CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Wat gaat President Donald Trump doen?

Donald Trump President van Worldwide Common Sense Party?

Kan het maar niet laten hem President te blijven noemen.

Wanneer verkiezingen zo corrupt zijn geweest en geen enkele rechter de kans heeft gegeven om een zaak te maken dan dat onacceptabel. Dan krijg je het woord President bij Biden maar moeilijk uit je strot.

Toegegeven, ik moet Biden, en zijn hele administratie, niet. Buiten dat de Bidens en de gevestigde orde door en door corrupt zijn, zie ik niets in een communistisch Amerika. Vrijwel niemand, alleen weten de meesten het (nog) niet. Daar komen ze nog wel achter en ze zullen spijt krijgen waar ze op gestemd hebben. Maar had hij eerlijk gewonnen, dan moet je het accepteren.

Andersom zou ik er hetzelfde over gedacht hebben. Ik zou niet willen dat Donald Trump President was gebleven door verkiezingsfraude. Ik zou willen dat alles tot op de bodem zou worden uitgezocht. En iedereen zou dat, zou je denken, moeten willen.

Het gaan om het fundament van een democratie. De verkiezingen. En er is gefraudeerd. Op grote schaal. En er is NIETS aan gedaan.

Is het wel zo erg dat Trump geen President meer is?

Nou, we missen zijn tweets de hele dag door. We missen de interviews met de “media”.

Als iemand de mensen de ogen heeft geopend dan is het Donald Trump wel voor de massa. En deze man heeft nu toegang tot niet alleen de Amerikaanse pers maar tot alle de wereldwijd. En er zijn er inmiddels nieuwe media genoeg die hem graag in de schijnwerpers zetten en, hoe de traditionele media ook wil uitstralen van niet, vaak meer bereik hebben dan de poppenkasten van o.a. CNN. De opkomende nieuwe media is niet meer te stoppen. Het is alleen spannend of het op tijd is.

DeepState heeft een gezicht gekregen. We weten wie het zijn. We hebben gezien hoe de mainstream media het masker volledig hebben afgedaan.

We weten welke zogenaamde “Republikeinen” van hetzelfde soort zijn als de Democraten. We hebben zoveel corruptie met onze eigen ogen kunnen aanschouwen en dat zal resulteren in een enorme groep mensen die zich vanaf nu niets meer wijs zullen laten maken. Niets meer zomaar voor waar aannemen. We weten dat ieder verhaal van de mainstream media een andere kant heeft.

Trumpsters zijn niet alleen maar de 80 miljoen Amerikanen die op hem hebben gestemd. Trumpsters bevinden zich in grote getale wereldwijd.

En die mensen hoeven het niet tot in de puntjes eens te zijn met alles wat Donald Trump zegt. Maar hij is wel hét boegbeeld voor de moderne mensen die verder durven kijken dan hun neus lang is. Die de wereld die hen wordt voorgeschoteld door de mainstream media allang niet meer serieus nemen. Kijk CNN. Het netwerk is een lachertje aan het worden.

Deze groep wakkere mensen kan nooit kleiner worden en alleen maar groeien.

Want… eenmaal wakker en er is geen weg meer terug. En deze collectieve bewustwording vindt nu wereldwijd plaats. We missen alleen nog een leider voor ons allen. Iets voor Donald? President van de wereld?

Een bijdrage van Greg Kelly in gesprek met zijn eigen baas, de SEO van Newsmax Chris Ruddy. (Zoals altijd..ondertiteld)

https://www.youtube.com/watch?v=BvY6ESm2lVY&feature=youtu.be

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven