Wekelijks corona gerelateerd nieuws vanuit Israël

 

Wekelijks corona gerelateerd nieuws vanuit Israël door activiste Ilana Rachel Daniel. Ilana is de oprichtster van de Common Denominator en bekend van het interview met Flavio bij Blckbx dat twee weken lang was gecensureerd door YouTube, maar inmiddels weer online staat.

Ilana houdt haar volgers op de hoogte van de ontwikkelingen in Israël met haar wekelijkse nieuwsserie ‘Focus Jerusalem.’ De laatste twee afleveringen zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling en kunt u hieronder volgen.

 

Week 3, 27 mei 2021 (Duur: 9:41 minuten)

Afschaffing van het Green Pass vaccinatiepaspoort. En druk vanuit de regering om kinderen van 12 tot 15 jaar te injecteren met de experimentele Covid-19 injecties.

 

Week 4, 3 juni 2021 (Duur: 12:18 minuten)

Ilana doet een emotionele oproep aan Israëlische ouders, en ouders in de rest van de wereld, om hun kinderen niet te laten injecteren met de experimentele Covid-19 injecties. Ze vertelt tevens over een samenwerking tussen de Big Tech bedrijven Google en Amazon en de Israëlische regering. Deze bedrijven zullen de dataclouds hosten van de Israëlische regering via het Nibus-project.

 

Om op de hoogte te blijven van ongecensureerd, corona gerelateerd nieuws vanuit Israël, kunt u de Focus Jerusalem serie van Ilana elke vrijdag volgen op de Common Denominator website of op de Common Denominator Telegramgroep.

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x