet noodzakelijk een doodvonnis voor ouderen en zieken. De meesten zullen de ziekte overleven.”

Zijn video boodschap is uiteraard verwijderd van youtube.

 

Woedend over leugens

De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi is woedend over de verreikende covid-19-misleidingen. Hij riep in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden uit:

“Het is noodzakelijk om verenigd te zijn tegen dictaturen en om verenigd te zijn in de waarheid. Laten we dit niet de kamer van leugens maken. Lieg niet! Vertel de waarheid.”

“Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. Volgens cijfers van het Higher Institute of Health is 96,3% overleden aan andere ziekten. “

Ook zijn video is verwijderd.

 

Media wordt omgekocht

De realiteit van grootschalige media-misleiding werd onthuld door de Duitse journalist Udo Ulfkotte, die redacteur was voor een van Europa’s grootste kranten, de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Hij schreef het boek ‘Bought Journalists’ waarin hij bekent hoe hij en zijn collega’s decennialang werden omgekocht door Amerikaanse miljardairs, de CIA, de Duitse geheime dienst en verschillende schaduwregeringen om niets dan leugens te schrijven. In de video die u terugvindt onder voetnoot 5, doet hij de volgende bekentenis:

“Ik ben 25 jaar journalist geweest. Ik heb geleerd te liegen, te verraden en nooit de waarheid aan het publiek te vertellen. … Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om te rapporteren … niet bepaald de waarheid.”

 

Google hersenspoelt de mensheid

Een belangrijke speler in het verspreiden van valse informatie en het plan om de mensheid te beheersen, is de nr. 1 informatiebron: Google. Onlangs kwam een senior software engineer van Google met schokkende onthullingen. Na acht jaar voor Google te hebben gewerkt, kon Zach Vorhies niet langer met zijn geweten leven. Hij kwam met walgelijke onthullingen over de missie van Google. Zijn verklaring komt in wezen hierop neer:

“Google manipuleert de mensheid door bepaalde informatie te verbergen en andere informatie op te leggen. Hun missie is om de mensheid te ‘programmeren.”

 

Zach Vorhies nam de gevaarlijke stap om 950 pagina’s met interne documenten te onthullen om deze strategie te demonstreren. (voetnoot 6)

Google heeft minstens negen zwarte lijsten met duizenden websites die ze opzettelijk voor de mensheid verbergen. Google stuurde de politie, een SWAT-team en een explosieven-team om hem te intimideren. Zach hield vol en maakte de informatie wereldwijd bekend. Dit is een van de uitspraken van deze dappere klokkenluider:

“Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatiemachine. De basisstrategie van Google is ‘mensen programmeren.”

 

Valse ‘factcheckers’

Google en mediabedrijven overspoelen het internet nu met zogenaamde ‘factcheck’-websites. Deze worden verondersteld om nepnieuws te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al snel dat het gewoon een ander middel is om de mensen te misleiden.

Al te vaak wordt de onthullende waarheid afgedaan als ‘nepnieuws’ en wordt misleiding verdedigd als ‘feit’.

Niet alles wat ze schrijven is natuurlijk fout, dat zou te duidelijk zijn. Maar de vele ‘factcheck’-websites zijn in wezen nog een ander middel van Google en corrupte miljardairs (die deze websites hebben opgezet) om de waarheid voor de mensheid te verbergen.

Daarom plaatst Google deze websites bovenaan de zoekresultaten.

De ernst van deze situatie is dat Google en de corrupte media nauw samenwerken met verschillende Big Tech-bedrijven om de mensheid te censureren en alleen een voorgeschreven script te verspreiden. Het is wereldwijde controle over de geest.

 

Ooggetuigen gecensureerd door factcheckers:

Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij de Nederlandse Gezondheidsorganisatie (RIVM) op de afdeling vaccinatie. Al jaren geleden gaf zij een interview waarin ze vertelt over de vele leugens die ze bij het RIVM heeft gezien. Een Facebook Fact Checker omschreef dat bericht als ‘incorrect’. Terwijl het haar eigen 25 jaar ervaring is!

(zie voetnoot 7)

Een duidelijk voorbeeld van de corruptie van ‘Fact Checkers’: een authentieke ooggetuigenverklaring wordt afgedaan als ‘onjuist’.

 

Een Facebook-insider Zach McElroy kwam onlangs met bewijzen voor wat velen al wisten:

Facebook heeft een groot aantal werknemers in dienst wiens fulltime baan het is om inhoud te censureren. (voetnoot 8)

“Wij zijn degenen die beslissen wat er wel en niet op Facebook kan worden gezegd”       Zach McElroy, insider van Facebook.

 

2.500 artsen en experts:

‘Dit is een wereldwijde misdaad!’

In Duitsland wordt de vereniging “Artsen voor Informatie” ondersteund door meer dan 2.500 artsen, wetenschappers en topprofessionals. Tijdens een persconferentie zei hun woordvoerder Dr. Heiko Schoning:

“De maatregelen die we allemaal ervaren, hebben niets te maken met het onderdrukken van het virus. Dus … wie worden hier eigenlijk onderdrukt?”

“De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een Zwendel. Het wordt hoog tijd dat we beseffen dat we midden in een wereldwijde misdaad zitten”.

Honderden Spaanse artsen zeggen dat de pandemie is gepland

De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje legde een groep van 600 artsen genaamd ‘Doctors for Truth’ een soortgelijke verklaring af tijdens een persconferentie.

“Covid-19 is een valse pandemie die is ontstaan voor politieke doeleinden. Dit is een werelddictatuur met een sanitair excuus. We dringen er bij artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen door de waarheid te verspreiden. “

 

Voetnoot 1:

 

Voetnoot 2:

 

Voetnoot 3:

 

Voetnoot 4:

EMPTY COFFINS - EMPTY HOSPITAL - Brazilian MPs Expose Biggest Covid-19 Hoax Known to Date

 

Voetnoot 5:

Voetnoot 6:

https://www.zachvorhies.com/

Voetnoot 7:

https://stichtingvaccinvrij.nl/barsten-bolwerk-rivm-medewerkster-neemt-ontslag-vaccins-passen-meer-beeld-bevorderen-gezondheid/

Voetnoot 8:

https://www.projectveritas.com/news/facebook-content-moderator-if-someone-is-wearing-a-maga-hat-i-am-going-to/

 

En lees ook vooral deze indrukwekkende opsomming van Sande Burger:

Geen complotgedachten maar feiten (gastblog)

En de aangifte tegen dr. Van R wegens valsheid in geschrifte:

Mijn vader is overleden. Opnieuw een covid dode? Of toch niet?

 

4.7 20 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
18 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
18
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven