CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wereldnieuws, maar het is een dubbeltje op zijn kant…..

Het komt er nu op aan beste mensen.

Het is nu of nooit, alles of niets.

Wie gaat er winnen? Wij of zij?

PCR-Gate, voor wie de laatste ontwikkelingen rond de nutteloze PCR test gemist heeft, eerst even een uitleg van wat er nu speelt:

De PCR test bestaat al vele jaren en dient om RNA en/of DNA partikels op te sporen en wordt als zodanig voor diverse doeleinden gebruikt.

Vrijwel direct na de eerste officiële constatering van sars-cov-2, op 7 januari 2020, heeft een team van ‘specialisten’ de zogenaamde Corman-Drosten Paper ingediend bij de Eurosurveillance Editorial Board. Dit om goedkeuring te krijgen om de door hun beschreven vorm van PCR te kunnen gebruiken om covid-19 diagnoses te stellen. Kortgezegd is het een nieuw PCR recept, een protocol, om het sars-cov-2 virus mee aan te tonen.

Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR

Type of Article : Research

Victor M Corman , Olfert Landt , Marco Kaiser , Richard Molenkamp , Adam Meijer , Daniel KW Chu , Tobias Bleicker , Sebastian Brünink , Julia Schneider , Marie Luisa Schmidt , Daphne GJC Mulders , Bart L Haagmans , Bas van der Veer , Sharon van den Brink , Lisa Wijsman , Gabriel Goderski , Jean-Louis Romette , Joanna Ellis , Maria Zambon , Malik Peiris , Herman Goossens , Chantal Reusken , Marion PG Koopmans  and Christian Drosten

Source: Eurosurveillance 25(3) 2000045 (23/01/2020)

(voetnoot 1)

Diverse Nederlanders, waaronder de bekende Marion Koopmans (lid OMT), waren betrokken bij het opstellen van deze Paper. Het bizarre is echter dat nummer 2 en 3 op de lijst Olfert Landt en Marco Kaiser geen onafhankelijke wetenschappers zijn maar belanghebbenden in de verkoop van PCR tests. Landt is de CEO is van Tib-Molbiol (2) en Kaiser is researcher van GenExpress (3) en adviseur van Tib-Molbiol. Nog meer bizar is dat deze bedrijven de PCR tests al aan het produceren waren, nog voordat de Paper werd ingediend. Ook schijnt Marion Koopmans financiële belangen te hebben maar daar weet ik het fijne niet van en volgens haar eigen verklaring heeft ze, behalve haar functie in het Erasmus MC, geen andere (financiële) belangen.

(voetnoot 4)

 

Normaal gesproken wordt een ingediend Paper gepubliceerd en andere wetenschappers worden uitgenodigd om het te bestuderen en zo nodig te becommentariëren.

Is allemaal niet gebeurd. Vrijwel direct werd het licht op groen gezet en inmiddels gebruiken vrijwel alle landen op de wereld de PCR test volgens het Koopmans recept (grapje van Mario Ortiz) waarmee het slecht pannenkoeken bakken is.

Al diverse malen in de loop van dit jaar werd deze PCR test door vele wetenschappers bekritiseerd en er werd volop beweerd en bewezen dat de PCR test niet deugde om een covid-19 diagnose te stellen. In diverse columns heb ik daar verslag van gedaan en ik heb zelfs een paar keer in Jip en Janneke taal aan Markje en Hugootje uitgelegd hoe de PCR test (niet)werkt.

(column: Niemand begrijpt dat… voetnoot 5)

Omdat zo ongeveer de halve wereld om zeep wordt geholpen werd echter het protest uit de wetenschappelijke hoek steeds groter. Op initiatief van Peter Borger werd een internationaal consortium van 22 wetenschappers, waaronder Dr. Micael Yeadon (6), samengesteld. Die hebben alsnog de zogenaamde Peer Review uitgevoerd en die is op 27 november jl. Bij de Eurosurveillance Editoral Board ingediend.

External peer review of the RTPCR test to detect SARS-CoV-2 reveals 10 major scientific flaws at the molecular and methodological level: consequences for false positive results.

Pieter Borger, Bobby Rajesh Malhotra, Michael Yeadon, Clare Craig, Kevin McKernan, Klaus Steger, Paul McSheehy, Lidiya Angelova, Fabio Franchi, Thomas Binder, Henrik Ullrich, Makoto Ohashi, Stefano Scoglio, Marjolein Doesburg-van Kleffens, Dorothea Gilbert, Rainer Klement, Ruth Schruefer, Berber W. Pieksma, Jan Bonte, Bruno H. Dalle Carbonare, Kevin P. Corbett, Ulrike Kämmerer.

(7)

Het komt er op neer dat het Corman-Droste Paper vol zit met technische en wetenschappelijke fouten en de conclusie is dat met deze PCR protocol hélemaal niets kan worden aangetoond. De wetenschappers stellen dat Eurosurveillance dit moet (h)erkennen om verdere schade en verder lijden van de mensheid te minimaliseren.

Wetenschappelijk gezien kan Eurosurveillance niet anders dan het Corman-Droste Paper intrekken.

En wat nu…………………?

Er hangt zoveel af van de ‘positieve PCR test’. Het hele restrictie beleid wordt erop gebaseerd. Overheden veranderen in dictaturen. Miljarden zijn gemoeid met de productie, verkoop en het gebruik van de test. Als Eurosurveillance de Paper terugtrekt…..

Dan komt het bewijs op tafel dat (wat wij natuurlijk allang wisten) het allemaal list en bedrog is. Dat er in Nederland helemaal geen 500.000 besmette patiënten rondlopen. En ook geen 2 miljoen Fransen, 1,5 miljoen Spanjaarden en 21 miljoen Amerikanen besmet zijn.

Zoals ik al eerder schreef, als het bewijs inzake de PCR test rond is, dondert het hele kaartenhuis in elkaar.

Dit betekent natuurlijk niet dat er niemand meer ziek kan worden en ook niet dat er niemand meer zal overlijden, maar het komt allemaal wel in normale proporties te staan. Er is een nieuw virus of het is een variant op het influenza virus. Dat is zo en zal wel zo blijven. Daar hebben we altijd mee geleefd en daar zullen we mee moeten blijven leven.

Er is al vaak gesuggereerd dat er duistere krachten zitten achter deze plandemie, de corona hoax. Bill Gates, George Soros, Klaus Schwab, zoek ze maar op, kijk maar wat ze doen, luister maar naar wat ze zeggen. Het valt gewoonweg niet te ontkennen dat deze terroristen hierbij betrokken zijn. En de overheden van de meeste landen op de wereld, zijn om wat voor reden dan ook, de World Economic Forum fuik ingezwommen. Ik weet niet waarom. Wellicht wordt ze veel geld geboden, wellicht gaat het om macht over de mensen, waarschijnlijk gaat het om allebei.

Kunnen ze er nog uit? Willen ze er wel uit?

 

Dit is het moment dat wij MASSAAL in opstand moeten komen.

Gooi die muilkorf af, weg met de social-distancing, doe je winkel open, je restaurant open, je café open, ga naar buiten, vier feest!

Als we dat nu niet doen, dan blijven Mark en Hugo en Macron en Merkel en alle anderen gewoon door liegen en bedriegen en gaan ze verder met ons te onderwerpen.

De vaccinatie belangen zijn nog veel groter dan de PCR belangen en die willen ze er koste wat het kost doordrukken.

Zij verzinnen wel wat om toch met deze onzin door te gaan.

 

Alleen als we ons verenigen, massaal in opstand komen, kunnen we het tij keren.

 

Het is nu een dubbeltje op zijn kant. Gaan we ‘m onze kant op duwen of vallen we definitief in handen van de terroristen…….

 

 

1: https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

2: https://www.tib-molbiol.com/index.html?wosid=x1kcCN3nBlTQtRVsHe842M&woinst=2

3: https://www.genexpress.de/en/

4: https://viruswaarheid.nl/medisch/de-duitse-jaap-van-dissel-en-zijn-gouden-handel/

5: https://commonsensetv.nl/archief/geen-mens-begrijpt-dat/

6: Michael Yeadon  https://commonsensetv.nl/archief/alles-wat-u-altijd-al-had-willen-weten/

7: https://cormandrostenreview.com/report/

 

Zie ook:

De PCR-test

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven