NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Wat is er toch aan de hand in Nederland?

Vandaag de op langste dag van het jaar, rellen in Den Haag, maar wat ligt hier toch ten grondslag aan?

Ja er zijn de nodige mensen oververhit geraakt en dat kwam niet door de buitentemperatuur, maar door een opa burgemeester, een man die allang met pensioen had moeten zijn, maar deze stad was een VVD bolwerk en hoe dan ook moest dit een VVD bolwerk blijven.

Nadat Paulien Krikke te licht was bevonden, door een vlammend staaltje van onkunde, konden ze uiteraard niet toestaan dat deze stad een echte geschikte kandidaat zou krijgen, dus loco burgemeester Richard de Mos moest kaltgestellt worden, de voorganger van Krikke, Jozias van Aartsen was ook al zo’n VVD coryfee uit dat linkse kartel afvoerputje die een enorme bende achterliet, maar een lokale partij mocht het toch echt niet worden.

Er was een vreselijk vals plan gesmeed, waarvan heden ten dage nog geen spatje van waar blijkt te zijn, maar Richard de Mos werd hierdoor wel uitgeschakeld en dat nu Jan van Zanen het estafette stokje overneemt van partijgenoot Johan Remkes is dan ook niet verbazingwekkend!
Jan van Zanen, de held die Geert Wilders bestookte na zijn minder Marokkanen, de aanzetter tot handtekeningen voor het Wilders-proces en publicist samen met de andere moraalridders Jos Wienen en Hubert Bruls.

Maar nu even terugkomend op de nog tot 1 juli zittende burgemeester Johan Remkes, je zou toch denken dat een rechtse burgemeester een fascistische en anarchistische beweging genaamd Black Lives Matter geen podium zou geven, standbeelden vernielen of bekladden en verdeeldheid zaaien onder de bevolking, dat geeft toch geen pas? maar tegen alle verwachting in werd deze demonstratie gewoon toegestaan.

Maar toen zou er de dag erop de demonstratie komen van Viruswaanzin, welke heel goed geregisseerd was, waar de politie duidelijk geen problemen zag omdat het bestuur behoorlijk meegaand was met de autoriteiten, het zou een vreedzaam protest worden, een bevrijdingsfeestje.
Maar nu komt het probleem, Black Lives Matter is globalistisch en Viruswaanzin is nationalistisch, dus bedoeld voor de eigen samenleving.

Daarbij komt dat Viruswaanzin strijdt voor een stopzetting van de anderhalve meter samenleving en de VVD nogal wat belang heeft bij multinationals, ook wil deze partij in de regering een noodwet tot stand laten komen waarin deze abnormale vorm van samenleven per wet vastgelegd wordt, je behoeft geen complotdenker te zijn, om te kunnen raden waar dat toe leidde!

Dus tot slot van het liedje werd de vreedzame demonstratie afgewezen en wel op een uiterst doortrapte wijze, een dag voordat deze vreedzame demonstratie plaatsvond, kreeg de veertien dagen eerder aangekondigd protest geen doorgang en ook de rechter gaf geen toestemming!
Uiteraard kwamen hier toch de nodige mensen op af, want ja er bestaat in Nederland het recht om te demonstreren!

Het is een ontiegelijke domme inschattingsfout geweest om de ME daar naartoe te sturen, met een heel peloton, een straatwaterkanon en honden dachten ze dit even in de kiem te gaan smoren, er reed zelfs een busje op de menigte in, het is allemaal in beeld verschenen, maar juist dit doet de volkswoede alleen maar verder aanwakkeren, iets wat heel vreedzaam opgezet was, zo bruut aan te pakken krijgt nog een veel groter vervolg!

Deze walgelijke regering en deze imbeciel van een burgemeester hebben de bevolking dus de oorlog verklaard, terwijl de bevolking vreedzaam wilde duidelijk maken, dat een anderhalve meter samenleven in de buitenlucht volslagen onzin is en een groot deel van de bevolking is al getart door de lockdown, zien hun bedrijf failliet gaan, mogen hun ouders niet meer zien in het verzorgingshuis, zie hier even een filmpje met schokkende beelden.

 

Dit mensen is dus de Gestapo Staat genaamd Rutte III, het Nederland van juni 2020, dit is een land waarin ik niet meer wil leven, dit is een dictatuur, alleen de letters Arbeit macht frei ontbreken er nog aan, 21 juni 2020 maakte ons iets heel erg duidelijk, we leven niet meer in vrijheid, dit duivelse kabinet verdient voor de rechter te verschijnen en veroordeeld te worden met zware straffen, dit zijn misdadigers!

Chris Collard.

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.6 11 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x