NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wereldbank geeft alleen coronahulp als extreme maatregelen worden genomen

Enorme leningen worden verstrekt aan soevereine landen door de Wereldbank en het IMF.

Maar de voorwaarden die men eist voor het aanvaarden van dit soort leningen zijn draconisch en burgers worden door regeringen niet geïnformeerd hierover. De burgers worden om de tuin geleid en aan het lijntje gehouden om zo weer tot een tweede lockdown te komen. We zien het in bijna alle landen terug.

Kortom: Instanties zoals de Wereldbank en het IMF geven (lenen) alleen geld wanneer men instemt met extreme lockdows en andere maatregelen. Logisch dat landen als Spanje letterlijk worden gebombardeerd met besmettingen en nieuwe maatregelen tegen Corona. Deze landen zijn volledig afhankelijk.

Aleksandr Loekasjenko, President van Wit-Rusland, trekt een boekje open.

Tijdens zijn gesprek met de “hulpzame partners” kwam al snel naar boven dat men Wit Rusland 940 miljoen dollar wilden verstrekken maar wel met een eisenpakket.

De President vindt de eisen veel te ver gaan.

“We horen bijvoorbeeld de eisen om onze coronavirusrespons te modelleren naar die van Italië. Ik wil niet dat de Italiaanse situatie zich herhaalt in Wit-Rusland. We hebben ons eigen land en onze eigen situatie ”, zei de president.

 “Ze staan klaar om ons tien keer meer te financieren dan het aanvankelijke bod als blijk van waardering voor onze efficiënte strijd tegen dit virus. (Belarus deed in het begin helemaal niets, geen lockdown, geen maatregelen, maar dat terzijde). De Wereldbank heeft zelfs het Ministerie van Gezondheidszorg gevraagd om de ervaring te delen. Ondertussen blijft het IMF van ons eisen: quarantainemaatregelen, isolatie, een avondklok. Dit is onzin. We zullen niet naar hun pijpen dansen ” (bron)

Wit-Rusland is een van de weinige Europese landen die geen strikte maatregelen ter beheersing van het coronavirus heeft ingevoerd. De situatie zonder beperkingen was zodanig dat zelfs de niet-essentiële diensten open bleven. De voetbalcompetitie van Wit-Rusland wordt nog steeds gespeeld. De enige maatregel die Wit-Rusland tot nu toe heeft genomen, is dat de schoolvakanties zijn verlengd.

 

Loekasjenko is van mening dat een volledige lockdown helemaal niet nodig was. Vergelijkbare standpunten zijn ook door veel gerenommeerde wetenschappers geuit. Onlangs heeft een Indiase arts het officiële verhaal over het Coronavirus ontkracht . Hij benadrukt dat ‘stress de gezondheid beïnvloedt’ en zei dat angst niet nodig is omdat mensen uiteindelijk een natuurlijke immuniteit tegen dit virus ontwikkelen. Hij is een van de weinige mensen die voorstander is van de mening dat het leven ononderbroken moet doorgaan. (bron)

De president van Wit-Rusland is niet de eerste die de druk heeft blootgelegd die wordt uitgeoefend door wereldwijde agentschappen tijdens de coronaviruscrisis om hun agenda te bevorderen.

Eerder deed de president van Madagaskar een sensationele bewering dat de WHO hem $ 20 miljoen omkoopsom aanbood om COVID-19-kuur genaamd COVID-19 Organics made from Artemisia te vergiftigen. (bron) Regelrechte omkoping dus. (bron)

 

Bronnen:

https://greatgameindia.com/belarus-world-bank-coronavirus-conditions/
https://eng.belta.by/president/view/belarus-president-unwilling-to-accept-additional-terms-to-get-foreign-loans-131164-2020/

 

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
2
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x