We doen het niet uit angst voor de dood, maar gewoon vanwege de code rood.

De vaccinatiegraad moet naar de 90 %. Dat is nu het allerbelangrijkste doel. Niet om uw gezondheid te garanderen, maar om er zeker van te zijn dat de groep dwarsliggers, die straks deze genocide gaan overleven, niet te groot is.

10 % kunnen ze wel onder controle houden. Maar als 40 % van de bevolking niet gaat meewerken aan de genocide spuit, dan hebben ze een groot probleem. Tegen de tijd dat de bespotenen massaal gaan sterven, een voorspelling die door vele gerenommeerde wetenschappers en sombere toekomstvoorspellers is geuit, blijkt overduidelijk dat dit ons allemaal wordt aangedaan door de regimes en hun hogere leiders (schwab, gates cs.).

Die woedende mensenmassa die dan gaat ontstaan, gaan ze niet onder controle kunnen houden. Het is daarom dat met steeds meer drang, steeds  meer dwang u verplicht wordt die spuit in uw lichaam te accepteren.

 

En als drang en dwang niet voldoende werken, komt er gewoon botweg een verplichting.

Beroepsleugenaar rutte kondigt het alvast aan:

(nu.nl)

Hoe groot is de kans dat we hier een prikplicht krijgen?

Die kans is momenteel erg klein. Demissionair premier Mark Rutte herhaalde het maandag op een persmoment: het kabinet is op dit moment tegen een vaccinatieplicht. Ook de oppositie is tegen een (in)directe plicht.

Rutte wil een vaccinatieplicht ook niet uitsluiten, maar benadrukt dat het erg onrealistisch lijkt. “Je weet nooit hoe de situatie zich ontwikkelt, wanneer je ook in Nederland een stap verder moet gaan. Maar op dit moment zijn daar geen plannen voor.”

 

Nou, dan weet u het wel dames en heren. Hij bereid zich vast voor door te zeggen dat momenteel de kans klein is en dat er op dit moment geen plannen zijn. Hij had zich nog niet omgedraaid en de plannen waren er opeens al wel. We weten onderhand wel met wie we te maken hebben.

Volgens nu.nl, een desinformatiebron die door velen als betrouwbaar wordt beschouwd, komen trouwens alle mensen die geen spuit hebben laten zetten in het ziekenhuis terecht.

Kijk op deze link naar een nu bericht met een video’tje van dictator mark die uitlegt waarom er nu nog geen plicht tot vaccinatie wordt ingevoerd en (scroll down) een video met de uitleg  de nu ‘wetenschapper’ waarom wij, mensen met gezond verstand, straks allemaal in het ziekenhuis belanden.

Aankondiging vaccinatieplicht door mark en nog een video van het ‘nu wetenschap’ niveau

Ik vermoed bij dit schepsel een IQ getal dat niet uitstijgt boven zijn schoenmaat.

 

Een vaste lezer van CSTV, Cor, stuurde mij een bericht over de gevolgen van massale sterfte.

“Er gaat dan een enorme chaos ontstaan waarbij de volledige logistiek van de wereld in duigen valt.”

De voorspelling is dat een toenemend aantal mensen zal overlijden aan hartfalen door covid-vaccin, als gevolg van het spike-eiwit. Wat gebeurt er als een kwart of de helft van een beroepsgroep/deel van de bevolking overlijdt?

 

Ik ben maar een eenvoudig econoom. Geen immunoloog of micro-bioloog. Viroloog ben ik trouwens wel!

Iedereen mag zichzelf viroloog noemen, zelfs zonder een LOI cursus te hebben gevolgd. Maar als veeartsen die, tegen vette salarissen en grote belangen in de vaccin industrie, met hun paniekverhalen het regime adviseren om de bevolking op stang te jagen en als gerenommeerde en internationaal gelauwerde wetenschappers die geen financiële belangen hebben met hele andere bevindingen komen, moet u het mij niet kwalijk nemen dat ik in de laatste groep wat meer vertrouwen heb.

Ik noem er een paar:

John Ioannidis, Mike Yeadon, Martin Kulldorff, Jay Bhattacharya, Sunetra Gupta, Didier Raoult, Scott Atlas, Peter McCullough, Dan Erickson en Artin Massihi, Sucharit Bhakdi, Robert Malone, Geert Vandenbosche, Piere Capel. En in Nederland hebben we ook nog 1.800 artsen en medici verenigd in Artsen voor Waarheid, die hun eigen praktijk ervaringen hebben en de boodschappen van deze wetenschappers ondersteunen.

Zij worden gecensureerd en ‘voor gek verklaard’. Als u ze niet kent, zoek ze maar eens op en luister naar wat zij te vertellen hebben.

Terrorist hugo, heks marion en charlatan ab osterhaus, die weten wel wat goed voor u is. En als u het nog niet helemaal vertrouwt, dan zetten ze Katja en Frans in om u met mooie verhalen in de krant te overtuigen van de noodzaak om toch maar die gifspuit in uw lichaam te accepteren. Dat hebben we te danken aan de adviezen van een honderdtal ‘professoren’ die met gedrag beïnvloedende adviezen de propaganda van het regime op het juiste spoor weten te krijgen. Maar als je je in de materie verdiept dan kom je er al snel achter dat er van alles niets klopt.

 

Als inderdaad blijkt dat de schade door de ‘vaccins’ op de iets langere termijn nog vele malen groter gaat worden dan de problemen die het nu al veroorzaakt, dan komt de hele samenleving nog veel ernstiger onder druk dan door de lock-downs. Of het regime daar mee zit, die vraag moet u zichzelf maar eens stellen. Maar Cor stuurde mij in zijn bericht het volgende:

 

Alle ziekenhuis en verzorgingspersoneel is gevaccineerd. Waarschijnlijk moeten een aantal ziekenhuizen sluiten wegens personeelsgebrek,

Voedselproducenten/ Boeren etc. Wanneer  er minder voedsel beschikbaar komt, door overlijden van boeren en hun personeel, in binnen- en buitenland in combinatie met vervoersproblemen, zullen de prijzen stijgen.

Transport. Bij het overlijden van chauffeurs etc. zal het transport vertragen, bederfelijke waren zullen vernietigd worden door stilstand. De verminderde toevoer doet de prijzen stijgen, wellicht zullen er mensen omkomen van de honger. Gedreven door honger zal men gaan stelen.

Er zal schaarste ontstaan aan bepaalde artikelen.

Middenstand. Wanneer middenstanders overlijden, komen winkels leeg te staan. Bij gelijktijdige vermindering van productie en transport zullen winkels misschien al eerder sluiten.

Openbaar vervoer. Wanneer een min of meer groot deel van het OV-personeel overlijdt, zal de frequentie verminderen en/of de mogelijkheden beperkt worden.

Begrafenis-bedrijven. Wanneer in deze bedrijfstak een aanzienlijk aantal mensen overlijdt, zullen begrafenissen erg versoberen, familie zal hun eigen overledenen moeten begraven, en indien dat niet meer mogelijk is zullen massagraven worden gemaakt.

Banken. Worden geheel digitaal, er zijn geen andere mogelijkheden dan ruilhandel of alternatief geld.

Bestaand kapitaal wordt waardeloos, inflatie.

Politie en Justitie. Wanneer een deel van het politie-personeel overlijdt zullen taken en toezicht verminderen, hetgeen een voordeel is voor misdadigers. 

Energie-toevoer. Bij personeelsgebrek zal de organisatie verslechteren, administratie wordt chaotisch, digitaal misschien onbeheersbaar, levering stagneert.

De combinatie van al deze situaties zal een rampscenario creëren, waarbij het ieder voor zich  zal zijn en/of groepen tegen elkaar in ‘oorlog’ komen. Dus behalve ten gevolgen van de vaccinaties, zullen er (vele) mensen sterven aan de bijkomende gevolgen.

 

Ik heb u al vaker geadviseerd en ik doe het nogmaals: Bereid u voor! Hopelijk is het niet nodig, maar als het wel nodig is dan is het van groot belang dat u de beschikking heeft over water, kookgelegenheid en voedsel. Sla een voorraadje in met blikvoer of ander lang houdbaar voedsel (rijst, pasta). Houdt uw campingkookstel bij de hand en zorg voor voldoende gasflesjes (Action!). Better safe than sorry! En als het niet nodig blijkt te zijn geweest, dan is er geen man overboord.

 

 

Heeft het wel zin om voorspellingen te doen?

De ‘complotdenkers’ blijken veelal gelijk te krijgen met hun voorspellingen over vaccins, virusmutaties, de zelfverklaarde ‘elite’ die hier allemaal achter zit, lockdowns, corona paspoorten, muilkorven en noem maar op.

Bijna alles waar wakkere onderzoekers en burgers de afgelopen anderhalf jaar over gesproken en/of geschreven hebben is uitgekomen of gaat binnenkort uitkomen. Het gekke is echter dat op het moment dat de wakkeren deze informatie delen, ze voor wappie, complotdenker of zelfs gevaarlijke gek worden uitgemaakt.

Tegen de tijd dat het zover is en de voorspellingen uitkomen, dan horen we er niemand meer over en wordt het gewoonweg geaccepteerd als logisch en normaal.

In Israël, één van de landen met de hoogste ‘vaccinatiegraad’ begint inmiddels overduidelijk te worden dat dit ‘vaccin’ op zijn best vooralsnog geen zichtbare schade oplevert. Overduidelijk is dat de huidige ziekenhuisopnames vooral de ingespotenen betreft. Bovendien is er al een stijging waar te nemen in het aantal overlijdens in vergelijking met vorig jaar, toen nog niemand bespoten was.

Ik hoef de spuit niet en begrijp eerlijk gezegd niet waarom de bespotenen daar zoveel moeite mee hebben.

Als jij onder een paraplu loopt in de regen en ik niet. Wat is dan jouw probleem?

Ik hoef geen gifspuit. Als jij je daar wel goed bij voelt, veel succes. Maar stel jezelf toch eens 3 vragen: 1 Is het nodig? 2 Werkt het? 3 Is het veilig? Volgens mij 3 x nee! We zullen wel zien hoe het afloopt. Met jou en met mij. Ik vertrouw op mezelf en niet op het WEF, de WHO, bill gates en hugo de jonge.

 

 

We worden steeds verder de val ingedreven.

Hun plannen zetten ze door. Hoe dan ook. Vele landen in Europa zijn ook tijdens de zomervakantie al volop bezig om de terreurduimschroeven verder aan te draaien. In Nederland was er een zomerstop, in België zijn ze er nooit mee opgehouden . Maar wees er maar zeker van dat vanaf eind augustus, september, de terreurmachine weer op volle toeren gaat draaien. En een vaccinatie plicht gaat daar zo goed als zeker onderdeel van uitmaken. rutte kondigde gisteren aan dat per 20 september er geen afstand meer hoeft te worden gehouden. hij kan niet eens voorspellen wat er morgen gaat gebeuren. Maar de situatie per 20 september heeft hij al helder in beeld zeker?

Wat kunnen we doen?

Terwijl tienduizenden, honderdduizenden Fransen op straat heftig demonstreren tegen de corona pas, zitten de terrasjes al vol met mensen die deze pas braafjes hebben aangeschaft, de treinreizigers laten zich braaf een ster op de mouw spelden.

 

Strijd verloren dus!

De terrassen en stations hadden leeg moeten blijven. Elke gelegenheid waar ze dergelijke terroristische onzin opleggen zou compleet genegeerd moeten blijven. Zielig voor de ondernemers, maar dat is maar tijdelijk en dat zou echt iets oplossen voor de langere termijn. Die paar mensen met hun spandoeken op straat gaan het verschil niet maken.

De verdeeldheid die ze hebben gecreëerd is groot en effectief. Mensen die die vieze spelletjes en het terrorisme doorgronden, worden door de gevaccineerde schaapjes argumentloos voor gek uitgemaakt. En aangezien zij in de meerderheid zijn, komen wij steeds verder in de verdrukking. Op alle fronten worden we tegengewerkt. Tot en met sabbotage van onze website aan toe.

mark noppen is directeur van de universiteit van Brussel. Krijgt zijn riante salaris betaald uit de belastingpot. Uw en mijn centjes dus. En die mag gewoon op de nationale, ook door ons betaalde, televisie dit soort uitspraken doen:

“We moeten het leven van niet-gevaccineerden zo moeilijk mogelijk maken.”

https://pnws.be/we-moeten-leven-van-niet-gevaccineerden-zo-moeilijk-mogelijk-maken/

 

Ik zou zeggen: Op staande voet ontslag voor zo’n idioot.

 

 

Het zijn niet alleen gerenommeerde wetenschappers die aan onze zijde staan. Ook een paar landen wilden niet meedoen aan de plannen van klaus en de WHO.

Echter met bewindslieden die niet willen meewerken loopt het meestal slecht af. De meest recente moord op een president was op Jovenel Moïse van Haïti. Hij wilde geen gifspuiten voor zijn bevolking.

De Tanzaniaanse president John Magufuli testte een papaja, een geit en een monster van motorolie op Covid met behulp van door de WHO geleverde pcr tests, en ze bleken allemaal positief te zijn. Hij verwierp de tests en verklaarde Tanzania Covid-vrij.  De beste man werd vermoord en vervangen door een medewerkster van het WEF van klaus schwab die onmiddelijk een flinke dosis vaccins heeft besteld.

Magufuli werd voorafgegaan door de president van Burundi, Pierre Nkurunziza, die ook niet wilde meewerken aan de WEF en WHO dictatuur. Hij stierf prompt aan een hartaanval. Ook hij werd vervangen door een WHO getrouwe gezant.

Hamed Bakayoko, de premier van Ivoorkust en Ambrose Dlamini, die premier was van Eswatini (Swaziland) wilden ook niet meewerken aan de gifspuit campagnes. Ook zij zijn onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen.

De president van Belarus, Aleksandr Loekasjenko, weigerde in september 2020 IMF steekpenningen ter waarde van $ 940 miljoen in ruil waarvoor het IMF eiste dat de president lockdowns, maskerplicht en uitgaansverboden zou instellen. Hij kondigde aan president voor zijn volk te zijn en niet een gezant van de WHO of het IMF. Het gevolg was dat ‘ze’ een staatsgreep hebben geprobeerd te plegen waarbij het de bedoeling was dat Loekasjenko en zijn zonen om zouden komen. De president van Brazilië is tot nu toe nog slechts het slachtoffer van leugens, hoon en spot in de mainstream media. Maar het lijkt me beter en veiliger als hij voorlopig niet gaat vliegen, autorijden of in het bos wandelen…….

En laten we alstublieft niet de moord op John McAfee vergeten. Een van de weinige miljardairs die zeer uitgesproken meningen en bewijzen had over en tegen de overheden en al hun leugens. John heeft voorafgaand aan zijn dood meermaals verkondigd dat als hij zou komen te overlijden, dit een moord zou zijn en geen zelfmoord, “wat ze waarschijnlijk zullen gaan beweren”. En zo geschiedde……

 

Ik zag een verontrustende maar o zo ware uitdrukking in een link die Carla ergens in een commentaar had geplaatst (vertaald):

Ze liegen

Wij weten dat ze liegen

Zij weten dat wij weten dat ze liegen

Wij weten dat zij weten dat wij weten dat ze liegen

En ze blijven gewoon doorgaan met liegen.

 

De pcr test is aantoonbaar waardeloos.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

Het virus is niet bewezen en alle paniek zou net zo goed rond het influeza virus kunnen zijn gezaaid.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

Mensen die ziek zijn zouden kunnen worden genezen met bestaande en volop beschikbare medicijnen.

Ze verbieden het, halen de schouders op en gaan gewoon door.

Alle idiote maatregelen die zogenaamd worden uitgevaardigd om u te beschermen doen op zijn best geen kwaad maar in de meeste gevallen aantoonbaar wel.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

De ‘vaccins’ werken niet. Dat zeggen de fabrikanten, dat zeggen wetenschappers en dat blijkt uit de praktijk.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

De ‘vaccins’ zijn gevaarlijk. Bijna 1 % van de ingespotenen ondervinden ernstige bijwerkingen of zelfs de dood.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

In de landen waar de vaccinatiegraad het hoogst is, schieten de ziekenhuisopnames de lucht in. In de landen waar dat het laagst is, gebeurt er niets.

Ze halen de schouders op en gaan gewoon door.

Als straks blijkt dat inderdaad heel veel mensen komen te overlijden door de gifspuiten,

Pas dan zijn ze tevreden en hebben ze hun doel bereikt.

 

 

Vrijwel de hele wereld doet mee aan deze terroristische acties. En dat is iets om ons goed te beseffen. Niemand gaat ons komen redden. Niemand kan ons komen redden. Alleen wij kunnen het doen. Het wordt een keiharde strijd waarin zij veel meer macht en middelen hebben dan wij. We kunnen de strijd winnen, maar dan moeten we wel met 40 % onbespotenen blijven. Zwicht niet voor de terreur!!!!

 

 

 

Noem een getal onder de 1.000…..

 

Ik kwam nog twee opvallende video’s tegen. Ik heb er geen duiding bij maar het is op zijn minst bijzonder opmerkelijk. Het is in het Engels maar u hoeft alleen maar op de getallen te letten. Kijk en oordeel zelf of dit gewoon een grappig toeval is of zou hier iets anders achter zitten:

33

 

233

Deze is nog frapanter:

Overal op de wereld 233 nieuwe gevallen….

 

Het is op zijn minst een duidelijk bewijs van hoe de media geïnstrueerd wordt inzake de berichtgeving.

 

Voor wie wil weten hoe de farmaceutische bedrijven (Pfizer en ModeRNA) opeens de testresultaten van de controle groep zijn kwijtgeraakt….

Ook daar werden de schouders opgehaald en ze gaan gewoon door:

 

 

https://theconservativetreehouse.com/blog/2021/08/06/this-is-nuts-moderna-and-pfizer-intentionally-lost-the-clinical-trial-control-group-testing-vaccine-efficacy-and-safety/

 

 

Voor wie zich verder wil verdiepen in de gevaren van deze spuitcampagne:

 

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x