Welke politieke partij past er nu bij mij? (Deel 1)

Een drieluik van vaste columnist: Chris Collard.

Inmiddels 61 jaar oud, is mij wel duidelijk geworden op welke politieke partij ik naar alle waarschijnlijkheid mijn stem zal gaan uitbrengen.

Heel veel mensen zijn veel minder zeker op welke partij zij zullen stemmen, laat ik juist daarom eens een tip van de sluier oplichten om eenvoudig tot een politieke keuze te komen, tussen de wirwar van al die “Nederlandse” politieke partijen, die beweren dat ze ons als kiezer vertegenwoordigen!

Allereerst ga ik eens terug naar de partij die ik in een heel ver verleden ooit gestemd heb, toen onder Joop Den Uyl, momenteel onder Lodewijk Asscher, een groter contrast valt er niet te bedenken, ja het was 25 mei 1977 en ik was net achttien jaar oud en ik mocht toen voor het eerst naar de stembus, mijn ouders namen me dit uiteraard niet in dank af, maar mijn eerste stem ging toen naar de Partij van de Arbeid!

Dat was toen nog een zeer geloofwaardige partij, die er was voor de bevolking, hoe heeft het zover kunnen komen, dat deze partij later zo zijn kiezers meerdere malen in de kou liet staan en eigenlijk een façade is geworden van wat het ooit was, want later werd het in feite de Partij van de Allochtoon en na het vertrek van Kuzu en Ozturk die de partij DENK vormden, konden we zelfs gaan spreken van de Partij van de Afbraak!

DENK was de schijnvrucht die groeide uit het bedenkelijke PvdA beleid, wat uiteraard ooit zou moeten gaan botsen, want het is de partij die bestaat namens ooit Turkse gastarbeiders en dat Azarkan als Marokkaanse Nederlander aanschoof valt dan ook geenszins te verbazen.

Dat er momenteel conflicten in deze voormalige PvdA wildgroei is ontstaan zal niemand verbazen, dit is ook geen partij voor de Nederlandse bevolking, maar goed, we hebben hier wel met PvdA wildgroei van doen, de vruchten mogen dan rood zijn, ze zijn voor ons niet te eten!

Al heel snel kreeg ik dus door, dat de PvdA helemaal niet voor het belang stond van de arbeider, het waren gewoon machtswellustelingen en een Lodewijk Asscher is daarin dus totaal geen uitzondering, als je goed kijkt, dan zie je hoe hij zich omhoog gewerkt heeft en dat hij zonder enig schuldgevoel gerust het mes plaatst in de rug van een in de weg staande mede PvdA kandidaat, dit alles voor zijn eigen glorie

De PvdA is eigenlijk helemaal niet links meer, dat bleek wel toen de SP het in zijn hersens haalde om in 1983 de brochure Gastarbeid & Kapitaal te lanceren, in die tijd waren er twee partijen, die toen al de problemen die heden ten dagen nog steeds spelen aan de orde probeerden te krijgen.

De Centrumpartij van Hans Janmaat is ter ziele gegaan en de SP heeft zich enorm getransformeerd maar slaat daardoor steeds de plank mis.

Als natuurminnend mens heb ik na mijn stem op de PvdA ooit ook op Groen Links gestemd, deze partij is werkelijk een gevaar voor onze samenleving, want mocht u denken dat Wynand Duyvendak de enige extremist is die deze partij een podium biedt, dan heeft u het goed mis, heel veel Antifa lieden worden afgeschermd en buiten beeld gehouden door deze extreem linkse partij, die geweld duidelijk niet schuwt!

De SP daarentegen noemt zich dan wel een radicale actiepartij maar is in ieder geval tenminste nog een partij met principes, ze zijn antiglobalistisch en staan nog voor de belangen van de Nederlandse bevolking, ook al ben ik het met een aantal standpunten van ze niet eens!

Zo is Ronald van Raak druk doende om voor ons een Correctief Referendum te verkrijgen, deze partij denkt tenminste nog in het belang van Nederland.

Nadat ik dus ooit ook SP had gestemd, kwam Pim Fortuyn ten tonele, deze charismatische man is voor mij van enorm belang geweest, hij benoemde wat er mis was in Nederland, legde de vinger op de zere plek en deze man had gewoon premier van Nederland moeten worden!

Maar hetgeen waar men Janmaat, Fortuyn, Wilders en Baudet van heeft beticht, is wat er door deze betichters zelf is gezaaid.. Háát!!!!

Bewust noemde ik ook Hans Janmaat, wiens vrouw haar benen verloor door een aanslag, het geeft heel duidelijk aan dat Pim Fortuyn niet het eerste slachtoffer was van links geweld, wanneer we links en rechts extremistisch geweld in Nederland in kaart zouden brengen, dan blijft het rechtse geweld beperkt tot enkele incidenten, terwijl op links er een aanzienlijke waslijst ontstaat van geweldplegingen, bomaanslagen tot moord aan toe!

Pim Fortuyn had respect voor de SP, wat heel herkenbaar is, de hedendaagse SP is dan niet de keus die ik zou maken, maar het is wel de enige echt linkse partij die nog het nodige doet voor haar eigen burgers, dankzij partijen als de PvdA en Groen Links als globalistische partijen, draaien de ovens van Vattenfall in Nederland op volle toeren en wordt er ook in Nederland een enorme kaalslag gepleegd op onze bossen!

Mensen die dus denken dat de linkse partijen voor onze natuur en milieu opkomen, komen dus zeer bedrogen uit, groene stroom is de grootste leugen die er is, dankzij Jesse Klaver, wiens naam uiteraard zeer groen overkomt, verknetteren er dagelijks de nodige hectares aan bos in Nederland, mogelijk dat daar ooit nog eens klaver gaat groeien, maar er wordt zelfs niet eens iets voor terug geplant!

In deel twee wil ik u meenemen naar het meer rechtse spectrum van het politieke landschap, wat voor het merendeel overigens alleen maar rechts is voor de vorm, met mooie partijprogramma’s u wijs probeert te maken dat zij nog in het belang van Nederland zijn en daarmee de kluit bedonderen!

Mark Rutte zou zijn VVD veel beter Groen Rechts kunnen noemen, wat overigens uiteraard ook een grote leugen is van deze Pinokkio!
Chris Collard.
4.1 10 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x