CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Weer een arts die de klok luidt: “Labs knoeien met coronatest! Dit is gewoon crimineel!”

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt in een virale video op Facebook hoe de politiek de medische wereld beïnvloedt tijdens de coronapandemie.

“Ze hebben alleen al hier in Florida meer dan 40 laboratoria ontmaskerd die knoeien met coronatests. Ze beweren dat 100 procent van de mensen positief test, wat statistisch gezien onmogelijk is.”

Laboratoria die zijn onderzocht, blijken volgens dr. Morris in slechts 10 procent van de gevallen positief te testen op corona. Hij benadrukte dat er duidelijk politieke motieven meespelen.

Er is volgens hem ook geknoeid met de cijfers over het aantal beschikbare bedden. Dit gebeurde ook in Nederland, zo liet ic-chef Gommers doorschemeren.

Morris verwees daarnaast naar de persconferentie in Washington D.C. van artsen in de frontlinie van de corona-uitbraak die lieten weten dat ze coronapatiënten succesvol hadden behandeld met een goedkoop middel dat al tientallen jaren op de markt is.

De beelden werden van internet gehaald, de website van de artsen werd verwijderd en sommigen van hen zijn inmiddels hun baan kwijtgeraakt.

Lees hier verder:

Dit is gewoon CRIMINEEL!!

 

Bron:

 

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

4.1 12 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven