Wat is het doel van de Coronacrisis?

Wat is het doel van de coronacrisis?

Veel mensen vragen zich af hoe en waarom we in deze dystopie beland zijn. Een dodelijk virus is het in ieder geval niet. De bewijzen liggen voor het oprapen dat lockdowns wetenschappelijke waanzin zijn. Er zijn meer dan 20 onderzoeken beschikbaar dat lockdowns niet werken. (1) Zweden en Florida zijn goed gedocumenteerde voorbeelden dat het geen enkel probleem is om alles open te gooien. Informatie over landen of staten die niet meedoen, zoals Tanzania, Wit-Rusland, Brazilië en Egypte worden vakkundig verzwegen in de media.

Wat de coronahysterie ook duidelijk heeft gemaakt, is dat de echte macht niet ligt bij de regeringsleiders. De meeste landen doen dezelfde onzinnige lockdowns en het “build back better” verhaaltje wordt gedwee opgedreund door alle marionetten, waaronder Rutte. (2)

Wat is het doel van lockdowns? Wie geeft de opdracht en wat is hun belang?

Het plaatje dat hier antwoord op kan geven wordt steeds duidelijker. We hebben lange tijd in “the matrix” geleefd, maar nu openbaart zich de werkelijkheid. Er is een groep miljardairs die de media, de overheden, de grote bedrijven en de top van de ambtenarij nagenoeg volledig in handen hebben.

Om de namen van de grootste spelers te weten te komen, hoef je alleen maar de bezoekerslijst van World Economic Forum, Bilderberg, Club van Rome etc. door te nemen. De macht verloopt via organisaties als de Councel on Foreigns Relations, Trilateral Commission, Skull and Bones, CIA, MI6, BIS, IMF, FED en ECB.

Wat zijn de diepere verlangens en drijfveren van deze miljardair? Het antwoord is simpel; macht en geld.

De grootste geldbronnen zijn het bankensysteem, olie en energie, wapenhandel, drugshandel en farmaceutische industrie. Met het bankensysteem zijn o.a. de Rothschilds rijk geworden en daar worden ze nog steeds rijk mee. Met de energie-industrie hebben o.a. de Rockefellers hun rijkdom verkregen. Deze laatste familie heeft zijn imperium uitgebreid naar andere praktijken. Vlak echter ook de koningshuizen niet uit met hun enorme vermogens, vroeger verkregen door onder andere de slavenhandel. Slavenhandel is in Europa op dit moment verboden maar zou weer aan populariteit kunnen winnen.

Voor het geldsysteem is het van belang dat wij en de overheden veel schulden maken, dat kan bijvoorbeeld plaatsvinden door een oorlog. Dat is een vrij prijzige aangelegenheid waarvoor geld geleend moet worden en waarvan de schulden langdurig met rente terugbetaald moeten worden.

Ook voor de wapenindustrie is het vanzelfsprekend van belang dat er veel oorlogen gevoerd worden en er dus regelmatig conflicten georganiseerd worden. Er is meestal wel ergens een revolutionair clubje die met ondersteuning van wapens en media-aandacht een oorlog kunnen starten. Door bij een oorlog beide partijen in evenwicht te houden qua wapens en financiën kun je een oorlog rekken zolang het uitkomt.

Met media kun je de mening beïnvloeden en zo nodig de gewenste oorlogen starten. Denk aan de anti-Duitse propaganda in Amerika in de eerste wereldoorlog of aan de antisemitisme-propaganda door Goebbels in de tweede wereldoorlog. Meer recent waren het de massavernietigingswapens in Irak, waar we nog steeds tevergeefs naar zoeken. Je ziet ook dat regeringsleiders die bereid zijn hun volk in een onnodige oorlog te storten welkom zijn bij de club van Rome, zoals J.P. Balkenende.

Voor de farmaceutische industrie is het van belang dat wij veel dure en langdurige medicijnen of vaccins gebruiken. Als de boete en schadevergoeding voor slachtoffers lager is dan de winst zal een medicijn op de markt gebracht worden en zo lang mogelijk geproduceerd worden. Dat verklaart de vele rechtszaken die de farmaceutische industrie heeft lopen.

Naast geld echter is macht een nog grotere drijfveer. De miljardairs zitten in de laatste fase van een spelletje Risk voor wereldmacht. Er zijn nog een paar landen te gaan. Vooral China, Rusland, Iran en Syrië zijn nog een struikelblok maar dan is dat hoofdstuk van “The Game of Thrones” grotendeels voorbij. Dan volgt alleen nog onderling gedoe onder de miljardairs over wie op de troon mag zitten.

Om macht te verkrijgen over een volk zijn er twee manieren: een dictatuur of een corrupte democratie.

Voor een goed geoliede corrupte democratie is het van belang alle media in handen te hebben en mensen het idee te geven dat hun stem ertoe doet. Discussies in de media mogen daarom fel zijn maar moeten binnen bepaalde kaders plaatsvinden. Vragen over het geldsysteem en de centrale banken zijn bijvoorbeeld taboe evenals vragen over de macht van de Councel on Foreign Relations. Het is vreemd dat de CFR zo onbekend is want zonder lid te zijn maak je weinig kans het ver te schoppen in de Amerikaanse politiek.

Verder is het van belang om iedere mogelijkheid tot opstanden vanuit het volk te onderdrukken door mensen tegen elkaar uit te spelen. De democraten versus de republikeinen, zwart versus blank, Soennieten versus Sjiieten, Moslims versus Christenen, kapitalisten versus communisten, transgenders versus conservatieven. Massale immigratie past goed in dit concept; hoe minder saamhorigheid hoe beter. Soros speelt hierbij een belangrijke rol, hij is een kundig manager voor immigratie en interne conflicten. Zijn zoon neemt wellicht binnenkort het stokje over.

Wat is nu het doel van de coronacrisis?

Het geldsysteem loopt op zijn einde. Zodra de hegemonie van de dollar gaat vallen gaat er ook een groot deel van de macht verloren.  Een grote crisis is daarom gewenst waarbij dermate paniek uitbreekt dat mensen een nieuw geldsysteem accepteren en nieuwe ketens accepteren om zich te laten slaven. Mijn advies: verdiep u in het geldsysteem en u begrijpt het nut van deze crisis. (3)

De belangrijkste functies van de lockdowns zijn de MKB verkleinen, chaos creëren en in deze “small and closing window of opportunity”, zoals Claus Schwab zegt, nieuwe financiële regels of zelfs een nieuwe maatschappij door te drukken. Een andere nuttige bijkomstigheid zijn conflicten tussen virus- gelovigen en virus-ontkenners. Hoe meer rellen en protesten hoe beter. Hoe meer angst er is voor het virus door de ene groep en hoe meer angst voor een vaccin-genocide door de andere groep hoe beter. De conflicten tussen provaxxers en antivaxxers passen prima in de strategie van verdeel en heers. De kampen zijn ook goed te scheiden: de internetkijkers versus televisiekijkers.

Mocht u bang zijn om door het vaccin vermoord te worden, dan kan ik u geruststellen: dit is onwaarschijnlijk. Als u zou sterven leidt dit tot minder geld, minder macht en een hoop gedoe voor de elite. U bent ook nu nog een potentiële soldaat in een conflict met Rusland en China. Zowel in aantal als in motivatie van de bevolking komt een massale sterfte niet heel goed uit. We kunnen niets uitsluiten, ook miljardairs hebben rare hobby’s, maar in dit stadium is genocide middels een vaccin geen logische stap. In de toekomst ligt het wel in de planning. (4)

Daarnaast is het natuurlijk wel de bedoeling op termijn weer zoveel mogelijk geld te verdienen. Met een terugkerend vaccin-carrousel voor alle jaarlijkse mutaties zal er genoeg te roven zijn bij de massa. In Amerika zitten ze al op 60 vaccins per persoon. Die kant moeten wij in Europa ook op, bij voorkeur nog veel meer.

U moet in dit hele verhaal Hugo de Jonge zien als een simpele manager met een opdracht. Hij krijgt een bonus voor iedere miljoen Nederlanders die hij weet te vaccineren. Hoe meer vaccins hoe hoger de bonus. Hij geeft daarom de voorkeur aan een vaccin-verplichting. Als we allemaal nee zeggen gaat dit natuurlijk niet door, maar hij kijkt simpelweg hoe ver hij komt; nee heb je, ja kun je krijgen. Veel dieper dan dat gaat zijn missie niet.

Met vaccinaties an sich krijg je geen macht. Een verplicht vaccinatiepaspoort geeft echter wel macht. Mocht het lukken om dit vaccinatiepaspoort door te drukken, dan zal de elite een klein vreugdedansje maken. Hiermee hebben ze een extra tool om iedereen te kunnen scannen, surveilleren en daarmee controleren.

De marketing van de Great Reset lijkt nog niet goed uit de verf gekomen. Internet zit het plan in de weg, informatie gaat te snel en is moeilijk te onderdrukken. Daarbij zijn types als Biden en Schwab ook niet de meest overtuigende lobbyisten van dit plan. Misschien gaan ze betere acteurs organiseren of de ellende verder opvoeren zodat wij, alles wat enige verlichting biedt gaan accepteren. Er staan ons dus nog wel ellendige jaren te wachten. We hebben nu de viruslockdowns, straks gaan ze de klimaatlockdowns proberen en wie weet wat voor gekkigheid men nog meer gaat bedenken om ons te onderdrukken en ons murw te krijgen.

Wat men ook doet is vakkundig allerlei flauwekulverhalen de wereld in helpen als een soort vals licht, als een afleidingsmanoeuvre. We moeten dan denken aan de Q-anons, Charlie Ward, Micha Kat, verhalen over ziekte door 5G, chemtrails, babybloeddrinkende sektes etc. Deze leiden af van wat er werkelijk gaande is. Tot op heden wordt mede door deze afleiding maar zelden de koppeling gemaakt tussen het geldsysteem, de dollar en de huidige coronacrisis.

Er is weinig om ons op korte termijn op te verheugen. Een ding echter kunnen we wel naar uitkijken. De huidige generatie politici gaat opgeofferd worden. De onderbouwing van de lockdowns is niet eeuwig vol te houden. Vroeg of laat gaan wij beseffen dat we belazerd zijn en dan zullen zij uitgekotst worden. Voor de elite is dat niet erg. Het doel was een tijdelijke crisis die minder direct naar henzelf wijst dan een instortende dollar. De politici worden hiervoor de zondebokken. We kunnen ons daarom straks verkneukelen als Hugo de Jonge en Rutte geslachtofferd gaan worden ook al zijn zij niet de echte regisseurs van dit plot. Wel staan er inmiddels al nieuwe marionetten in de coulissen warm te lopen. We zien bijvoorbeeld bij Herstel NL al hoe de eerste subsidie van het grote geld gepaard gaat met inmenging van de New World Order spionnen, zoals Theulings en Baarsma. Deze zijn gelukkig bijtijds herkend als koekoeksjongen en het nest uitgegooid. Dat vond D66 en daarmee Irene van den Brekel en Arjan Lubach natuurlijk niet leuk. De subsidiekraan voor herstel NL wordt dus snel weer dichtgedraaid en de media-aandacht gaat weer naar nul.

Binnen de huidige politiek zijn er weinig aan te wijzen die oprecht begaan zijn met het volk en waarvan we enige redding kunnen verwachten. Misschien Omtzigt en Baudet. Baudet was echter ook niet heel vlot met ontdekken dat het virus onschuldig is, Omtzigt heeft het nog steeds niet door. Daarnaast was er geen nuttige antilockdown-motie te vinden afgelopen jaar die een kans maakte. Moties voor onderzoek naar nevenschade of werkzaamheid van de PCR-test werden massaal weggestemd. Dit vond plaats in wisselende samenstelling van politieke partijen, waarschijnlijk om de aandacht te spreiden.

Ook de Rechterlijke Macht is zorgelijk. Wie de rechtszaken van Viruswaarheid volgt, beseft dat de rechtspraak in een bananenrepubliek niet zou misstaan.  Onze grondrechten worden met kromme cirkelredeneringen door ongeïnteresseerd en ongezond ogende rechters, richting prullenbak verwezen.  In de rechtspraak rondom jeugdzorg en uithuisplaatsing lijken zich ook zorgelijke ontwikkelingen voor te doen. (5)

Kortom: als we zaken wezenlijk willen veranderen en nog iets van een toekomst voor de kinderen willen achterlaten moeten we dit echt zelf doen. Anders staan we straks, net als de Duitsers na de tweede wereldoorlog, toch een beetje met onze mond vol tanden als de kinderen vragen naar waarom we het niet wisten en er niets tegen deden. Dat betekent dat we toch echt journaal en Netflix uit moeten zetten, onze ballen bij elkaar moeten schrapen en in actie moeten komen want hoewel het februari is is:  Winter is Coming.

 

1 https://www.aier.org/article/lockdowns-do-not-control-the-coronavirus-the-evidence/amp/?__twitter_impression=true

2 https://www.youtube.com/watch?v=oST_5nzU3NE

3 https://off-guardian.org/2021/01/22/the-old-lady-who-swallowed-a-fly/

4 RTL Boulevard over Bilderberg Conferentie - YouTube

5 https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=dCRnR2z3TDc&feature=youtu.be

(Visited 5 times, 1 visits today)
4.2 20 Stemmen
Artikelbeoordeling

Dit supertooltje "Internet Download Manager" kan ALLE video´s downloaden van iedere website. Weg met die censuur!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
13
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x